Chris_85 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχω το galaxy ace και προσφατα απεκτησα το ipad3. Το μονο πραγμα που χρειαζομαι πλεον απ το κινητο ειναι το 3g tethering. Μην το σκεφτεσαι καθολου πηγαινε στο νεξους (με την προυποθεση οτι η οθονη του σε βολευει). surfing, διαβασμα περιοδικων/pdf/ebooks ειναι πλεον απολαυση. Μου ειναι πλεον τοσο αχρηστο το κινητο, που το κριτηριο γ την αγορσ του επομενου θα ναι tether, αυτονομια,φωτογραφικη.
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω το galaxy ace και προσφατα απεκτησα το ipad3. Το μονο πραγμα που χρειαζομαι πλεον απ το κινητο ειναι το 3g tethering. Μην το σκεφτεσαι καθολου πηγαινε στο νεξους (με την προυποθεση οτι η οθονη του σε βολευει). surfing, διαβασμα περιοδικων/pdf/ebooks ειναι πλεον απολαυση. Μου ειναι πλεον τοσο αχρηστο το κινητο, που το κριτηριο γ την αγορσ του επομενου θα ναι tether, αυτονομια,φωτογραφικη. Προσανατολισου σε αγορα tablet με 3G, γιατι αυτονομια και Tethering δεν πανε μαζι. Αυτη τη στιγμη και οι 2 σου συσκευες ειναι ανεπαρκεις για αυτο που κανεις αφου φαινεται πως χρησιμοποιεις το tablet πολυ εκτος σπιτιου. Και στο τελος αναφερεις οτι το κινητο σου ειναι αχρηστο και θα πας να παρεις ενα καλυτερο μιας και αφου εχεις ως κριτηριο τη φωτογραφικη μηχανη το galaxy ace δεν σου κανει. 1000 φορες να παρεις ενα πιο απλο με μεγαλυτερη αυτονομια, ξερω ειναι πισωγυρισμα... Σκεψου το Υ.Γ. Δε ρωτησες τη γνωμη μου απλα νομιζω οτι θα ειναι πολυ καλυτερα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από disqualified
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Θα προτινα για 3g ή 4g,να πάρει κάποιος ένα πορταπολ ρουτερ με sim,να τελιωνει και ο βραχνάς καθε φορά που αγοράζεις μια συσκευή,να ψαχνεσε αν έχει ή όχι 3g και να δίνεις το 100€+ για το 3g μοντελο! Ένα δείγμα(αυτό έχω εγώ): http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?treeId=3619&pinfoId=3148&directoryId=5009&tab=0
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε μια φάση γίνεται κουραστικό,όλο αυτό με το 3g και πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση! 80gr δεν είναι πολλά για να τα έχει όταν βγαίνει!!!
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τελικά θα πάρω το nexus για το λόγο επειδή είδη έχω smartphone !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα