Προς το περιεχόμενο

Περίεργη επανεκκίνηση

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ενώ παίζω κανονικά χωρίς πρόβλημα μερικά παιχνίδια όταν κάνω exit μου κάνει επανεκκίνηση.Δεν είναι βέβαια ενοχλητικό γιατί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όλα είναι οκ απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο.Έχω βέβαια τα φόντα για τέτοια φαινόμενα(micro atx-200W) αλλά όταν κάνω exit??!!Καμιά βοήθεια

Δημοσ.

Περα απο το PSU το οποιο οντως ειναι λιγο μικρο ! ... μπορω να πω για μνημες (οχι και τοσο πιθανο , αλλα ποτε δεν ξερεις)

Οverclocking κανεις ???

Ποτε ξεκινησε αυτο ??? ... ξαφνικα ??? ... μηπως καποιος driver ???

Δημοσ.

Τώρα το έφτιαξα το pc.Σε αυτό το μέγεθος δεν βγαίνει πιο μεγαλο τροφοδοτικό οπότε το πρόσεξα τα εξαρτήματα να μην ειναι πολύ απαιτητικά σε ισχύ(celeron 2,0-geforce2).H μνήμη είναι ddr αν είχε πρόβλημα όμως θα μου έκανε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για αυτό λέω ότι είναι περίεργο!Overclocking φυσικά όχι με 200W και οι drivers είναι τα κλασσικά VIA 4in1 και nvidia 41,κάτι που τα έχω και στον κανονικό pc μου χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, παιχνίδια από παιχνίδια διαφέρουν. Αν εννοείς αυτά που παίζουμε όλοι και όχι τίποτα text adventure ;) , τότε πιθανόν το πρόβλημα να εντοπίζεται όταν γυρνάς από Direct3D σε 2D mode, απότε αν δεν το έχεις ήδη κάνεις, δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τους drivers της κάρτας γραφικών σου...

Δημοσ.

Βασικά έχω δοκιμάσει vice city GTA και McRay 3.Στο 3D mark 2001 se όλα είναι οκ.Ίσως να είναι αυτό που λες, θα δοκιμάσω και καμία νεότερη έκδοση των nvidia.

Δημοσ.
"Σε αυτό το μέγεθος δεν βγαίνει πιο μεγαλο τροφοδοτικό "

ti ennoeis se auto to mege8os? palm exeis parei?

micro atx είναι και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα παραπάνω τροφοδοτικό να χωράει στο κουτί για να βάλω athlon ήθελα βασικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...