Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cl10. cl9 δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι ποια ψύκτρα θα μπορεί να βάλει με τις beast..

corsair hydro series η antec kuhler !

Δημοσ.

τι γτ?με την 7950 μπορει να εχει την συνθεση που του προτινα με το 400r...τον 3770k +corsair hydro. δλδ ολα μαζι αυτα που ζητουσε.

dS7O1.pngδεν εβαλα την h100 γτ ξεπεερασα κατα 15 το μπατζετ σου φιλε μου.....  πιστευω αυτη η συνθεση σε καλυπτει απολυτα.

Δημοσ.

Εφόσον το πρώτο ζητούμενο είναι το gaming, είναι λογικό να κάνει εκπτώσεις στην κάρτα γραφικών? Και μάλιστα για την Η80? Εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.

ειπα πως ξεπερασα το μπατζετ κατα 15....αν βαλει  αλλα 10 παει εδω 

απλα 

Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid...

και παιρνοντας την 7950 την κλοκαρει και φτανει σχεδον την 7970..

Δημοσ.

Καλά, ναι, εμένα δεν μου φαίνεται λογικό όλο αυτό αλλά δικη του είναι η επιλογή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει κάποιος κάτι  χειρότερο και να το κλοκάρει για να φτάσει -αν φτάσει- αυτό που θα μπορούσε να είχε πάρει εξαρχής.

Παίρνεις ό,τι καλύτερο αντέχει η τσέπη σου και μετά αν έχεις τον χρόνο και τη διάθεση (+την τύχη να έπεσες σε καλά κομμάτια) το κάνεις ακόμα καλύτερο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στην σύνθεση του Δεινόσαυρου στο #4, αν βγει ο ssd (εφόσον έχει το παιδί έναν vertex 3 120g), μπορεί με την διαφορά να βάλει 3770k και να κρατήσει και την 7970. Αν βάλει και αντί του corsair, το coolermaster που πόσταρε παραπάνω, είναι ακριβώς στο budget του. Tώρα σε περίπτωση που δεν χωράνε οι μνήμες στο slot 1 και 3 λόγω frio, τις βάζει στο 2 και 4.

• Like 2
Δημοσ.

και ολο αυτο γίνετε για να μην βαλει low profile μνημες και μια hyper 212 evo?

χαχα..και αυτό σωστό.

TS αν εχεις σκοπο να streamareis παραλληλα δες αυτο:

Στο 4:06

http://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE

Ενας 8350 θα ταν καλυτερα.

Καλώς τον millenium :-D

ΤS..οτι λέγαμε οτι βρήκαμε μια άκρη, μάλλον θα την χάσουμε και φτου και απ'την αρχή!

Προβλέπω Κυριακάτικο debate..γουστάρωωω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...