atheras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Χθες μου ηρθε λογαριασμος απο την wind για το κινητο και ετριβα τα ματια μου.Εκει που πληρωνα απλως το παγιο και ουτε καν τον δωρεαν ελευθερο χρονο του πακετου δεν καταναλωνα (ειμαι πολλα χρονια συνδρομητης τους χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα...) ξαφνικα μου εμφανιζεται να καταναλωσα επιπλεον χρονο του παγιου. Ενταξει λεω,ας ριξω μια ματια στον αναλυτικο λογαριασμο να δω τι παιζει. Λοιπον η εκπληξη μου ηταν μεγαλη οταν διαπιστωσα οτι οι επιπλεον χρεωσεις (γυρω στα 23 ευρω) αφορουσαν υποτιθεμενες κλησεις μου "προς εθνικα δικτυα" (ετσι το παρουσιαζει) με αριθμους οπως 1269 και 1237.Τι ειναι αυτοι οι αριθμοι; Εδω να πω οτι οταν κανω μια οποιαδηποτε κληση σε κανονικο αριθμο ειτε αυτη απαντηθει ειτε οχι,μετα απο δευτερολεπτα μου ερχονται παντα δυο μηνυματα απο αυτους τους αριθμους που λενε οτι ο αριθμος που επελεξες δεν υπαρχει και η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα. Και χρεωνομαι ακριβως για αυτα τα μηνυματα!!! Οπως ξαναειπα,ειμαι συνδρομητης τους εδω και χρονια και αυτη η ιστορια ξεκινησε εδω και ενα μηνα περιπου που αλλαξα κινητο και πηρα smartphone (LG optimus E3 E450 Dual).Tην δευτερη sim την εχω μονο για ιντερνετ με καρτα παλι της wind,δεν εχει σχεση. Τι μπορει να συμβαινει;Τι ειναι αυτοι οι αριθμοι και γιατι αρχισε να συμβαινει με το smartphone ; Τις ρυθμισεις του τις εχω ξεψαχνισει ολες.Το κατεβασμα δεδομενων ειναι φυσικα απενεργοποιημενο-μονο wifi για ιντερνετ χρησιμοποιω απο αυτη τη sim.Φοραω android 2.3 και η συσκευη ειναι ρουταρισμενη.Μπορει μεσω καποιων εφαρμογων που εχω περασει ("ανεπισημες" ας πουμε εφαρμογες...) να γινεται καποιου ειδους χακινγκ ; Μπορει αυτο που σκεφτομαι να ειναι εντελως ανοητο αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω.Απο Δευτερα βεβαια θα παω στη wind να δω τι τρεχει αλλα αν κανενας φιλος εχει καμια ιδεα,ας κανει τον κοπο να μου απαντησει.Ευχαριστω.
Cuttel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γίνονται πολλά λάθη στις χρεώσεις, και η Wind έχει την πρωτοπορία σε αυτά (ας μην αναφέρουμε και τα περιστατικά το καλοκαίρι που έπαιρνε μονάδες από την κάρτα του χρήστη τάχα για ίντερνετ, ενώ ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα). Δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι μάλλον απίθανο να φταίει που είναι ρουταρισμένο... Για παν ενδεχόμενο, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να μάθουν για το περιστατικό και από αύριο πήγαινε στην WInd
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 1269 http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/kartosundesi/ 1237 http://myf2g.com/38326783 ...και τα δυο της wind, τυχαίο; δεν νομίζω
atheras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αρα εχει να κανει με την δευτερη sim που εχω μονο για ιντερνετ με καρτοκινητο της wind αλλα με καποιο τροπο χρεωνεται στο νουμερο της πρωτης sim.Μπερδεμενο...!Για να δω τι εξηγηση θα μου δωσουν αυριο.Ευχαριστω παιδια.
atheras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Tιποτα ακομα.Την Παρασκευη θα με παρουν εκεινοι στο κινητο να με ενημερωσουν αφου το ψαξουν.Αυτη την απαντηση πηρα οταν απευθυνθηκα τη Δευτερα στην wind της πολης μου.Ειναι αυτο που λενε αμεση εξυπηρετηση...
funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Tιποτα ακομα.Την Παρασκευη θα με παρουν εκεινοι στο κινητο να με ενημερωσουν αφου το ψαξουν.Αυτη την απαντηση πηρα οταν απευθυνθηκα τη Δευτερα στην wind της πολης μου.Ειναι αυτο που λενε αμεση εξυπηρετηση... Πες μας όταν μάθεις γιατί κι εγώ έχω ένα θέμα με μυστήριες χρεώσεις από την wind.
Chrisigia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Πες μας όταν μάθεις γιατί κι εγώ έχω ένα θέμα με μυστήριες χρεώσεις από την wind. Α, το είδες, γιατί μόλις σου έγραψα στο άλλο thread γι' αυτό το thread.... Μυστήρια πράγματα ρε αδερφάκι μου...
atheras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Xθες πηρα ενα μηνυμα στο κινητο που ελεγε"η υποθεση σας καταγραφηκε με κωδικο χχχχχ και προωθηθηκε στο αρμοδιο τμημα".Δεν ξερω τι ακριβως μπορει να σημαινει αυτο.Απο την Δευτερα τους ειχα ενοχλησει και χθες ηταν Παρασκευη.Επειδη τωρα ειμαι εκτος εδρας θα παω στο καταστημα τους τη Δευτερα να δω τι εξηγηση μπορουν να μου δωσουν.Θα ενημερωσω για νεοτερα.
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Είναι γενικά ταχύτατοι στην wind. Εγώ κάποτε τους έστειλα ένα mail και πήρα απάντηση μετά από κανένα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα