airthanos69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 εμενα απο 54 μολις αλλαξα καναλι ανεβηκε στα 130!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Βάζεις ένα powerline όπως έκανα εγώ και καθαρίζεις με τα προβλήματα του wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snuppy84 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για το DMZ που εχουν αναφερει αρκετοι οτι στο intf βγαζει invalid, με το νεο fw εχει αλλαξει.Οντως δεν υπαρχει επιλογη "Internet". nat tmpladd intf=Internet_ADSL type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=(την ip που θελουμε 192.168.1.Χ)saveall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να πω την αλήθεια διάβασα μέχρι την 14η σελίδα!!! Είμαι στην Cyta και από σήμερα έχω VDSL. Συγχρονίζω στα 44078/10 με μάξιμουμ τα 45 κάτι όπως μου είπαν αν και είμαι μόλις στα 128 μέτρα από το αστικό κέντρο. Αν και τους είπα να δουν αν μπορώ να συγρωνιστώ παραπάνω, θα με πάρουν τηλ. Τεσπα άλλο είναι το πρόβλημά μου. Πως στο καλό πάω το NAT από το 3 στο 2 για το PS4. Όπως είπα διάβασα μέχρι την 14η σελίδα και δε βρήκα κάτι. Έχω το Technicolor TG 788vn v2. Παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει. Ευχαριστώ Υ.Γ. Είμαι στην Cyta όχι στην Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δοκίμασε αυτά που γράφει αυτό το ποστ (έμφαση στο ποστ) εδώ: http://www.adslgr.com/forum/threads/853788-open-nat-type-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ps4-(telnet)?p=5570848#post5570848 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δοκίμασε αυτά που γράφει αυτό το ποστ (έμφαση στο ποστ) εδώ: http://www.adslgr.com/forum/threads/853788-open-nat-type-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ps4-(telnet)?p=5570848#post5570848 Σε ευχαριστώ. Βρήκα αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/?p=53973732 αλλά όταν το κάνω μετά δε με αφήνει να σερφάρω!!! Κάνω ακριβώς ότι λέει το post. Θα κάνω και αυτό που λέει αυτό που παράθεσες και θα ενημερώσω. Σε ευχαριστώ πάντως. Update: Με την εντολή αυτή: "connection bind application=CONE(UDP) port=3478" έγινε αμέσως το NAT type 2 από 3. Σε ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Update: Με την εντολή αυτή: "connection bind application=CONE(UDP) port=3478" έγινε αμέσως το NAT type 2 από 3. Σε ευχαριστώ!!! Αυτό το ξέρω ότι το αλλάζει το NAT Type αλλά έχε στο νου σου οτι πολλά πράγματα μπορει να μην παίζουν. Τουλάχιστον έτσι έχουν αναφέρει μερικοί. Αλλά δεν έχω ούτε PS3 ούτε PS4 οπότε δεν μπορώ να τα τσεκάρω. Μακάρι να μην έχεις άλλα θέματα. Το port 3478 είναι του STUN https://en.wikipedia.org/wiki/STUN το οποίο και χρειάζεται διαφορετικό τύπο ΝΑΤ από ότι έχουν τα Technicolor. Αν κάποιο service κάποιου παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί με παρόμοιο τρόπο θα θέλει την ίδια εντολή και στις άλλες πόρτες που θα χρειάζεται να χρησιμοποιήσει. STUN does work with three types of NAT: full cone NAT, restricted cone NAT, and port restricted cone NAT. In the cases of restricted cone or port restricted cone NATs, the client must send out a packet to the endpoint before the NAT will allow packets from the endpoint through to the client. STUN does not work with symmetric NAT (also known as bi-directional NAT) which is often found in the networks of large companies. Since the IP address of the STUN server is different from that of the endpoint, in the symmetric NAT case, the NAT mapping will be different for the STUN server than for an endpoint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αυτό το ξέρω ότι το αλλάζει το NAT Type αλλά έχε στο νου σου οτι πολλά πράγματα μπορει να μην παίζουν. Τουλάχιστον έτσι έχουν αναφέρει μερικοί. Αλλά δεν έχω ούτε PS3 ούτε PS4 οπότε δεν μπορώ να τα τσεκάρω. Μακάρι να μην έχεις άλλα θέματα. Το port 3478 είναι του STUN https://en.wikipedia.org/wiki/STUN το οποίο και χρειάζεται διαφορετικό τύπο ΝΑΤ από ότι έχουν τα Technicolor. Αν κάποιο service κάποιου παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί με παρόμοιο τρόπο θα θέλει την ίδια εντολή και στις άλλες πόρτες που θα χρειάζεται να χρησιμοποιήσει. Μέχρι τώρα και Pro 2016 και NBA 2016 έπαιξα online χωρίς κανένα πρόβλημα. Και στο PS Store μπαίνω κανονικά και κατεβάζω με πολύ καλή ταχύτητα. Μόνο ένα μικρό delay απειροελάχιστο παρατήρησα στον browser του PS4 αλλά δε με νοιάζει. Από κει δε σερφάρω έτσι και αλλιώς. Τώρα αν δω κάποια άλλα προβλήματα θα ενημερώσω. Αλλά για την ώρα όλα είναι τζάμι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 παιδες το τελευταιο firmware του modem που το βρισκω ? η forthnet δεν το εχει στο site της (current firmware 10.5.2.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 παιδες το τελευταιο firmware του modem που το βρισκω ? η forthnet δεν το εχει στο site της (current firmware 10.5.2.S) για v1 ή για v2 μιλάμε? που ξέρεις ότι είναι αυτο το current firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 για v2 απο το 192.168.1.1 : Software Release: 10.5.2.S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 για v2 απο το 192.168.1.1 : Software Release: 10.5.2.S Το κατεβάζει το router μόνο του. Νομίζω υπάρχει ένα κολπάκι για να το βάλεις να το ξανακατεβάσει και να βρεις το URL απο την Forthnet.. αν κατάλαβα καλά αυτό θέλεις.. Αλλά αν αυτό θέλεις τι θα το κάνεις μετά? μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Α νομιζα οτι επρεπε να το κατεβαζω εγω σαν το thomson μου το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaNNeT.ZeuS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Στο Technicolor TG788vn v2 έχει καταφέρει κάποιος να ρυθμίσει το voip για να δουλεύει μια απλή συσκευή τηλεφώνου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Στο Technicolor TG788vn v2 έχει καταφέρει κάποιος να ρυθμίσει το voip για να δουλεύει μια απλή συσκευή τηλεφώνου ; Ναι υπάρχει τοπικ στο adslgr. http://www.adslgr.com/forum/threads/816697-TG788vn-Voip Έχει δοκιμαστεί σε v1 αλλά λογικά τα ίδια θα είναι. Δοκίμασε και πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα