Zugzwang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορουμε να παραδεχτουμε ολοι μαζι πλεον πως το Ντεξτερ εχει παψει αρκετα χρονια να ειναι στις σειρες απο το πανω-πανω ραφι? Ενδεικτικά, στο imbd μέχρι τα πρώτα επεισόδια της 6η σεζόν οι βαθμολογίες των επεισοδίων ήταν 8+. Η 8η είχε μακράν τις χειρότερες βαθμολογίες, με αποκορύφωμα το 5.7 του φινάλε (προσωπική βαθμολογία 4, κι αυτό τελείως χαριστικά).
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt2301455/ 9.8 http://www.imdb.com/title/tt2578802/ 5.7 Οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίμα, δεν έχω δει τις 2 τελευταίες σεζόν ακόμα αλλά από ό,τι διαβάζω η τελευταία είναι απογοητευτική και το τέλος της σειράς αφήνει πολλά κενά και δεν απαντάει σε σημαντικά ερωτήματα που έχουν ανοιχτεί. Δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργείς μια τόσο καλή σειρά και να μην το παλέψεις λίγο περισσότερο ώστε να την κλείσεις όπως της αξίζει...
Kasrith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παράδειγμα προς αποφυγή έγινες γαμώ την τρέλα μου! 7
Sog96Ch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ειδα τα 2 τελευταια δεν μπορω να πω οτι ηταν σκουπιδι οπως λετε αλλα ειναι τεραστια η διαφορα του απο της season 4 (μεχρι εκεινη που ηταν με Trinity 4 ή 5) και πριν (κλασεις κατωτερο) Οκ ο dexter θεωρειτε νεκρος αλλα δεν αναριωτουνται τι εγινε η Deb (αντε πες οτι την βρηκαν) αλλα για τον γιο του δεν ενδιαφερετε κανεις που εξαφανιστηκε απο προσωπου γης... Εαν δεν ηταν series finale θα ηταν πιο μετριο/ανεκτο κατα την γνωμη μου... Θα σας αρεσε εαν ειχε συνεχιστει με τελειως διαφορετικο cast (να κρατησουν μονο τον Dexter) και τον Dexter ως ξυλουργο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα σας αρεσε εαν ειχε συνεχιστει με τελειως διαφορετικο cast (να κρατησουν μονο τον Dexter) και τον Dexter ως ξυλουργο. Εμένα ναι. Να του τη πέσει η Green Peace για αποψίλωση δασών και να τα καθαρίσει όλα τα @@. 2
Fulgore1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt2578802/ επεσε και αλλο η βαθμολογια. ενω http://www.imdb.com/title/tt2301455/ ανεβηκε(εστω και ελαχιστα). Και βεβαια συγκρινω με βαση το παραπανω μου post.
salazar1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια μιας και ερχεται χειμωνας και επεσε και η θερμοκρασια μηπως ξερει κανεις το τηλ του Dexter γιατι θελω να παραγγειλω 3 τονους ξυλα για το τζακι???Αν του πω οτι δεν ειδα Breaking Bad λετε να κανει καλυτερη τιμη??Thanks Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2013 από salazar1991
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια μιας και ερχεται χειμωνας και επεσε και η θερμοκρασια μηπως ξερει κανεις το τηλ του Dexter γιατι θελω να παραγγειλω 3 τονους ξυλα για το τζακι???Αν του πω οτι δεν ειδα Breaking Bad λετε να κανει καλυτερη τιμη??Thanks Ας βαλω και κανα spoiler, ποτε δεν ξερεις Πες του οτι τον ειδες να μεταφερει ενα πτωμα εξω απο το νοσοκομειο και να το πηγαινει σε μια βαρκα. Τονισε του οτι εισαι ο μονος που τον ειδε οποτε θα στα δωσει τζαμπα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από gavros10 2
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πες του οτι τον ειδες να μεταφερει ενα πτωμα εξω απο το νοσοκομειο και να το πηγαινει σε μια βαρκα. Τονισε του οτι εισαι ο μονος που τον ειδε οποτε θα στα δωσει τζαμπα Χαχαχαχαχαχα
salazar1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πες του οτι τον ειδες να μεταφερει ενα πτωμα εξω απο το νοσοκομειο και να το πηγαινει σε μια βαρκα. Τονισε του οτι εισαι ο μονος που τον ειδε οποτε θα στα δωσει τζαμπα Αχαχαχαχα!!Θεος!! :D
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καθε φορα που τελειωνει μια σειρα κανετε σαν γκρινιαρες γκομενες. Και εγω θα ηθελα η σειρα να τελειωσει με τον dex μεσα στην καταιγιδα και ψοφιο αλλα δεν το κανω θεμα. Ναι το τελος θα μπορουσε να ειναι καλυτερο ισως ,αλλα αφου ειστε τοσο σιγουροι για τις συγγραφικες σας ικανοτητες γιατι δεν κανετε μια δικη σας σειρα; Kαι φυσικα και υπηρχαν παραλογα πραγματα so what? σειρα ειναι δεν ειναι επιστημονικη διατριβη.ΔΕν υπαρχει αλλη σειρα που να τραβηξε 8 σεζον(εκτος απο το Lost) και να ειχε το ενδιαφερον που εχει ο dexter με τις αναποφευκτες "κοιλιες" . Εν κατακλειδι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει και σιγουρα εχει μια θεση στο δικο μου τοπ 5 . Ελπιζω σε μια μικρη συνεχεια που ειμαι σχεδον βεβαιως πως θα την δουμε... Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η σειρά έριξε το επίπεδο πολύ πιο μπροστά από την τελευταία της season. Για τους περισσότερους αυτό συνέβη από την 5η και μετά. Αλλά αυτό που "παρεδωσαν" στην 8η season ήταν μπαζομόρφωμα που δεν έχει ξαναγίνει σε τελευταία season σειράς που ξεκίνησε με τις προδιαγραφές του Dexter. Δεν ήταν μόνο το φινάλε. Ήταν ΟΛΗ η τελευταία season. (το γιατί και πώς έχει σχολιαστεί όσο έτρεχε η season. Δεν είναι γκρίνια χωρίς λογο, και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι γκρίνια για την γκρίνια άλλων). 7
stavros88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η αληθεια απο ποτε εγινε γκρινια?Πηγαινε και στο Breaking Bad να δεις αν γκρινιαζει κανεις 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα