Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Aκόμα και όταν πάρεις την ψύκτρα, τις δοκιμές δεν τις γλυτώνεις. Όσο περιμένεις κάτσε και διάβασε κάποιον οδηγό. 3
PAVLOS566 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το σκεφτομαι γιατι ειναι ενα 50αρικο δε ξερω αν αξιζει ειναι πολλα λεφτα και δε ξερω αμα μου ειναι τοσο απαραιτητο , για το οβερκλοκ σιγουρα ομως δε ξερω θα δω αυτη τη βδομαδα, παντως αρχιζω και μετανοιωνω λιγο που πηγα amd δε λεω πολυ καλος ομως αμα ειχα παρει Ι3 θα μπορουσα να παρω 2500κ και με χαλαει,
sobi1984 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το σκεφτομαι γιατι ειναι ενα 50αρικο δε ξερω αν αξιζει ειναι πολλα λεφτα και δε ξερω αμα μου ειναι τοσο απαραιτητο , για το οβερκλοκ σιγουρα ομως δε ξερω θα δω αυτη τη βδομαδα, παντως αρχιζω και μετανοιωνω λιγο που πηγα amd δε λεω πολυ καλος ομως αμα ειχα παρει Ι3 θα μπορουσα να παρω 2500κ και με χαλαει, φιλε μου παρακολουθω το θεμα σου και μπορω να πω οτι η μας δουλευεις ψιλο γαζι η τρωγεσε με τα ρουχα σου...μετανιωσες που πηρες amd και οχι ι3 για να πας σε 2500κ? γιατι να το κανεις αυτο για να πεταξεις λεφτα μονο στον δρομο ? μιας και εχεις 7870 για καρτα....ο επεξεργαστης ειναι μια χαρουλα που εχεις και παιζει μια χαρα με την καρτα που εχεις επισης και δεν μπουκαλιαζει... (ψαχτηκα λιγακι στο overclock.net) μιας και οταν το διαβασα μου εκανε λιγη εντυπωση ... τρωγεσε με τα ρουχα σου μου φαινεται με αυτα που κανεις με την μαμα ψυκτρα. και 2500κ να χες απο την αλλη παλι θα τα εδινες σε μια ψυκτρα αυτα τα λεφτα οποτε .... 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Είτε με 965 είτε με i5, με πορδές αυγά δεν βάφονται που λεει και η παροιμία. Μάλλον περίμενες ότι με 500-600 ευρώ θα έχεις την απόλυτη gaming εμπερία και μάλιστα σε bf3 multi. E αυτό δεν γίνεται. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Ή να χαλάς λεφτά για μικρές διαφορές ή να το πάρεις απόφαση ότι πάντα θα υπάρχει και το καλύτερο. Έτσι ειν η ζωή. ΥΓ. Θυμάσαι τι ήθελες να παρεις αρχικά? Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που πήρες, εκείνο θα το πετούσες απ το παράθυρο: http://www.insomnia.gr/topic/466201-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B7%CF%85/
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Just for the records...2 7870 βαζουν με κλοκαρισμενο 965 αρκετοι στο ocn.
PAVLOS566 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι να κανω εγω φταιω η αυτοι με τα ψευτικα benchmarks που κυκκλοφορουν εδω κι εκει, μη λεμε ονοματα σαιτ, τελος παντων για τις αναγκες μου ειναι οκ ο 965 απλως με 30 ευρω παραπανω θα πηγαινα σε Ι3 μ να αυτο μονο
arianos16 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι να κανω εγω φταιω η αυτοι με τα ψευτικα benchmarks που κυκκλοφορουν εδω κι εκει, μη λεμε ονοματα σαιτ, τελος παντων για τις αναγκες μου ειναι οκ ο 965 απλως με 30 ευρω παραπανω θα πηγαινα σε Ι3 μ να αυτο μονο dafaq i just read? που διάβασες ψεύτικα benches?
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 i3 διαβαζω. Εχχχ μαλλον καλα λεει ο sobi πιο πανω...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε καταλαβαίνω, που είδες benchmark με το σύστημά σου να αποδίδει καλύτερα?
PAVLOS566 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου παρακολουθω το θεμα σου και μπορω να πω οτι η μας δουλευεις ψιλο γαζι η τρωγεσε με τα ρουχα σου...μετανιωσες που πηρες amd και οχι ι3 για να πας σε 2500κ? γιατι να το κανεις αυτο για να πεταξεις λεφτα μονο στον δρομο ? μιας και εχεις 7870 για καρτα....ο επεξεργαστης ειναι μια χαρουλα που εχεις και παιζει μια χαρα με την καρτα που εχεις επισης και δεν μπουκαλιαζει... (ψαχτηκα λιγακι στο overclock.net) μιας και οταν το διαβασα μου εκανε λιγη εντυπωση ... τρωγεσε με τα ρουχα σου μου φαινεται με αυτα που κανεις με την μαμα ψυκτρα. και 2500κ να χες απο την αλλη παλι θα τα εδινες σε μια ψυκτρα αυτα τα λεφτα οποτε .... οχι ο 2500Κ πρωτον δε κανει καθολου bottleneck ουτε με 3 καρτες σε στοκ και ετσι κι αλλιος τον πας 4 με στοκ ψυχτρα, διαβαζε καλυτερα. Δεν σε καταλαβαίνω, που είδες benchmark με το σύστημά σου να αποδίδει καλύτερα? ΕΙχα δει καμποσα παλια που τα εψαχνα τωρα δε θα κατσω να τα βρω και ελεγαν πος ο 965 δε θα εχει μποθκαλι ουτε σε 7970, ψεμματα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ούτε ο δικός σου κάνει bottleneck με την 7870. Τουλάχιστον στο 90% των παιχνιδιών. Αν τώρα ήθελες να βάλεις τρεις, έπρεπε να το πάρεις αλλιώς... Και όχι μόνο αναφορικά με τον επεξεργαστή, αλλά και με το κουτί, το τροφοδοτικό, τη μητρική κτλ κτλ. Άρα που καταλήγουμε? ΕΙχα δει καμποσα παλια που τα εψαχνα τωρα δε θα κατσω να τα βρω και ελεγαν πος ο 965 δε θα εχει μποθκαλι ουτε σε 7970, ψεμματα Προφανώς δεν ισχύει αυτό, αλλά λινκ δεν βλέπω. Για ψάξε λίγο. Αλλά και πάλι η 7870 πώς συνδέεται με την 7870 για να σε πειράζει?
PAVLOS566 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ούτε ο δικός σου κάνει bottleneck με την 7870. Τουλάχιστον στο 90% των παιχνιδιών. Αν τώρα ήθελες να βάλεις τρεις, έπρεπε να το πάρεις αλλιώς... Και όχι μόνο αναφορικά με τον επεξεργαστή, αλλά και με το κουτί, το τροφοδοτικό, τη μητρική κτλ κτλ. Άρα που καταλήγουμε? Προφανώς δεν ισχύει αυτό, αλλά λινκ δεν βλέπω. Για ψάξε λίγο. Αλλά και πάλι η 7870 πώς συνδέεται με την 7870 για να σε πειράζει? Ξερεις κατι, για να σου δωσω να καταλαβεις ασ πουμε για παραδειγμα για τις αναγκες που θελω χρειαςεται 'δυναμη' 5 και εχω διαβασει πως το προιον που θα αγορασω δινει 10 τοτε δε θα ειμαι εθχαριστημενος αμα μου δωσει 5 η 6 που ειναι υπεραρκετο για τις αναγκες μου, θελω το 100 τις εκατο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Και έχεις το 100% για αυτό που πλήρωσες. Δεν ξέρω τι διάβασες και δεν δίνεις και λινκ αλλά σε διαβεβαιώ ότι έφτιαξες το καλύτερο gaming pc που γινόταν για τα λεφτά που έδωσες. Όλα σχετικά είναι. Με τον επεξεργαστή σου πλήρωσες για 5 και πήρες 6. Με τον i5 μπορεί να έπαιρνες 10 αλλά θα πλήρωνες για 12. Κερδισμένος είσαι λοιπόν και με πολύ καλές επιλογές για το μπάτζετ. Απλά -κακώς- είχες μάλλον τεράστιες προσδοκίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα