Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1140E το μέγιστο ούτε ευρώ παραπάνω ( χρειάζομαι CPU, Motherboard, RAM, Grafics card, PSU, Case ) έχω OCZ Vertex 3 120GB + 1TB Seagate Barracunda 7200RM.

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Δεν χρειάζομαι οθόνη. LG FLATRON W2453SQ είναι η οθόνη που έχω τώρα αλλά σε 2-3 μήνες σκέφτομαι να πάρω μια 120hz 3D.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειάζομαι τίποτα από  τα 3

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( Κέρκυρα βρίσκομαι ).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμάω από www.visionstudio.gr

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω λειτουργικό σύστημα ( Windows 7 64BIT )

Έχω στο νού μου αυτό. Προτείνετε μου νέες συνθέσεις.

pc1by.jpg

Δημοσ.

Ναί θα κάνω και overclock γιαυτό έβαλα τον 3770k. Δεν έβαλα ψύχτρα γιατί δεν μου έβγεναν τα χρήματα. Θα δω διαφορά αν πάρω 670 + Corsair H100? πχ αυτό

pc2im.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω ο i7 στο gaming σε σχέση με τον i5, οπότε ο δεύτερος είναι καλύτερη επιλογή. Επίσης ξέχνα τέτοιο pc σε κουτί των 40 ευρώ. Σκληρό δίσκο έχεις? DVD?  Mε το 3d τα frames σου θα πέσουν στο μισό και θα χαντακώσεις την κάρτα σου για αμφίβολα αποτελέσματα. Αυτό είναι απλά η γνώμη μου.

Tα 16GB που σου έβαλα δεν χρειάζονται επουδενί, αλλά βαλτα τώρα που είναι πολύ φτηνά.

Συνολικά έχεις καλύτερο μηχάνημα με σωστό κουτί, ssd και ψύκτρα.

Δες αν θέλεις το παρακάτω:

post-228313-0-21347800-1358086259_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναί αλλά εκτός από Gaming σκέφτομαι να κάνω και livestream το παιχνίδια που παίζω ( πχ Call of Duty Black Ops 2 ) μέσω Xsplit Broadcaster που τρώει αρκετό CPU. Eπίσης έχω σκληρούς δίσκους ( και SSD και HDD ).

Δημοσ.

Τι θα λέγατε για αυτό.

pc4o.jpg
Είναι η σύνθεση του Δεινόσαυρου απλά με άλλο κουτί. Επίσης 850W έβαλα μην χρειαστεί μελλοντικό crossfire/sli.

Δημοσ.

Τι θα λέγατε για αυτό.

pc4o.jpg

Είναι η σύνθεση του Δεινόσαυρου απλά με άλλο κουτί. Επίσης 850W έβαλα μην χρειαστεί μελλοντικό crossfire/sli.

αν οντως πας σε sli/cross τοτε κρατας το 850αρι αλλιως ειναι overkill....βρε παιδι μου σε τετοιο μηχανημα οχι τετοιο κουτι....βαλε κατι καλο και ποιοτικο....οπως αυτο που προτινα παραπανω....δεν ειναι δυνατον να εχεις i7 ,7970 και κουτι των 50 ευρω !

Δημοσ.

850αρι σου έβαλα και γω.

Τα κουτιά που κοιτάς δεν κάνουν για τη σύνθεσή σου. Αν σου φαίνεται σοβαρό το 300r, πας σε άλλο αλλά όχι σαν αυτά που κοιτάς.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20179&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28853&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21746&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Δημοσ.

Τι θα λέγατε για αυτό.

pc4o.jpg

αν οντως πας σε sli/cross τοτε κρατας το 850αρι αλλιως ειναι overkill....βρε παιδι μου σε τετοιο μηχανημα οχι τετοιο κουτι....βαλε κατι καλο και ποιοτικο....οπως αυτο που προτινα παραπανω....δεν ειναι δυνατον να εχεις i7 ,7970 και κουτι των 50 ευρω !

και οχι αυτες τις μνημες ειναι cl10 ενω αυτες που σου ειπα ειναι cl9....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...