speedman_26 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Η 4η είναι έπος. Τώρα βρίσκομαι στο 5χ05 δεν έχει την ίδια ένταση αλλά είναι καλό
crom251 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Dexter: Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια 3 3
onelonelystar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Γενικά δεν είμαι φαν των re-vamping series και παρόλο που ξέρω ότι θα απογοητευτώ (βέβαια ήδη μας είχε ξενερώσει το φινάλε του 8ου κύκλου), ομολογώ πως μας έχει λείψει το ... χιούμορ του Dex!
mech35 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 επιτέλους μήπως και του δώσουν το τέλος που του αξίζει 1
katergaris79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μόνο σ' εμένα άρεσε το τέλος τελικά! 1 1
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Milking a dead cow... Οταν δεν υπαρχει εμπνευση για original σεναρια, θα αναβιωσουν ακομα και τη Τζινι και το τζινι. Προσωπικα καμια ορεξη δεν εχω να δω μια σειρα που στις 2-3 τελευταιες σεζον ηταν πραγματικο σκουπιδι σεναριακα, με αμετρητα plot holes, κανενα σεβασμο στο κοινο της. Θα μας δειξουν τι δηλαδη, καινουριους serial killer και πως τους ξαποστελνει ο Dexter κατω απ την μυτη καινουριων ηλιθιων μπατσων? Ελπιζω να εχει την τυχη του Prison Break. 4
Kasrith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν θα αξίζει ούτε το bandwidth έτσι πως το κάνανε τις τελευταίες σεζόν...
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μετά την τέταρτη σεζόν το χάος. Κάπου εκεί τελείωσε το dexter για μένα. Τώρα τι μπορεί να δείξουν στην νέα σεζόν δεν ξέρω. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουν να δώσουν ένα τέλος που αρμόζει και όχι το έκτρωμα της 8ης τι πράγμα ήταν αυτό αντίστοιχο του lost. Το prison break επίσης για μένα τελείωσε στην πρώτη σεζόν από εκεί και πέρα το χάος. Σειρές με έξυπνα concept αλλά που χάλασαν απίστευτα γιατί είπαμε δεν σκοτώνεις την αγελάδα που βγάζει ακόμα γάλα όσο ξινό και αν είναι. 2
maximusgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Θα το περιμένω πώς και πώς!! Εξαιρετική σειρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, σίγουρα μέσα στο all time top 3 μου! 1
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μετά την τέταρτη σεζόν κάπου ξεφτισε. Για το prison break δε συμφωνώ. Ίσως η καλύτερη σειρά μαζί με το breaking bad το οποίο είναι ίσως η μόνη σειρά που όσο πέρναγε γινόταν καλύτερη 1 1
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Μετά την τέταρτη σεζόν κάπου ξεφτισε. Για το prison break δε συμφωνώ. Ίσως η καλύτερη σειρά μαζί με το breaking bad το οποίο είναι ίσως η μόνη σειρά που όσο πέρναγε γινόταν καλύτερη Το prison break το ειδα μεχρι την τριτη σεζον. Η δευτερη ηταν οκ βλεπονταν αλλα καμια σχεση με την πρωτη. Η τριτη ηταν πολυ κακη και μολις μπηκα στην τεταρτη με το κομμενο κεφαλι και καλα της αλλης εφαγε delete και κρατησα μονο την πρωτη σεζον που την ξανα βλεπω. Το breaking bad ειναι 10 φορες καλυτερο απο τo prison break.
Mesqal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, Arkin είπε Το prison break επίσης για μένα τελείωσε στην πρώτη σεζόν Δεν σου αρεσε το ανελεητο κυνηγητο στην 2η? Επισης ο Fitchner επαιξε και τρομερη ερμηνεια. 1
onelonelystar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ειπε ο δημιουργός ότι στην 9η σαιζόν του Dexter θα προσπαθήσουν να "επανορθώσουν" αν και για μένα χωρίς Deb, πόσο να το φτιάξουν? ουσιαστικά σαν σπιν οφ θα είναι.... πάντως γενικότερα σαν σειρά, μπορούσε να έχει επικό τέλος στην 7η σαιζόν.
Members gsarig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Members Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Για μένα ο κατήφορος του Dexter άρχισε κάπου στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όταν ο Dexter έπρεπε να αποφασίσει εάν θα σκοτώσει τον Doakes ή όχι. Ήταν η απόφαση που θα έκρινε την μετέπειτα πορεία του, το αν, δηλαδή, θα κέρδιζε την εσωτερική του μάχη με τον "Dark Passenger" ή θα παραδιδόταν εντελώς στη σκοτεινή πλευρά του. Ό,τι από τα δύο κι αν συνέβαινε θα είχε το ενδιαφέρον του, αφού στη μια περίπτωση θα είχαμε έναν ήρωα που θα ερχόταν αντιμέτωπος με τις πράξεις του (μέχρι τότε ο Dexter μου θύμιζε ένα κράμα Ρασκόλνικοφ-Μερσώ από το Έγκλημα και Τιμωρία και τον Ξένο αντίστοιχα) και στην δεύτερη περίπτωση ως θεατές θα καλούμασταν να βρεθούμε στην άβολη κατάσταση να συμπαθούμε έναν ήρωα χωρίς πλέον ηθικούς φραγμούς στο ποιόν θα επιλέξει ως επόμενο θύμα του. Αντί γι' αυτό, όμως, τελικά είχαμε τον από μηχανής θεό που έβγαλε τον Dexter και τον θεατή από τη δύσκολη θέση κι επέτρεψε στη σειρά να βγάλει κι άλλες σεζόν αναμασώντας τις ίδιες ιδέες αντί να έχει μια τρίτη και τελευταία που θα έκλεινε ωραία την ιστορία. Δεν λέω πως στη συνέχεια δεν είχε ωραίες στιγμές, και ειδικά τη σεζόν με τον Trinity την καταευχαριστήθηκα. Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, όμως, πιστεύω πως η σειρά έχασε το δρόμο της, καθώς η βασική ουσία της ιστορίας χάθηκε για χάρη του αρμέγματος με όσο περισσότερες σεζόν γινόταν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα