Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι δε λεω, απο λεφτα δε πληρωσα πολλα, τελος παντων αμα αντεχει καλα crossfire αυτος θα παρω την ψυχτρα και στο μελλον αν πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη παω intel

Δημοσ.

ναι δε λεω, απο λεφτα δε πληρωσα πολλα, τελος παντων αμα αντεχει καλα crossfire αυτος θα παρω την ψυχτρα και στο μελλον αν πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη παω intel

To μονο προβλημα που υφισταται απο οτι καταλαβα ειναι οι μεγαλες πιστες του bf3. Πολυ λογικο εκει να εχεις frame drop, σε τετοιες περιπτωσεις και τα θηρια όπως οι i5 3570Κ και i7 φτανουν στα ορια. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εκανες καλες επιλογες, απλα όπως σου λενε και οι προηγουμενοι αποτελει θεμα προσδοκιων και προτεραιοτητων. Αν μελλοντικα αποφασισεις οτι θελεις να αυξησεις τις επιδόσεις σου και αλλο, θα μπορεις παντα να βαλεις αλλη μια 7870 με 200 ευρω και λιγοτερα, καθως οι τιμες πεφτουν καθως περνα ο καιρος, και εναν 83xx ή νεότερο επεξεργαστη και να εισαι παλι επικαιρος. Να ξερεις όμως οτι και i3 να ειχες παλι κολληματα θα ετρωγες στο multiplayer και δεν θα το συζητουσες καν να παρεις καλη ψυχτρα για OC και τα σχετικα.

Σχετικα με αυτο, ουτε και εγω το κοβω σκοπιμο να παρεις καμια ψυχτρα των 50 ευρω. Μια Xigmatek Loki των 25 ευρω θα σε ικανοποιησει με το παραπανω πιστευω.

Δημοσ.

gia oc 4ghz ?

To μονο προβλημα που υφισταται απο οτι καταλαβα ειναι οι μεγαλες πιστες του bf3. Πολυ λογικο εκει να εχεις frame drop, σε τετοιες περιπτωσεις και τα θηρια όπως οι i5 3570Κ και i7 φτανουν στα ορια. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εκανες καλες επιλογες, απλα όπως σου λενε και οι προηγουμενοι αποτελει θεμα προσδοκιων και προτεραιοτητων. Αν μελλοντικα αποφασισεις οτι θελεις να αυξησεις τις επιδόσεις σου και αλλο, θα μπορεις παντα να βαλεις αλλη μια 7870 με 200 ευρω και λιγοτερα, καθως οι τιμες πεφτουν καθως περνα ο καιρος, και εναν 83xx ή νεότερο επεξεργαστη και να εισαι παλι επικαιρος. Να ξερεις όμως οτι και i3 να ειχες παλι κολληματα θα ετρωγες στο multiplayer και δεν θα το συζητουσες καν να παρεις καλη ψυχτρα για OC και τα σχετικα.

Σχετικα με αυτο, ουτε και εγω το κοβω σκοπιμο να παρεις καμια ψυχτρα των 50 ευρω. Μια Xigmatek Loki των 25 ευρω θα σε ικανοποιησει με το παραπανω πιστευω.

gia oc 4 ghz ?

να παρω την hyper evo 212? η την λοκι

Δημοσ.

Δικαιολογια να αλλαξεις επεξεργαστη ψαχνεις ρε συ παυλο? Απο το να τον καψεις καλυτερα πουλησε τον να σου ερθει ο επομενος φθηνοτερα. Η ψυχτρα τζαμπα δεν θα παει ετσι κι αλλιως, οι 83xx που λογικα αποτελουν το επομενο βημα (εκτος και αν εισαι διατεθειμένος να αλλαξεις και μητρικη, οσο ασκοπο και αν ειναι) κλοκαρονται σε υψηλους χρονισμους.

Δημοσ.

αυτο  που μου τη σπαει ειναι το μπουκαλι, μα μ τη σπαει παρα πολυ, αμα ειναι να παρω λιγοτερο φπσ επειδη φταει η καρτα γιατι ειναι μικρης αποδοσης οκ αλλα οχι απο μπουκαλι

Δημοσ.

αυτο  που μου τη σπαει ειναι το μπουκαλι, μα μ τη σπαει παρα πολυ, αμα ειναι να παρω λιγοτερο φπσ επειδη φταει η καρτα γιατι ειναι μικρης αποδοσης οκ αλλα οχι απο μπουκαλι

H κάρτα σου είναι το θέμα ! :-D Με τι ρυθμίσεις παίζεις και γονατίζει ? 

Μην νομίζει; πως όταν βλέπεις frame drop  είναι μονο θέμα CPU !

Οτι και να κάνεις και τον επεξεργαστή να κλοκάρεις και την κάρτα γραφικών να κλοκάρεις σε μεγάλες σκηνές πάλι θα πέφτουν τα FPS σε σχέση με το αρχικό. 

το σκεφτομαι γιατι ειναι ενα 50αρικο δε ξερω αν αξιζει ειναι πολλα λεφτα και δε ξερω αμα μου ειναι τοσο απαραιτητο , για το οβερκλοκ σιγουρα ομως δε ξερω θα δω αυτη τη βδομαδα, παντως αρχιζω και μετανοιωνω λιγο που πηγα amd δε λεω πολυ καλος ομως αμα ειχα παρει Ι3 θα μπορουσα να παρω 2500κ και με χαλαει,

Πάρε FX 8000 ! Και εκεί ψήκτρα θα θες όπως και με κάθε cpu όταν το κλοκάρεις !

Είπαμε ΔΕΝ τρως μπουκάλι φαίνεται από το screen που έδωσες ! Η κάρτα καρφώνεται στο 100% ενώ ο επεξεργαστής τρέχει κάπου στο 85% άρα που είναι το πρόβλημα ?

Η ψύκτρα είναι κάτι που μένει στο σύστημα, την αγοράζεις σήμερα και την έχεις για 5-6 χρόνια +!

εδω ειμαι με ολα φοθλ εκτος τα msaa(den einai pada 20 fps aplos etyxe ekei, pada 40+ exo) αλλα αμα τα βαλω εχω 95 tis ekato xrhsh και πανω απο καρτα

http://imageshack.us/photo/my-images/835/52769382.png/

Το ότι λίγο πριν στο screen η κάρτα maxάρει δεν το βλέπεις ? Στο τέλος έπεσε γιατί πολύ απλά πήγαινες για  PrintScreen !!

Δημοσ.

με ενα 70αρι τον εχω ...μην ξεχνας οτι του εχεις αλλαξει και λιγο τα φωτα με τα πειραματα σου με στοκ ψυκτρα :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...