poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 On 13/01/2020 at 17:02, michkal91 said: Μπας και γλιτώσουμε τα λεφτά για αγορά αλλού router, έχουμε τρόπο να βάλουμε το v2 της forthnet σε bridge mode με εύκολο τρόπο; αν μπεις σαν admin μπορει να σε αφησει να το κανεις απο το wizard .σε καποια σελιδα πιο πριν πρεπει να το εχουν αναφερει πως γινεται αλλα σε vdsl καποιος ειχε αναφερει(δεν ξερω αν ισχυει) οτι επρεπε να κανει και ρυθμιση απο cli για να παιξει.δεν το εχω δοκιμασει σε technicolor οσο θυμαμαι.το ειχα δοκιμασει σε thomson adsl και επαιζε.και το κανες απο τον wizard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μου δώσανε ένα από nova και θέλω να του περάσω το firmware από την εταιρία technicolor. Μπορεί να μου πει κάποιος πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 On 01/11/2021 at 21:08, Paragontas-x said: Μου δώσανε ένα από nova και θέλω να του περάσω το firmware από την εταιρία technicolor. Μπορεί να μου πει κάποιος πως? μονο σαν admin αν μπεις και το κανεις firmware update.σαν user δεν θα σε αφησει λογικα.επισης βρηκες generic firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και πως το κάνω αυτό? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 9 hours ago, Paragontas-x said: Και πως το κάνω αυτό? το να μπεις σαν admin θα βρεις τα στοιχεια στο google. το να βρεις firmware....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Για τον admin κωδικό λίγο που έψαξα και κάποιους που βρήκα τους δοκίμασα και δεν δουλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 hours ago, Paragontas-x said: Για τον admin κωδικό λίγο που έψαξα και κάποιους που βρήκα τους δοκίμασα και δεν δουλεύουν. firmware generic βρηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Όχι αλλά από τη στιγμη που δεν βρήκα σωστό admin password και firmware να βρω δεν θα μπορώ να το περασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, Paragontas-x said: Όχι αλλά από τη στιγμη που δεν βρήκα σωστό admin password και firmware να βρω δεν θα μπορώ να το περασω. το δυσκολο δεν ειναι τα στοιχεια αλλα το firmware.η technicolor δεν δινει generic firmware. τα στοιχεια υπαρχουν σε 500 topics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έστησα το router σαν Access Point (AP mode). Επειδή δεν έβρισκα εύκολα οδηγίες για το path να αλλάξω τα settings το αφήνω εδώ για reference: Home Network --> Interfaces --> Local Network --> Configure Αλλάζουμε την IP (πεδίο IP addresses) 192.168.1.254 --> σε μια στατική που θέλουμε να κάνουμε assign και φυσικά το Subnet mask του primary router μας (255.255.255.0) Το δικό μου setup είναι: 192.168.1.1 είναι το Deafault Gateway (primary router) Απενεργοποιούμε το πεδίο : Use DHCPv4 Server: Apply ( λογικά θα κάνει reboot) Συνδέουμε το κιακλώδιο ethernet που έρχεται από το primary router σε μια θύρα Lan (1-2-3 ). Κάπου διάβασα όχι την 4 Έτοιμο Admin password: Spoiler username: dsath password=f!g*h!X0 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Tsino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 hours ago, Tsino said: Έστησα το router σαν Access Point (AP mode). Επειδή δεν έβρισκα εύκολα οδηγίες για το path να αλλάξω τα settings το αφήνω εδώ για reference: Home Network --> Interfaces --> Local Network --> Configure Αλλάζουμε την IP (πεδίο IP addresses) 192.168.1.254 --> σε μια στατική που θέλουμε να κάνουμε assign και φυσικά το Subnet mask του primary router μας (255.255.255.0) Το δικό μου setup είναι: 192.168.1.1 είναι το Deafault Gateway (primary router) Απενεργοποιούμε το πεδίο : Use DHCPv4 Server: Apply ( λογικά θα κάνει reboot) Συνδέουμε το κιακλώδιο ethernet που έρχεται από το primary router σε μια θύρα Lan (1-2-3 ). Κάπου διάβασα όχι την 4 Έτοιμο Admin password: Hide contents username: dsath password=f!g*h!X0 και η 4 λειτουργει.δεν ειναι δηλαδη Stb. Προβλημα με μια θυρα νομιζω την 4 υπαρχει μονο στην περιπτωση που εχει περασμενο το config για να παιξει η 4η port ως wan.το περναγαν οταν ηταν να παιξει με δορυφορικο tooway Και οταν εμπαινες στο Interface εμφανιζοταν η wan αντι για dsl. σε καποια αλλα 788 αν θυμαμαι παλι σωστα περναγαν κάποτε μια επιλογη να εκμπεμπει 2 ssid που το ενα ηταν hotspot.εκει παλι αν θυμαμαι καποια πορτα δεν επαιζε. βεβαια με Hard reset φτιαχνει. ενω στην πρωτη περιπτωση ακομα και με Hard reset δεν εφτιαχνε. Ηθελε μια διαδικασια. Δεν θυμαμαι πολλα μετα απο τοσα χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα