Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7.εχω βαλει και τα προγραμματα που θελω.πως γινετε να κρατησω αντιγραφω του λειτουργικου μου με τα προγραμματα μαζι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι,οτι και να γινει εγω θα μπορω να τα επαναφερω;;;εχω ακουση μεχρι τωρα 2 προγραμματα, το norton ghost kai to clonezilla.ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω;;;;και φυσικα το κυριοτερο ερωτημα μου ειναι πως να το κανω για να μην κανω κανενα λαθος;;;;;και αργοτερα αν το κανω πως το επαναφερω,περιμενω απαντηση σας συντομα.ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

φιλε μου γεια σου, αυτο που λες το εχω κανει και εγω με την δημιουργια ειδωλου συστηματος των windows 7 και μαλιστα τα εχω επαναφερει κανα δυο φορες χωρις το παραμικρο προβλημα.μην βαζεις αλλα προγραμματα αυτο ειναι οτι πρεπει!!!

Δημοσ.

φιλε μου λες την δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας των windows;;;;;;αν λες αυτο ποση ωρα θα κανει να το αποθηκευση σε σκληρο δικω και ποσο χωρο περιπου θα δεσμευση;;;;

εγω εψαχνα με αλλο προγραμμα γιατι αν παραδειγμα καποιος βαλει λινουξ και θελει να επαναφερει τα windows θα μπορει με το αντιγραφω που θα κρατησει;;;;;

Δημοσ.

Με το acronis true image (που ξέρω), δημιουργείς το image και το αποθηκεύεις όπου θες (σε εξωτερικό δίσκο, σε άλλον εσωτερικό κλπ) και δημιουργείς κι ένα bootable CD/usb stick μέσω του οποίου ξεκινάς το pc και επιλέγεις το image που θες να κάνεις restore.

Ο χρόνος που θα πάρει και το μέγεθος αρχείου που θα δημιουργηθεί, εξαρτάται απ το μέγεθος των αρχείων του partition/δίσκου που θα κάνεις backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...