dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο , το ξέρω πως το ένα είναι smartphone και το άλλο είναι tablet αλλά μπορώ να πάρω ένα από τα 2 δωρεάν (στον πατέρα μου συγκεκριμένα) . Ποιο έχετε να μου προτείνετε ;
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα ! Κοιτα αν εχει Smartphone τοτε θα του παρεις το Nexus 7 το οποιο ομως αν εχει σκοπο να του βαλει πολλες εφαργομες δεν εχει πολυ χωρο ! Το ειχα γιαυτο στο λεω. Επειτα το GAlaxy mini 3 σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ αξιζει !!! ΚΑλυτερα παρτου το S 2 το οποιο το δινουν σε πολυ καλη τιμη πλεον !! Εγω αυτη τη στιγμη παντως δεν θα αγοραζα κανενα απο τα 2. Για Tablet Χτυπα αυτο ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909292&sid=1 1
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να διαλέξω ένα από αυτά τα δύο ΜΟΝΟ ! Το νεχυς 16γβ δεν εχει ; το μινι γενικα αξιζει καθολου ;
Meraklis56 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να διαλέξω ένα από αυτά τα δύο ΜΟΝΟ ! Το νεχυς 16γβ δεν εχει ; το μινι γενικα αξιζει καθολου ; Όχι.Είναι στην ουσία ένα S2 μεταμφιεσμένο σε S3 δηλαδή παλιό hardware.Αν είχες την δυνατότητα επιλογής θα σου έλεγα να πας σε Xperia P (267 E) η Xperia S(325 E) αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία. Εγώ πάντως θα σε πρότεινα ένα nexus 7,να μπορει να διαβάζει ειδήσεις στο ίντερνετ,fb,youtube και αν θέλει καμιά ταινία.
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρα ειναι το Mini φιλε μου, αν θες ενα συμαζεμένο κινητό. Και για την συντριπτικη πλειοψηφια τα 16GB του nexus ειναι υπεραρκετα. Εδω δεν ξερουμα καν ποσο ασχολειται ο πατερας με αυτα οποτε μην καθεσαι και ακους πως δεν εχει πολυ χωρο. Προφανως ασχολειται λιγοτερο απο εσενα που ρωτας και αρα και τα 2 του ειναι overkill. Μαλλον ενα Tablet ηταν πιο χρησιμο για ολη την οικογενεια
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρα ειναι το Mini φιλε μου, αν θες ενα συμαζεμένο κινητό. Και για την συντριπτικη πλειοψηφια τα 16GB του nexus ειναι υπεραρκετα. Εδω δεν ξερουμα καν ποσο ασχολειται ο πατερας με αυτα οποτε μην καθεσαι και ακους πως δεν εχει πολυ χωρο. Προφανως ασχολειται λιγοτερο απο εσενα που ρωτας και αρα και τα 2 του ειναι overkill. Μαλλον ενα Tablet ηταν πιο χρησιμο για ολη την οικογενεια Ρε φιλε εγω το ειχα 2 μηνες μαζι μου εσυ θα μου πεις αν εχει αρκετο χωρο ;;; Ολοι το λενε δεν εχει πολυ χωρο ( αναλογα τι θες να κανεις φυσικα) . Εδω στο Galaxy S 3 εχω 32+32 και ειμαι οριακα τι να λεμε τωρα. Επισης το Galaxy S 3 mini Δεν αξιζει σιγουρα τα λεφτα του. Αν ηταν στα 250Ε ισως ( και παλι πολλα μου φαινονται οταν μπορεις να βρεις S 2 με λιγοτερα !!! )
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ρε φιλε εγω το ειχα 2 μηνες μαζι μου εσυ θα μου πεις αν εχει αρκετο χωρο ;;; Ολοι το λενε δεν εχει πολυ χωρο ( αναλογα τι θες να κανεις φυσικα) . Εδω στο Galaxy S 3 εχω 32+32 και ειμαι οριακα τι να λεμε τωρα. Μα φιλε μου αντιδρας σε αυτο που γραφω και μετα λες αυτο που εγραψα εγω ο ιδιος.
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μα φιλε μου αντιδρας σε αυτο που γραφω και μετα λες αυτο που εγραψα εγω ο ιδιος. Μα δεν εχει πολυ χωρο ολοι το λενε ρε συ. 5 παιχνιδια να του βαλεις απο 2GB πες το καθενα παει τελος. Τι δεν καταλαβες ; Μα δεν εχει πολυ χωρο ολοι το λενε ρε συ. 5 παιχνιδια να του βαλεις απο 2GB πες το καθενα παει τελος. Τι δεν καταλαβες ; Ναι εχει χωρο αν δεν το πειραξει καθολου και απλα ανοιγει σελιδες αλλα αν ειναι να δωσει 270Ε για να βλεπει σελιδες μονο ας παρει εναν κινεζο στα 100Ε Σιγα την διαφορα.
disqualified Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν εχει πολυ χωρο ολοι το λενε ρε συ. 5 παιχνιδια να του βαλεις απο 2GB πες το καθενα παει τελος. Τι δεν καταλαβες ; Ναι εχει χωρο αν δεν το πειραξει καθολου και απλα ανοιγει σελιδες αλλα αν ειναι να δωσει 270Ε για να βλεπει σελιδες μονο ας παρει εναν κινεζο στα 100Ε Σιγα την διαφορα. 1) πρεπει να διαβασεις το αρχικο ποστ. 2) Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Δεν καταλαβαινω επειδη καποιος δεν παιζει παιχνιδια πρεπει να παρει ενα κινεζο των 100€ λες και το να παιζεις παιχνιδια ειναι τοσο σοβαρη δουλεια που μονο εκει πρεπει να δωσεις κατι παραπανω. Και ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα.
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 1) πρεπει να διαβασεις το αρχικο ποστ. 2) Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Δεν καταλαβαινω επειδη καποιος δεν παιζει παιχνιδια πρεπει να παρει ενα κινεζο των 100€. Και ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα Ωραια τοτε προτεινε του να δωσει 270Ε για να ανοιγει σελιδες ! Καλημερα !
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το δικαιούται ο πατέρας μου αλλά θα το πάρω εγώ Η μνήμη δεν με νοιάζει και τόσο τώρα έχω το zte grand X που δεν έχει μνήμη άσχετα με τα 4gb που λέει πριν είχα το xperia sole με 4+4 και δεν είχα γέμιση ούτε τα 2 ! οπότε δεν με νοιάζει σαν χώρος γιατί δεν πολύ παίζω παιχνίδια ούτε βάζω μουσική ή ταινίες άντε άμα βάλω να είναι μετρημένα στο 1 χέρι τα αρχεία (εκτός από μουσική που μπορεί να θέλει 4 χέρια )
Str Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 μπορώ να ρωτήσω ποια παιχνίδια είναι από 2 γίγα το κάθε ένα και τι άλλη χρήση του κάνεις ώστε να μην σου αρκούν τα 16 γίγα? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Str τα παιχνιδια της Gameloft κυριως. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να εχει ολα τα παιχνιδια παντα μαζι. Κι εγω πιστευω πως για τη χρηση του ΟΡ τα 16GB θα ειναι ικανοποιητικα. Απο την αλλη υπαρχει και η λυση της αγορας ενος εκ των δυο και της μετεπειτα πωλησης του και αγορας αλλης συσκευης. Απλως το αναφερω. 1
spurakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εγω παντως εχω το nexus 7 8gb με παρα πολλες εφαρμογες και λιγες φωτογραφιες και τραγουδια αντε και καμια ταινια που και που και ειναι κομπλε.Αλλωστε εχω και smartphone το οποιο το χρησιμοποιω κυριως για mp3 player.
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Str τα παιχνιδια της Gameloft κυριως. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να εχει ολα τα παιχνιδια παντα μαζι. Κι εγω πιστευω πως για τη χρηση του ΟΡ τα 16GB θα ειναι ικανοποιητικα. Απο την αλλη υπαρχει και η λυση της αγορας ενος εκ των δυο και της μετεπειτα πωλησης του και αγορας αλλης συσκευης. Απλως το αναφερω. Γιατι να μην τα εχω μαζι ρε αδερφε αφου υπαρχει μνημη ; Μπορει να μην παιξω και ποτε αλλα θα ηθελα να υπαρχουν . Αν ειναι ετσι κραταω το 3310 και τελος. Απλα ηθελα να πω οτι αλλο tablet αλλο smartphone-στο tablet θα ηθελά μνημη 64GB σιγουρα ( μαζι με την SD) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα