Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά,αγαπητοί φίλοι.Δημιούργησα μια παρουσίαση pps.Με την ένδειξη που έχουν τα office,δημιούργησα ενα video γύρω στα 89 mb. Αντέγραψα το video σε usbstick,το μετέφερα σε επιφάνεια εργασίας άλλου σταθερού υπολογιστή με windows 7 και αυτός, αλλα με office 7,αλλα δεν μπορώ ουτε να το δω με κανενα playe.,Συγκεκριμένα με τον win.media player μου βγαζει το μηνυμα''δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου απο το windows media player. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ενδέχεται να μην υποστηρίζει τον τύπο του αρχείου η τον κωδικοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για τη συμπίεση του αρχείου''.Με το vlc τίποτα και όταν με το formatfactory προσπαθώ να το κανω avi μου βγαζει''fail to decode''.Θέλω να το κάνω avi για να το γράψω σε dvd με το nero για να το στείλω στο εξωτερικό,για να το δούν ίιτε σε φέτα,είτε σε υπολογιστή.Τι πρέπει να κάνω?Χρειάζεται να βρώ κωδικούς?Αν ναι απο που?Και αν τους εγκαταστήσω, θα έχω πρόβλημα στον υπολογιστή μου?Σας ευχαριστώπολυ για τυχόν ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Στείλε την παρουσίαση μαζί με τον pps player (http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=6) με email για να το δουν σε υπολογιστή.

Επίσης, μέσα από το powerpoint μπορείς να πας στο μενού Αρχείο->Πακέτο για cd και ή να δημιουργήσεις ένα cd ή να επιλέξεις Αντιγραφή σε φάκελο και θα σου ετοιμάσει ένα πακέτο με την παρουσίαση και το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Καις τα περιεχόμενα του φάκελου, όχι τον φάκελο, σε ένα cd και το στέλνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...