Dimsk74 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 καλημερα, θελω να βαλω macos mountain lion στο pc μου. μπορω να κανω εγκατασταση την συγκεκριμενη εκδοση κατευθειαν η πρεπει να περασω καποια παλιοτερη εκδοση και μετα απο πανω την mountain lion ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis299 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αν ο υπολογιστής σου έχει intel επεξεργαστή και συμβατά chipsets το συζητάμε θα το βρεις στο pirate bay με τις λέξεις κλειδιά iatkos mountain lion. Αλλά γενικώς ίσως πολλές από τις συσκευές σου να μην αναγνωρίζονται ή να μην έχεις καλές επιδόσεις αλλά αν θες δοκιμασε το. Αν έχεις amd επεξεργαστή καινούργιο (phenom ii) ξέχασέ το. Το να βάλεις το λειτουργικό mac osx σε απλό pc λέγετε Hackintosh και θέλει αρκετό ψάξιμο για να πετύχει δεν είναι κάτι εύκολο γιατί το λειτουργικό σύστημα mac osx είναι σχεδιασμένο να τρέχει μόνο σε macs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα , όλα είναι συμβατά τα αγόρασα για αυτό τον λόγο, πχ κάρτα γραφικών evga gt 640, board gigabyte h77 κλπ, οι απορίες μου είναι αν μπορώ να περάσω κατευθείαν τα mountain lion και αν μπορώ να τα έχω σε ένα DVD dual layer η μόνο σε USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς και κατευθείαν να περάσεις τα ML. Εγώ όταν αναβάθμισα από SL τα έκαψα σε DL-DVD-R και τα εγκατέστησα. Πιστεύω πάντως πως γίνεται και από USB Stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ριξε μια ματια στο sticky. Φανταζομαι πως ο MoviemakerGr θα απαντησει σε τυχον αποριες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 καλημερα, θελω να βαλω macos mountain lion στο pc μου. μπορω να κανω εγκατασταση την συγκεκριμενη εκδοση κατευθειαν η πρεπει να περασω καποια παλιοτερη εκδοση και μετα απο πανω την mountain lion ? ευχαριστω Κατευθείαν αφού θα φτιάξεις ενα στικακι όπως το περιγράφει ο tonymac η ο iAtkos η εδώ Site: http://www.redmondpie.com/how-to-install-os-x-mountain-lion-hackintosh-on-a-pc-tutorial/ Μπορείς και με dvds αλλά θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και δεν θα μπορείς να παρεμβεις κ ν'αλλλαξεις κάτι. δεν στο συνιστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 με ποιο προγραμμα να το κανω burn σε dvd ? και αν υπαρχει κανενας οδηγος step by step τι κανω μετα το cd του iboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ριξε μια ματια στο sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις