Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τελος ουτε εμενα μου αρεσε αλλα γενικα η σεζον μου αρεσε  οπως και ολες οι προηγουμενες...

ειδαμε τα τελευταια 6 επεισοδια μαζεμενα και δεν μας φανηκε καθολου

απο την προσηλωση αλλα σε αρκετες φασεις στο τελευταιο επεισοδιο ειχαμε μεινει απο το ποσο προχειρο μας φανηκε και τελικα νευριασαμε γιατι αξιζε ενα πολυ καλυτερο τελος για αυτη την επικη σειρα...

αντε παλι στην αναζητηση της επομενης...

• Moderators
Δημοσ.

Συνεχίζω αυτές τις μέρες το Hannibal (είμαι 4 επεισόδια από το φινάλε της 1ης season) το οποίο είναι εξαιρετικό και συνεχώς καλυτερεύει. Σε σημείο οι διάλογοι, η υπόθεση και οι χαρακτήρες να είναι τόσο καλά γραμμένοι που να συγχωρείς κάποια (σπάνια) ατοπήματα γιατί σχεδόν τα ξεχνάς δευτερόλεπτα μετά.

Τέλος πάντων, η σειρά είναι πολύ κοντά στο ύφος του Dexter -στις καλές του μέρες μια φορά και έναν καιρό, αν και προσεγγίζει από άλλες οπτικές το θέμα της. Η δουλειά είναι πάρα πολύ καλύτερη.

Ο λόγος που κάνω το post εδώ είναι διπλός. Πρώτον, η τελευταία season του Dexter φαίνεται να είναι επηρεασμένη αλλά όχι θετικά από τη πρώτη season του Hannibal (συζήτηση περί ψυχοπαθών, κάποια χαρακτηριστικά σκηνικά). Δηλαδή σαν να έπεσε εντολή στους writers κάντε αυτό και εκείνο όπως έγινε εκεί ή να έσωσαν την έλλειψη έμπνευσής τους προσπαθώντας να αντιγράψουν. Αλλά το έκαναν άψυχα, χάνοντας την ουσία (οι αναλύσεις της Vogel κατέρρευσαν και μειώθηκαν σε κοινές *μαλακίες* από τα πρώτα επεισόδια που άρχισε να μιλάει λίγο παραπάνω).

Ο δεύτερος λόγος είναι η παρότρυνση. Δείτε το Hannibal. Απλά σβήνει από τον χάρτη το Dexter και την κακή "γεύση" που άφησε με περισσότερους από ένα τρόπους.

• Like 3
Δημοσ.

At the New York Film Festival premiere of "The Secret Life of Walter Mitty," "Dexter" producer John Goldwyn revealed that Showtime had forbidden the writers from killing the show's main character, Vulture reports. 

"They won't let us kill him. Showtime was very clear about that. When we told them the arc for the last season, they just said, 'Just to be clear, he's going to live,'" Goldwyn said.

@Praetorian

Το πρώτο επεισόδιο του Hannibal δε με ενθουσίασε αλλά δείχνει πολύ υποσχόμενο. Σίγουρα θα δω άλλα 3-4 επεισόδια.

Δημοσ.

Εμενα με κουρασε πολύ το hannibal. Δεν ειναι κακό, σε φάση σκουπίδι, απλά είναι λίγο ιδιαίτερο. Μέχρι το 4 ειδα βεβαια, μπορεί μετά να γίνεται πιο καλό.

• Moderators
Δημοσ.

@Praetorian

Το πρώτο επεισόδιο του Hannibal δε με ενθουσίασε αλλά δείχνει πολύ υποσχόμενο. Σίγουρα θα δω άλλα 3-4 επεισόδια.

Μετά το πρώτο επεισόδιο κι εγώ δεν είχα ενθουσιαστεί πολύ. Είχα γράψει και στο αντίστοιχο topic, αλλά πάνω-κάτω δεν μου είχε αρέσει ότι φαινόταν να ακολουθεί μια γνωστή συνταγή (από Sherlock ή Dr.House) και το ότι είχε αφήσει εκκρεμότητες από την "υπόθεση της εβδομάδας". Παρακάτω αυτό άλλαξε.

Γενικά, εγώ είχα την αίσθηση ότι όσο προχωρούσε βελτιωνόταν η σειρά. Προς το τέλος έχει πολύ δυνατά επεισόδια, ενώ και το ίδιο το φινάλε που επέλεξαν είναι πολύ καλό (φυσικά δεδομένου ότι έχει ανανεωθεί η σειρά και για δεύτερη season). Γενικά οδήγησαν την ιστορία σε κάτι που προετοίμαζαν σε όλη τη season (δεν ήταν ουρανοκατέβατο).

Χρειάζεται suspension of disbelief σε δύο θέματα: το (σχεδόν μαγικό) pure empathy που έχει ο Graham, και το ότι βρίθει ο τόπος από serial killers και ψυχοπαθείς. Πάνω-κάτω και τα δύο είναι αποδεκτά για το σύμπαν του "Hannibal" (δεδομένων των βιβλίων/ταινιών), και το πρώτο το αναλύουν λίγο παραπάνω (ως προς τα αρνητικά του).

Πάντως για NBC (όχι συνδρομητικό) η σειρά πρέπει να έχει ξεπεράσει τα όρια του τι είναι αποδεκτό να δείχνεις σε δημόσια τηλεόραση...

@Sellers, το 4ο δεν το θεωρώ πολύ δυνατό επεισόδιο. Νομίζω κάπου εκεί έκανα κι εγώ το δεύτερο "διάλειμμα". To 5o είναι αρκετά καλύτερο, και από εκείνο συνέχισα σερί μέχρι τέλους.

Δημοσ.

Μολις ειδα το τελος, απλα τραγικο. Προχειρο, βιαστικο και γενικα απαραδεκτο φιναλε για μια απο τις καλυτερες σειρες ever.

Πιστευα οτι δεν θα μισουσα τοσο πολυ αλλον απο τον τυπο που εκανε τα quests στο Lineage2 αλλα αυτος/αυτοι που σκεφτηκαν το τελος αυτο, ειναι εκτος συναγωνισμου.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις ολοκληρώσαμε και εμείς την σειρά με την γυναίκα μου.

Το φινάλε δυστυχώς ήταν παραπάνω από απογοητευτικό. Οι χαρακτήρες της σειράς άξιζαν πολύ καλύτερο τέλος. Και δεν εννοώ απαραίτητα ευτυχισμένο τέλος.

Γενικά η τελευταία σεζόν μας φάνηκε αρκετά μπερδεμένη, σαν να ήθελαν οι σεναριογράφοι να μας κρατάνε συνεχώς μπερδεμένους ώστε να μήν μπορούμε να υπολογίσουμε προς τα πού θα ολοκληρωθεί η όλη ιστορία.

Αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να βλέπαμε άλλη ταινία. Ακόμα δεν χωνέψαμε τις τελευταίες σκηνές.

Ότι και να γράψω είναι λίγο για να περιγράψω την απογοήτευσή μας για το τέλος μιάς από τις πιό αγαπημένες μας σειρές.

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

<p>Αντε να δουμε και την 8 μετα την πολυ καλη 7 αρκει να μην το τραβηξουν πολυ και καταντησει σουπα μια σειρα που ηταν διαφορετικη απο τα συνηθισμενα.</p>

Σούπα η σειρά

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Still a better ending than the original series' finale...
Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Δεν είναι greeklish gamotostaniomoy!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...