Προς το περιεχόμενο

Technicolor TG788vn

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

835 σωστά,το αγόρασα από αγγελία εδώ στο insomnia,το firm το βρήκα από εδω ,για το wireless μάλλον εννοείς αυτό (Power Reduction Enabled) ναι ξετσεκαρισμένο το έχω.

ναι στο λεωφορεια δεν εχω δει τιποτα για 788.ναι αυτο εννοω το power reduction .ολο το ξεχναω πως λεγεται.αν το εχεις κλεισει ολα οκ.επισης Καλο θα ηταν να δωσεις καρφωτα καναλι και κλεισε wps αν δεν το χρησιμοποιεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;) thanks.

Πάντως τα σπάει το router και είναι και όμορφο το άτιμο χαχαχαχαχαχα!! 

και ευτυχως το καλο ειναι οτι ειναι ορθιο αντιθετα πχ με το 784 οποτε παιρνει καλυτερα αερα.οχι οτι το 784 ειχε θεμα με θερμοκρασιες απλα ζεστενοταν στο κατω μερος που ηταν οι γρυλλιες εξαερισμου.αν το εβαζες ορθιο ηταν πολυ καλυτερα.

Και το αθάνατο st780wl έτσι ήταν,μόλις το έβαζες όρθιο έπεφτε αρκετά η θερμοκρασία,δεν ξέρω ρε παιδί μου έχουν περάσει όλες οι μάρκες από τα χέρια μου πως γίνετε και καταλήγω πάντα με thomson δεν μπορώ να καταλάβω.

Και το αθάνατο st780wl έτσι ήταν,μόλις το έβαζες όρθιο έπεφτε αρκετά η θερμοκρασία,δεν ξέρω ρε παιδί μου έχουν περάσει όλες οι μάρκες από τα χέρια μου πως γίνετε και καταλήγω πάντα με thomson δεν μπορώ να καταλάβω.

δωρεαν,καλα,σταθερα.κανουν πολλα πραγματα αλλα δυστυχως απο cli.

αν και στο 5130 που κοιταγα το Technicolor Πολλα πραγματα που ηταν σε cli τα εβαλαν και στο interface.

ids,dmz Κτλ.

ναι στο λεωφορεια δεν εχω δει τιποτα για 788.ναι αυτο εννοω το power reduction .ολο το ξεχναω πως λεγεται.αν το εχεις κλεισει ολα οκ.επισης Καλο θα ηταν να δωσεις καρφωτα καναλι και κλεισε wps αν δεν το χρησιμοποιεις. 

το firm εγώ το έχω ανεβάσει στο modem-help, έτσι να ψωνιστώ και λίγο :)

το firm εγώ το έχω ανεβάσει στο modem-help, έτσι να ψωνιστώ και λίγο :)

καλα που το ειπες.παω να σε καρφωσω στην technicolor οτι σηκωνεις firmware χωρις την αδεια της.

γλυτωνεις το καρφωμα αμα το firmware ειναι generic.

καλα που το ειπες.παω να σε καρφωσω στην technicolor οτι σηκωνεις firmware χωρις την αδεια της.

γλυτωνεις το καρφωμα αμα το firmware ειναι generic.

εγώ μπορεί να λέω οτι θέλω... μπορεί να ειμαι και τρελός :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...