dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει ακρη πφφφφφφφφ Το νεχυς τη μνημη εχει ; Καμερα εχει 1.3 ; Το μινι ειναι δλδ σαν το σ2 ;
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει ακρη πφφφφφφφφ Το νεχυς τη μνημη εχει ; Καμερα εχει 1.3 ; Το μινι ειναι δλδ σαν το σ2 ; Λοιπον το nexus απο οσο θυμαμαι καθαρη μνημη εχει 12 ισως και λιγοτερο. Το Galaxy S mini 3 ειναι μουφα λεμε. ΜΑΚΡΙΑ !!!! Πολλα λεφτα για το τιποτα. Καμερα πισω το Nexus ΔΕΝ εχει μονο μπροστα και αυτη αθλια. Τηλεφωνα δεν κανει,3G η εκδοση με τα 270Ε ΔΕΝ εχει. Τι να το κανεις ; Να δωσεις 270Ε για να ανοιγεις σελιδες ;;; Δηλαδη ελεος. Χιλιες φορες παρε το S 2 -τρομερη οθονη και τελεια αυτονομια.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ Το nexus δεν έχει 3g στα 8gb που μου δίνουν (το 3g βγαίνει στις εκδόσης των 32gb) και ναι έχει camera μόνο μπροστά στα 1.3mp http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-google-nexus-7-26277 ενώ το mini έχει 3g και αυτό θα είναι στα 8gb και 5mp πίσω και μια vga μπροστά http://www.digitallife.gr/galaxy-siii-mini-review-85839 Μάλλον για το s3 mini με βλέπω επειδή θέλω το 3g !!! αλλά μου άρεσε και πολύ το nexus λόγο οθόνης
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ Το nexus δεν έχει 3g στα 8gb που μου δίνουν (το 3g βγαίνει στις εκδόσης των 32gb) και ναι έχει camera μόνο μπροστά στα 1.3mp http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-google-nexus-7-26277 ενώ το mini έχει 3g και αυτό θα είναι στα 8gb και 5mp πίσω και μια vga μπροστά http://www.digitallife.gr/galaxy-siii-mini-review-85839 Μάλλον για το s3 mini με βλέπω επειδή θέλω το 3g !!! αλλά μου άρεσε και πολύ το nexus λόγο οθόνης ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΦΙΛΕ. ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ !!!
ektor7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ρε φιλε εγω το ειχα 2 μηνες μαζι μου εσυ θα μου πεις αν εχει αρκετο χωρο ;;; Ολοι το λενε δεν εχει πολυ χωρο ( αναλογα τι θες να κανεις φυσικα) . Εδω στο Galaxy S 3 εχω 32+32 και ειμαι οριακα τι να λεμε τωρα. Επισης το Galaxy S 3 mini Δεν αξιζει σιγουρα τα λεφτα του. Αν ηταν στα 250Ε ισως ( και παλι πολλα μου φαινονται οταν μπορεις να βρεις S 2 με λιγοτερα !!! ) Ένα χρόνο με smartphone και δε κατάφερα,να ξεπεράσω τα 8gb!Εξαρτάται τι χρήση του κάνεις και ποσά πράγματα θές να χρησιμοποιείς! Στο πατέρας του,το πιο πιθανό να του φτασουν τα 16gb,χαλαρά! Υ.Γ.Συμφωνώ,ότι δεν αξίζει το s3 mini και καλύτερα να πάρει το. Nexus,αφού δε μπορεί να διαλέξει,άλλο κινητό!
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου αν δεν εχεις ηδη smartphone οπως μαντευω και προοριζεται για σενα, παρε το s3 mini, μια χαρα ειναι.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα μου είναι να πάρω το s3 mini που έχει 3G και καλή κάμερα ή στο nexus που είναι tablet αλλά δεν θα έχω 3G και κάμερα ; Υ.Σ. Το nexus παίρνει κάρτα sim τουλάχιστον ;
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αφου δεν εχει 3G πως θα παρει καρτα sim. Φιλε μου ασε τις καμερες και τα 3G. smartphone χρειαζεσαι ή Tablet; Εχεις κατι απο τα 2;
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Γιατι να μην τα εχω μαζι ρε αδερφε αφου υπαρχει μνημη ; Μπορει να μην παιξω και ποτε αλλα θα ηθελα να υπαρχουν . Αν ειναι ετσι κραταω το 3310 και τελος. Απλα ηθελα να πω οτι αλλο tablet αλλο smartphone-στο tablet θα ηθελά μνημη 64GB σιγουρα ( μαζι με την SD) . Φίλε η υπερβολή της υπερβολής είσαι. Μήπως είσαι και από αυτούς που δεν σβήνουν ποτέ τίποτα και αγοράζουν συνέχεια σκληρούς; Άκου εκεί οριακά με 64 gb.... Όλοι μπορούμε να γεμίσουμε τις συσκευές μας αλλά το θέμα είναι ότι δεν τα χρησιμοποιούμε. Και εσύ το παραδέχεσαι, λες οπτι μπορεί να μη παιξεις ποτέ, άρα το πρόβλημα δεν είναι στις συσκευές είναι στο μυαλό σου. Και 100 gb χώρο να έχει μια συσκευή πάλι θα τη γεμίσεις.... 3
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αφου δεν εχει 3G πως θα παρει καρτα sim. Φιλε μου ασε τις καμερες και τα 3G. smartphone χρειαζεσαι ή Tablet; Εχεις κατι απο τα 2; Με το 2G ξέρω γω ......... έχω smartphone αλλά επειδή θέλω το 3g μάλλον θα πάω στο s3 mini , tablet δεν εχω
Str Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 3g δε σε νοιάζει... έχω το Νέξους 7 και όποτε χρειάζομαι ίντερνετ ανοίγω tether στο κινητό και κάνω τα πάντα από το τάμπλετ. Θα πρότεινα να πάρεις την ταμπλέτα γιατί -έχει μεγαλύτερη αξία (τα παίρνεις και τα 2 σήμερα και τα πουλάς, περισσότερα θα πιάσει το Νέξους) -smartphone έχεις ήδη (ενώ ταμπλέτα αν κατάλαβα καλά, όχι) -δεν υποστηρίζεις ηλίθιες κινήσεις εταιριών (αλλάζουμε τα πλαστικά και πλασάρουμε παλιό κινητό σαν νέο) -ρουτάρεται πανεύκολα, παίρνεις ένα καλωδιάκι usb-otg και έχεις σε φλασάκι ότι σκατά ταινίες-σειρές θες για ταξιδάκια χωρίς να σε απασχολεί η μνήμη 3
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 zte grand X & Galaxy Ace Το tablet πάρε κινητό έχεις. Το nexus είναι αξιόλογο tablet και θα δεις ότι δεν θα ξεκολλάς.
barman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Φίλε η υπερβολή της υπερβολής είσαι. Μήπως είσαι και από αυτούς που δεν σβήνουν ποτέ τίποτα και αγοράζουν συνέχεια σκληρούς; Άκου εκεί οριακά με 64 gb.... Όλοι μπορούμε να γεμίσουμε τις συσκευές μας αλλά το θέμα είναι ότι δεν τα χρησιμοποιούμε. Και εσύ το παραδέχεσαι, λες οπτι μπορεί να μη παιξεις ποτέ, άρα το πρόβλημα δεν είναι στις συσκευές είναι στο μυαλό σου. Και 100 gb χώρο να έχει μια συσκευή πάλι θα τη γεμίσεις.... ΕΣΥ παρε και με 2GB εγω θελω πανω απο 32GB σε ολα τα μηχανακια μου. Γουστα ειναι αυτα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα