Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, έχω έναToshiba Satellite A100-529 και μου έχει δημιουργήσει το εξής πρόβλημα.

Έχει "κόψει" την οθόνη στην μέση και το κάτω μέρος τρεμοπαίζει και σβήνει ανάλογα με το πως ανοιγοκλείνεις το καπάκι.

Φταίει κάρτα γραφικών, η οθόνη ή κάτι σαν ταινία-κορδέλα (φαντάζομαι τώρα εγώ) που περνάει την εικόνα από τον υπολογιστή στην οθόνη? Τι ανταλλακτικό θα χρειαστώ?

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

φώτο:

Δημοσ.

πρωτο κ καλυτερο,δοκιμαζεις σε καποια εξωτερικη οθονη να δεις αν κανει τα ιδια,αν κ απ οτι βλεπω μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η καλωδιοταινια(σωστα μαντεψες)που ενωνει την μητρικη με την οθονη.

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα ειναι η οθονη. για να το σιγουρεψεις ομως (και να αποκλεισεις την καρτα γραφικων) πρεπει να συνδεσεις στο λαπτοπ ενα κανονικο μονιτορ. αν δεν στο κανει τοτε ειναι η οθονη.

edit. μας προλαβαν ;)

Δημοσ.

εγω που εχω ενα toshiba p200d-120 κανει το ιδιο αλλα το κανει σιγα σιγα και για καποιο πεερίεργο λογο οταν εχει γινει οπως του φιλου απο πανω και δεν βλεπω απο τη μεση και κατω παταω το ''εναρξη'' στο πληκτρολογιο και στρώνει μεχρι τ γραμμη εργαλείων,,

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ guyz  :-D

Θα δοκιμάσω εξωτερική οθόνη και αν δουλεύει οκ πάω για ebay καλωδιοταινία.

Ψάχνω βάση μοντέλου ή είναι ίδιο σε όλες τις οθόνες?

Kostas.K και μένα κάπως έτσι άρχισε αλλά δεν άντεξε άλλο...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...