Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εφικτό να στείλω fax ένα αρχειο word ή pdf πχ κατευθείαν από τον υπολογιστή μου, χωρίς να κάνω την όλη διαδικασία στο fax μου (εκτύπωσε το έγγραφο, βάλτο στην σχισμή, πληκτρολόγησε αριθμό, στείλε fax κλπ);

Έχω τον εκτυπωτή-scanner-fax samsung clx-3175fn. Υπάρχει network-pc/fax utility αλλά δεν βγάζω ακρη. Γίνεται αυτό; Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας πει κάποια γνώμη. Ευχαριστώ

Δημοσ.

έχω ένα πολυμηχάνημα της HP που είναι και ΦΑΞ.

όταν το εγκατέστησα, μαζί με τον εκτυπωτή, εμφανίζεται και ένας δεύτερος εκτυπωτής με το όνομα το νορμάλ και με την ένδειξη "-φαξ" στο τέλος...

για να στείλω φαξ, απλά επιλέγω να εκτυπώσω σε αυτόν τον "εικονικό" εκτυπωτή και μόλις το κάνω, ανοίγει παραθυράκι νέο που μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου φαξ και τα σχετικά...

για δες μήπως έχεις κάνει ολόκληρη την εγκατάσταση και σου βγάζει και σένα κανένα εικονικό εκτυπωτή-φαξ...

Δημοσ.

Αν θέλεις να το στείλεις το φαξ κατευθείαν από το PC χωρίς άλλη συσκευή ανάμεσα, χρησιμοποιήσε το πρόγραμμα Windows Fax & Scan, σε διαδικασία είναι σαν να στέλνεις email.  Απλά θα χρειαστείς 56k modem.  Στα λαπτοπ έχει ενσωματωμένο εάν έχει είσοδο τηλεφωνικής γραμμής (RJ-11), δεν ξέρω εάν γίνεται με ethernet.  Αν έχεις σταθερό ΗΥ, πάρε ένα εσωτερικό modem, ή ένα usb modem.  Eίναι πάμφθηνα πλέον. Ενδεικτικά δες εδώ.

Εγώ είδα το φως πρόσφατα με αυτό το θέμα και έστειλα fax από το νεκραναστημένο USRobotics 5633 μου και μάλιστα με γραμμή VOiP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...