Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι γίνετε για ενημερώστε με λίγο θα έχουμε νέα season? Η θα βγάλουν ταινία?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raylan είπε

Παιδιά τι γίνετε για ενημερώστε με λίγο θα έχουμε νέα season? Η θα βγάλουν ταινία?

Θα εχουμε νεα σεζον φετος το Νοεμβριο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Θα εχουμε νεα σεζον φετος το Νοεμβριο. 

Πωω!!! Τι λες τώρα, επιστροφή Dexter αυτά είναι!! Μετά από τόσα χρόνια..

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφερον πολυ το trailer και με το τελος του μπορουν να κανουν πολλα πραγματα. Εχω ξεχασει ηδη 5-8 σεζον και λεω οτι μετα το τελος της τεταρτης απλα εξαφανιστηκε και αφησε το μωρο στη μπανιερα. Γιατι μετα την τεταρτη απλα εχασε τη μαγεια. 

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει λογικό είναι όταν μια σειρά πάει για τόσες σαιζόν να κάνει μια κοιλιά... πάντως η 7η εμένα μού είχε αρέσει πάρα πολύ... και έπρεπε να κλείσει εκεί που

Spoiler

η Deb αντί αντί να σκοτώσει τη Λα Γκουέρτα, να σκότωνε τον Dex. EPIC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 hours ago, Kasrith said:

Μόνο που δεν ήταν απλή κοιλιά αυτό που έπαθε το Dexter, όπου οι περισσότεροι έχουμε σβήσει σεζόν 5-8.

Όντως, αν το Dexter είχε τελειώσει με την 4η σαιζόν, θα ήταν πραγματικά αριστούργημα.

Οι 5-8 δεν προσθέτουν τίποτα και για την ακρίβεια έχουν μία βελτίωση προς το χειρότερο όσο προχωρούν.

Σε όσους έχει τύχει να μην το έχουν δει, τους έχω πει δείτε μέχρι 4η και μετά κάντε σαν να μην υπάρχουν άλλες.

Επεξ/σία από swstost
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pontez2 είπε

O Ray Stevenson σε ποιον κύκλο ειχε παίξει? Νομιζω ηταν στον 5ο. Τον θεωρω εξαιρετικο κυκλο λογω της παρουσίας του.

στον 7ο έπαιξε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...