polly77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εχω την κεραια tp link 5210 και εχω συνδεθει σε ενα δικτυο. με το μοντεμ του οτε το baudtec μπορω αυτο το δικτυο να το δωσω ασυρματα και σε εναν αλλο υπολογιστη μεσα στο σπιτι? και εαν ναι, πως???????? μπηκα στο web interface του connx και εβαλα bridge mode και απενεργοποιησα το dhcp. μετα εβαλα το ethernet απο το pc στο μοντεμ αλλα δεν βρισκει το δικτυο στο οποιο εχω συνδεθει με την κεραια. τι αλλο πρεπει να κανω???????
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 το bridge mode ειναι ασχετο με αυτο που θες.κανονικα εφοσον το 5210 εχει δικο του dhcp αν υποθεσουμε πχ οτι ειναι 192.168.1.1 τοτε δινεις στο baudtec 192.168.1.200 και του κλεινεις τον dhcp και τα ενωνεις με καλωδιο ethernet.Και κανονικα εφοσον εχει ρυθμιστει σωστα το 5210 δηλαδη να δινει ιντερνετ με καλωδιο θα πρεπει να σου παιξει.
~@petgio@~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας.εγω εχω ενα router TG585 v.8 και το bautec του ΟΤΕ.μπορω να κανω ενα απο τα δυο να ειναι wireless repeater?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας.εγω εχω ενα router TG585 v.8 και το bautec του ΟΤΕ.μπορω να κανω ενα απο τα δυο να ειναι wireless repeater? χωρις να γινω κακος αλλα τιποτα .το v8 δεν υποστηριζει wds ουτε repeater.το baudtec repeater οσο ξερω δεν υποστηριζει.wds και να υποστηριζε στο 99 τις 100 θελει και το αλλο ρουτερ να υποστηριζει wds. εκτος αν τα ενωσεις με καλωδιο μεταξυ τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα