sevenko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα , ψάχνω εδώ και καιρό drivers για το sony dvd-rom ddu1681s (sata ) ,σε διάφορες σελίδες που έχω μπει με παραπέμπουν σε άσχετους drivers – προγράμματα , Σας ευχαριστώ
corrupted Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Τα dvdr δεν χρειαζονται drivers για να δουλεψουν, και γι'αυτο δεν παρεχονται drivers απο τις εταιριες. Μηπως εννοεις firmware για την συσκευη? Αν ναι, εδω μπορεις να βρεις το επισημο. Αν οχι, διευκρινησε τι ακριβως ψαχνεις/θελεις να κανεις.
sevenko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , έχω κατεβάσει από την συγκεκριμένη σελίδα το firmware , και μόλις πάω να το κάνω εγκατάσταση πατώ τα αρχείο HPH7_1.06DOS.EXE , μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει τα εξής : FLASH PROGRAM FOR OPTIARC DVD-ROM DDU1681S NO DEVICE FOUND Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ?
corrupted Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Εχει δυο αρχεια το .zip, ενα για DOS και ενα για Windows. Πρεπει να τρεξεις το αρχειο για Windows. Γιατι θες να κανεις update στο firmware? Συνηθως οταν ενα dvd παιζει σωστα, δεν το πειραζουμε, γιατι μπορει με το update να μην παιζει σωστα (σπανιο αλλα γινεται). Τεσπα, αν το κανεις φροντισε να μην εχεις καποιο δισκακι μεσα στο drive.
sevenko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πατώντας <ο υπολογιστής μου > δεν εμφανίζεται πουθενά το εικονίδιο του dvd-cd . πηγαίνοντας στην διαχείριση συσκευών πατώντας <μονάδες dvd/cd rom > βγάζει το μοντέλο με ένα κίτρινο ! , όταν φορτώνω το αρχείο HPH7_1.06WIN.EXE , βγάζει no matched drive detected! , this utility only for optiarc dvd-rom ddu1681s drive , detected drivers : Δεν θελω να κανω update , απλα δεν βλεπει καθολου την συσκευη
corrupted Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην κατηγορία "Μονάδες Αποθήκευσης" και να αναφερεις εκει το προβλημα. Δεν μπορει να γινει firmware update εφοσον τα windows δεν βλεπουν το drive. Εγω θα εκανα uninstall τη συσκευη απο το device manager και reboot, μηπως και την ξαναεγκαταστησουν τα windows σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα