Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε δε μας δινουν hardware το οποιο θα ειναι στην κορυφη για πανω απο 12 μηνες.Αυτο εχει ως αποτελεσμα το hardware που καποτε στεκοταν μια χαρα σημερα να ειναι παρωχημενο.

Ο 2500Κ που έχεις στην υπογραφή σου έχει ξεπεράσει όχι μόνο το εξάμηνο αλλά και το δωδεκάμηνο. Πόσο μπουκάλι έχει με την 670?

Αυτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αν και τα περισσότερα σχόλια από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ εξειδικευμένα σε τεχνικά στοιχεία τα οποία δεν καταλαβαίνω. Ειδικά οταν άρχισε η συζήτηση για μπουκάλια, εκεί χάθηκα τελείως. Αυτό που κρατάω είναι ότι αν αλλάξω κάρτα καλύτερα να πάρω μια πιο ακριβή απ'όσο υπολόγιζα γιατί αλλιώς δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Συγκράτησα το μοντέλο 7870 αν θυμάμαι καλά.

Αν βέβαια το κάνω αυτό θα αντιμετωπίσω δύο πιθανά προβλήματα: το ένα είναι η καταπόνηση του τροφοδοτικού, και το δεύτερο οτι θα περιορίζεται η ισχύς της κάρτας από τον μικρότερο αναλογικά επεξεργαστή, κάτι για το οποίο ορισμένοι διαφωνούν και λένε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, το συμπέρασμα είναι τελικά ότι η αλλαγή ενός εξαρτήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο νόμιζα, υπάρχουν κάποιες ισορροπίες στην λειτουργία του υπολογιστή που μπορεί να διαταραχθούν από μια τέτοια αλλαγή. Δεν είμαι ειδικός, μαθαίνω σιγά-σιγά. Τελικά νομίζω το καλύτερο είναι να μην αλλάξω κάρτα γραφικών. Τον είχα χρυσοπληρώσει αυτόν τον υπλογιστή πριν δύο χρόνια και δεν θέλω να πειράξω τίποτα χωρίς σοβαρό λόγο, εννοώ χωρίς να έχει χαλάσει κάτι.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να χαλάσει τίποτα με το να βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά το screen tearing που παρουσιάζεις σαν κύριο πρόβλημα στην κάρτα σου δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς πως δεν θα το έχεις και με την 7870. Από ό,τι ξέρω δεν έχει σχέση με την απόδοση της κάρτας και συνήθως εξαφανίζεται αν βάλεις Vsync, Δοκίμασε να το κάνεις force μέσα από το CCC και να βάλεις το catalyst AI στο off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...