GothmogGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 default τις κοβει και τις μαχαιρωνει! Σκεψου οτι ο 750 δεν εχει τουρμπο.Μεχρι 6950 ειναι οριακα χωρις μπουκαλακι. Μάλιστα το είδαμε και αυτό! 6
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μερικοί νομίζω ότι απλά τα λέτε επίτηδες. Δεν μπορώ να πιστέψω διαφορετικά... 5
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 default τις κοβει και τις μαχαιρωνει! Σκεψου οτι ο 750 δεν εχει τουρμπο.Μεχρι 6950 ειναι οριακα χωρις μπουκαλακι. Συγνώμη δηλαδή που παρεμβαίνω και ίσως γίνω λίγο εριστικός αλλά και σε άλλο σου post όπως και σε αυτό βλέπω να έχεις την συνήθεια να απαξιώνεις parts. Πληροφοριακά και μόνο ,για τον ts και turbo mode έχει ο i5 750 με max τα 3.2 όταν ειναι stock και ανεβαίνει ΕΥΚΟΛΑ στα 3.6 που εκεί είναι ικανός πανεύκολα να οδηγήσει μια 680.(δοκιμασμένο προσωπικά) 1
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα με bottleneck βάλε την μεγαλύτερη κάρτα γραφικών που μπορείς !!! Κρατάει γερά ο 750 όπως και πολλοί επεξεργαστές της γενιάς του !
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Που να μην ηταν και κανας γνωστος επεξεργαστης τι θα διαβαζαμε. 1
3DJIN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Συγνώμη δηλαδή που παρεμβαίνω και ίσως γίνω λίγο εριστικός αλλά και σε άλλο σου post όπως και σε αυτό βλέπω να έχεις την συνήθεια να απαξιώνεις parts. Πληροφοριακά και μόνο ,για τον ts και turbo mode έχει ο i5 750 με max τα 3.2 όταν ειναι stock και ανεβαίνει ΕΥΚΟΛΑ στα 3.6 που εκεί είναι ικανός πανεύκολα να οδηγήσει μια 680.(δοκιμασμένο προσωπικά) Η τεχνολογια σε 6-12 μηνες απαξιωνεται,ετσι λειτουργει αυτο το "χομπι".Οσο για τον 750 τι να πω ...καλο μπουκαλακι ειναι,μας κερασε καλα στο παρελθον. Μερικοί νομίζω ότι απλά τα λέτε επίτηδες. Δεν μπορώ να πιστέψω διαφορετικά... μηπως στα χωνει καμια εταιρεια,γιατι δε βλεπω λογω να ποσταρεις αλλιως.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ο 2500Κ που έχεις στην υπογραφή σου έχει ξεπεράσει όχι μόνο το εξάμηνο αλλά και το δωδεκάμηνο. Πόσο μπουκάλι έχει με την 670?
3DJIN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα το είδαμε και αυτό! εσυ κατσε με τον 920 και το bottleneck την 5850 και περιμενε να παιξεις farcry3 και bf3... Ο 2500Κ που έχεις στην υπογραφή σου έχει ξεπεράσει όχι μόνο το εξάμηνο αλλά και το δωδεκάμηνο. Πόσο μπουκάλι έχει με την 670? μπουκαλι,σα να εχω 8350 νοιωθω.
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μηπως στα χωνει καμια εταιρεια,γιατι δε βλεπω λογω να ποσταρεις αλλιως. Εννοείται ρε φίλε! Και οι δύο μαζί. Έχω dual-CPU σύστημα με custom μητρική που την επιμελήθηκε η IBM, και φοράει πάνω 8320 και 3570Κ. Εγώ να δεις κόντρες που τους βάζω να κάνουν καθημερινά για να βρούμε τον καλύτερο Για να μην σου μιλήσω για τις VGA μου... Quad SLI/CF ένα πράμα! Τριαλαλό-Τριαλαλά 5
GothmogGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εσυ κατσε με τον 920 και το bottleneck την 5850 και περιμενε να παιξεις farcry3 και bf3... μπουκαλι,σα να εχω 8350 νοιωθω. Λιωωωωωνωωωωω!! Μα ποσο πιο άχρηστους χρήστες και πόσα ακομη τρολ θα επιτρέψει αυτό το φορουμ να κυκλοφορούν! 1
3DJIN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Λιωωωωωνωωωωω!! Μα ποσο πιο άχρηστους χρήστες και πόσα ακομη τρολ θα επιτρέψει αυτό το φορουμ να κυκλοφορούν! μη διατυμπανιζεις αυτο που εισαι,το ξερουμε.Τι απαντατε ενω ειστε ασχετοι πανω στο θεμα. στο θεμα μας τωρα δυστυχως επειδη τα παιχνιδια ειναι κακογραμμενα και επειδη οι εταιρεις πρεπει να βγαζουν λεφτα ποτε δε μας δινουν hardware το οποιο θα ειναι στην κορυφη για πανω απο 12 μηνες.Αυτο εχει ως αποτελεσμα το hardware που καποτε στεκοταν μια χαρα σημερα να ειναι παρωχημενο.
GothmogGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) μη διατυμπανιζεις αυτο που εισαι,το ξερουμε.Τι απαντατε ενω ειστε ασχετοι πανω στο θεμα. στο θεμα μας τωρα δυστυχως επειδη τα παιχνιδια ειναι κακογραμμενα και επειδη οι εταιρεις πρεπει να βγαζουν λεφτα ποτε δε μας δινουν hardware το οποιο θα ειναι στην κορυφη για πανω απο 12 μηνες.Αυτο εχει ως αποτελεσμα το hardware που καποτε στεκοταν μια χαρα σημερα να ειναι παρωχημενο. Hej, Troll, you may feed the companies with money but dont take others with you down this road.... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από GothmogGr
TEOKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Hej Troll feed the companies with money but dont take others with you down this road.... Αποχωρώ ο Γκόθυ γράφει ξένα :p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα