Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μόνο σεμένα δεν έκανε εντύπωση δηλαδή? Και εγω δεν τρελάθηκα. Μαλλον με κουρασε το Ντεξτερ, καιρος να τελειώνει. 2
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Νομίζω εξαρτάται και από το πού είχες τον πήχη. Επίσης θέλει και ένα power-through στη λογική του "είναι τελευταία season, θα αγνοήσω τις ηλιθιότητες και θα κρατήσω τα καλύτερα κομμάτια". Για όσο αντέξουμε. Πίστεψε με δεν τον είχα και πολύ ψηλά τον πήχη! 1
Neo4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Η βασικη ιστορια του καινουριου κυκλου δειχνει πολυ δυνατη , με χαλαει πολυ ομως που οπως φαινεται θα μας πρηξουν παλι με την ντεπ . Εκανα υπομονη την προηγουμενη σεζον αλλα με εχει κουρασει και σαν χαρακτηρας και σαν ηθοποιος (κλαει - γελαει - βριζει ) η ιδια γκριματσα. Να παρει Ντεξτερ λεγεται η σειρα, για αυτον την βλεπουμε και γουσταρουμε μην τον υποβιβαζεται σε συμπρωταγωνιστη 1
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μόνο σεμένα δεν έκανε εντύπωση δηλαδή? καλα, καλα, μολις επιστρεψει η Hannah McKay θα σου πω εγω! 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 καλα, καλα, μολις επιστρεψει η Hannah McKay θα σου πω εγω! Κατι γινετα τωρα
Zugzwang Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Η βασικη ιστορια του καινουριου κυκλου δειχνει πολυ δυνατη , με χαλαει πολυ ομως που οπως φαινεται θα μας πρηξουν παλι με την ντεπ . Εκανα υπομονη την προηγουμενη σεζον αλλα με εχει κουρασει και σαν χαρακτηρας και σαν ηθοποιος (κλαει - γελαει - βριζει ) η ιδια γκριματσα. Να παρει Ντεξτερ λεγεται η σειρα, για αυτον την βλεπουμε και γουσταρουμε μην τον υποβιβαζεται σε συμπρωταγωνιστη Απλά ΛΑΤΡΕΥΩ την Ντεμπ, κι ας ανήκω στο 1% των φαν της σειράς, γουστάρω πολύ το χαρακτήρα της. Μου κάνει εντύπωση όμως που είπες ότι βρίσκεις κακή ηθοποιό την Carpenter. Άλλο δε συμπαθώ το ρόλο, άλλο δεν τον υποδύομαι καλά.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τα σπασε η Σάρλοτ, το διπλό δήθεν διακριτικό βλέμμα στο briefing έπικ κ ανατριχίλα για το ερμηνευτικό range της. 1
Johnyman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ούτε εμένα μου άρεσε..και έχω την εντύπωση πως αν αρχίσω να έχω υψηλές προσδοκίες για το φινάλε,θα απογοητευτώ.Το ντέξτερ πάντοτε έδεινε βιαστικές λύσεις σε πολλά δευτερεύοντα ζητήματα,αλλά παλιά είχα 5 σεζόν μαζεμένες να δω και δεν με ενοχλούσε..από τότε που ξεκίνησα να έχω εβδομαδιαία αναμονή για νέο επεισόδιο,όλα αυτά τα μπαλώματα άρχισαν να με ενοχλούν. όσο για τη νέα χαρακτήρα,πολύ ωραία ερμηνεία,ωστόσο ο χαρακτήρας της με ενόχλησε..αυτή όμως είναι μια πρώτη εντύπωση. μακάρι η σεζόν να έχει χαρακτήρα σεζόν-φινάλε και όχι μιας ακόμα σεζόν με την κλασική ιστορία του βασικού κακού που ο ντέξτερ τον παρακολουθεί και τον γνωρίζει μέχρι στο τέλος να τον σκοτώσει,με τη μόνη διαφορά πως στο τέλος θα συμβούν κάποια γεγονότα Α σημασίας που θα οδηγήσουν στο οριστικό φινάλε(αν και μια τέτοια εντύπωση μου άφησε..θα δείξει βέβαια).
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Tην βρηκα εξαιρετικη την αρχη και εμεινα εκπληκτος λιγο διοτι ειχα χαλαστει με το τι ειχε προηγηθει. Το deterioration του Ντεξτερ μερα με την μερα, το ποσο screwed up ειναι η Ντεμπ και η εισοδος της Dr Vogel (που εκλεψε την σκηνη) ειναι μια πολυ καλη αρχη. Κακα τα ψεματα ο Ντεξτερ( η σειρα) εχει κουρασει και παρ'ολα τα κακα κειμενα στο γραψιμο των προηγουμενων χρονων, ισως ειναι και αναποφευκτη η κατασταση. 8 σεζον ειναι παρα πολλες και το ειχαν αργησει ηδη. Για να δουμε.... 1
gslenis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Να ρωτησω κατι. Τελικα, πως τη γλιτωσαν με το φονο της Λαγκουερτα; Απ'οτι θυμαμαι η Ντεμπ ειχε πυροβολησει με το υπηρεσιακο της ή κατι τετοιο. Πρεπει να υποθεσουμε οτι τα μαγειρεψε ο Ντεξ; Κατα τα αλλα, μου αρεσε κι εμενα το επεισοδιο. 1
Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Να ρωτησω κατι. Τελικα, πως τη γλιτωσαν με το φονο της Λαγκουερτα; Απ'οτι θυμαμαι η Ντεμπ ειχε πυροβολησει με το υπηρεσιακο της ή κατι τετοιο. Πρεπει να υποθεσουμε οτι τα μαγειρεψε ο Ντεξ; Κατα τα αλλα, μου αρεσε κι εμενα το επεισοδιο. Περιμένεις κάποιος να διαβάσει αυτο που έγραψες κατω απο κει που μπήκε? 9
Zugzwang Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Παίζει αυτή να επινόησε το harry's code Αυτό έχω διαβάσει κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα