KasperSpy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδια ! εχω σκοπο να αλλαξω motherboard , αυτη τη στιγμη εχω την MSI K9A2 Platinum με επεξεργαστη AMD Phenom II x4 965 , και βρηκα την Asrock 970 Extreme4 Mainboard ....την συστηνετε ? δλδ θεωρητε πως ταιριαζει για τον σιγκεκριμενο επεξεργαστη ?
terry308 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά ... είναι καλύτερη και δέχεται μέχρι και τον FX 8350 ( Καινούργια ή μεταχειρισμένη ; ) (Πρέπει να πάρεις και ddr3 μνήμες)
duffyduck Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γιατι θελεις να αλλαξεις μητρικη ? Σου καηκε ? Μαζεψε τα χρηματα για μελλοντικη αναβαθμιση σε 2-3 χρονια. Μια χαρα κρατιεται το συστημα σου τωρα. π.χ. Βαλε SSD ή νεα καρτα γραφικων (αν δεν σε ικανοποιουν αυτα που εχεις).
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γιατι θες να αλλαξεις? Εχει προβλημα αυτη?
KasperSpy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ναι εχει προβλημα παιδια.... την πρωτη φορα μου καηκε ευτυχως ειχα εγγυηση και γλητωσα, τωρα πλεον δεν αναγνωριζει σκλιρους δισκους, και αυτο το προβλημα το εχει παρα πολυ καιρο το εχω ψαξει εχω ρωτησει και δεν γηνετε τιποτα, αρα αυτην που προαναφερα την παιρνω.-terry308 : ναι και μνημες θα αλλαξω φυσηκα γιατι μια αναβαθμησουλα την χριαζοταν εδω και πολυ καιρο το μηχανημα-duffyduck : και απο καρτα γραφηκων ειμαι πολυ πισω, εχω την RADEON HD 3800 seriesπαιδες ! εκλησα! θα την παρω την μητρηκη .....απο Καρτα Γραφηκων τη προτινετε ? σε τιμη μεχρι 80-100ευροπουλα ?
adtakhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Να πάρεις για μητρική την GIGABYTE 970A-UD3 REV 1.2 που είναι καλύτερη . Για κάρτα γραφικων αν θες κάτι σοβαρό στα 133€ υπάρχει η 6870 στο digitalmaster με δωρεάν μεταφορικά !
adtakhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 8+2 φάσεις τροφοδοσίας έχει η GIGABYTE και +1 χρόνο εγγύησης ! Είναι καλύτερη στο κλοκάρισμα των FX αν αργότερα θελήσεις να βάλεις έναν ! Απλά ότι πάρεις να είναι REV 1.2 το γράφει στο πλάι στο κουτί !
KasperSpy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 τι ενοεις κλοκαρισμα ? (λιγο ασχετος με αυτη τη λεξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα