alexander1611 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια...εχω ενα θεμα με το νεο μου pc...το εστησα πριν μια βδομαδα κ λειτουργει αψογα, εχω ομως ενα προβλημα...οταν μεταφερω αρχεια απο το pc σε usb sticks ή εξωτερικους δισκους (αυτο συμβαινει πιο πολυ στις ταινιες τυπου avi) η πρασινη μπαρα που σου δειχνει την εξελιξη της μεταφορας τερματιζει κατευθειαν κ δε βλεπεις την εξελιξη ουτε το χρονο ουτε τη μεταφορα mb/s που θελει για να ολοκληρωθει με αποτελεσμα να μην ξερω το ποσο θα διαρκεσει η μεταφορα κ για τον αν γινεται ομαλα k γενικα βλεπω μια καθυστερηση...οταν μεταφερω αλλου ειδους αρχεια αυτο το προβλημα δε μου το παρουσιαζει...θα ηθελα να ξερω αν αυτο συμβαινει κ ειναι φυσιολογικο (οι usb κ οι δισκοι εινια μια χαρα) ή αν παιζει κατι με την motherboard η οποια ειναι καινουργια...σας ευχαριστω!edit: ολα ειναι usb2 σε μορφη ntfs κ η motherboard einai η Gigabyte GA-990FXA-D3!edit2:για να μην ανοιγω κ αλλο topic...εχω συνδεση την οθονη της tv με το pc για να βλεπω τις ταινιες εκει ΑΛΛΑ η εικονα δε βγαινει σε ολη την οθονη αλλα σε πιο μικρη κ αφηνει ενα μαυρο τετραγωνο γυρω...παλια δουλευε μια χαρα...απο που μπορω να το ρυθμισω αυτο? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2013 από alexander1611
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 edit2:για να μην ανοιγω κ αλλο topic...εχω συνδεση την οθονη της tv με το pc για να βλεπω τις ταινιες εκει ΑΛΛΑ η εικονα δε βγαινει σε ολη την οθονη αλλα σε πιο μικρη κ αφηνει ενα μαυρο τετραγωνο γυρω...παλια δουλευε μια χαρα...απο που μπορω να το ρυθμισω αυτο? Λογικά από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών σου. Παράδειγμα για nvidia (που έχω εγώ και μπορώ να το δω επι τόπου) Ή δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > NVIDIA control panel ή από πίνακα ελέγχου του υπολογιστή θα το βρεις. Μετά θα πας στο adjust desktop size and position. Αν είσαι με ATI δε ξέρω που βρίσκεις παρόμοια επιλογή αλλά λογικά θα υπάρχει κάπου στο control panel της κάρτας γραφικών.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Για το πρώτο που ρωτάς δεν μπορώ να σου δώσω καμία λύση ούτε κάποια λογική εξήγηση. Κάτι ίσως με το chipset-driver που δεν δίνει σωστές πληροφορίες? Για Win7 64bit: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx#2 (στις διπλανές καρτέλες έχει για τα άλλα λειτουργικά) Για το δεύτερο αν έχεις (που έχεις αν θυμάμαι καλά) AMD:
alexander1611 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 να ειστε καλα παιδια...εφτιαξα την οθονη(amd εχω καλα θυμασαι nino )...τωρα για την mobo θα κοιταξω με τους drivers για αρχη κ αμα συνεχισει θα το ψαξω πιο σοβαρα το θεμα..σας ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα