nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πω ρε φίλε τρελλλάθηκα! Ξενέρωσα που δεν τελείωσε όπως ήθελα, παρόλα αυτά τα έσπασε άσχημα. Πετάχτηκα πάνω "όχι ρε φίλεεεεε" τουλάχιστον 2-3 φορές στο τελευταίο επεισόδιο. Χαρα στο κουράγιο σε όσους έχουν ξενερώσει από, ας πούμε λίγο μετά την 5η σεζόν, και παρόλα αυτά για 3 ολόκληρα χρόνια ήταν πιστοί στο να βλέπουν την σειρά, κάθε επεισόδιο την ημέρα που προβάλεται στην Αμερική και να μπαίνουν εδώ να γράφουν πόσο μάπα είναι, και πως θα έπρεπε να την τελειώσουν στο τέλος της 4ης σεζόν κτλ κτλ. Μπορεί να φαίνεται λίγο ειρωνικό αυτό που λέω αλλά δεν είναι. Ειλικρινά μποράβο για την υπομονή, την επιμονή και το κουράγιο σας. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό το πράγμα ούτε για αστείο. Αν με ξενερώσει μια σεζόν ολόκληρη, την επόμενη δεν την βλέπω, ούτε για το "να δω πως τελειώνει μωρέ". Άψογη σειρά αν εξαιρέσεις κάποια σημεία. Για να δούμε τώρα αν θα βρούμε καμμία τόσο καλή όσο αυτή εύκολα. 4
scullyist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Kελαηδάτε, με την ουρά στα σκέλια θα επιστρέψετε για το spinoff
timoboll Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 η σειρά άρχισε με μια ατμόσφαιρα και με έναν απίστευτα ενδιαφέρον χαρακτήρα η πρώτη season μας έβαλε στο περιβάλλον στον τρόπο σκέψης και στον περίγυρο του η δεύτερη μας έδειξε τον ίδιο χαρακτήρα να αγωνια και να φοβάται μην τον πιάσουν γιατί κινδύνευε πραγματικά ενώ ταυτόχρονα ένιωσε και αγάπη για γυναικα η τρίτη μας έδειξε πως απέκτησε έναν φίλο που τον καταλαβαίνει .o dexter ανοίγετε αλλα ο φίλος του αποδείχτηκε λάθος διότι δεν καταλάβαινε τελικά το πραγματικό μοτίβο του dexter η τεταρτη μας έδειξε πως ο dexter έκανε οικογένεια και κατάλαβε τον εαυτό του μέσα από τον τριάδα διότι και αυτός είχε ένα profile κανονικού ανθρώπου με οικογένεια κτλπ ενώ ήταν δολοφόνος και επιβίωνε τόσα χρονια ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ 4 SEASONS ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ? ηλίθιους διαλογους ηλίθιους δήθεν ψυχοπαθείς δολοφόνους και ένα dexter που έκανε ότι ήθελε περνούσε απαρατήρητος ότι και αν έκανε ότι ώρα της μέρας κι αν ήταν και απαίσια ανούσια side stories το dexter θα μείνει στην ιστορία ως μέτρια σειρά αυτό είναι το συμπέρασμα 4
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αισχρο τελος,δυστηχως εκει το κατεντησαν τον ντεξτερ.Δεν θα μου λειψει καθολου.
Fulgore1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αισχρο τελος,δυστηχως εκει το κατεντησαν τον ντεξτερ.Δεν θα μου λειψει καθολου. Ετσι οπως πηγε η τελευταια κυριως season , οντως δεν θα λειψει στον πιο πολυ κοσμο.
free@last Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Tραγικό φινάλε.. Συνολικά 6/10 και καλές αναμνήσεις μόνο για τις 1,2 και 4 σεζόν.
nikosBruin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ελάτε τώρα, μην είστε ξινοί! Είδατε και τον ξυλοκόπο Ντέξτερ να κόβει κούτσουρα! Τι άλλο θέλετε δηλαδή;;; Πάντως εγώ νομίζω ότι η σειρά μπορεί άνετα να επανέλθει του χρόνου ... σαν μεσημεριάτικη σαπουνόπερα! Μέχρι και η Ντεμπ μπορεί να ζωντανέψει, κανένα πρόβλημα. Ήταν ο Χάουζ με μια σχεδία στο μάτι του κυκλώνα, και την είδε να επιπλέει, την τράβηξε και ήταν σε κώμα, αλλά την χτύπησε ένας κεραυνός και ξύπνησε. Από κει και πέρα έχουμε τρελούς έρωτες, η Υβόν τα φτιάχνει με μια θερμή Αργεντίνα χορεύτρια, η Ντεμπ παίρνει βρίζοντας τα βουνά και τα λαγκάδια ψάχνοντας τον ξυλοκόπο, ο Ντέξτερ θυμάται τα νιάτα του και τα φτιάχνει με ένα καουμπόη και πάνε μαζί κατασκήνωση στο βουνό, και πάει λέγοντας! Καλό; Πως το βλέπετε; Θα πετύχει; 1
koystado Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 πω πω τι τραγικό τέλος και τι προχειρότητα ούτε να συγκινηθεί κάνεις δεν μπορούσε με αυτά που έβλεπε
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στη συνέντευξη του Buck πιο πάνω γίνεται λόγος για πιθανό spinoff. Χωρίς λεπτομέρειες, αλλά μάλλον θέλουν να σκάψουν πιο βαθιά από τον πάτο που έπιασαν. Eπ, τι έγινε? Βγαίνω σωστός στις προβλέψεις μου? Κάθε φορά που βλέπω τον Μπατίστα, μου έρχεται στο νου spin-off της σειράς με κεντρικό ήρωα τον Μπατίστα σε διάφορες υποθέσεις της αστυνομίας και οι τίτλοι αρχής να είναι κάτι τέτοιο: 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 The only way Dexter could have ended Καλό.
timoboll Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 πωπω ναι ποσοι κουτοι χαρακτηρες oι 3οι της σειρας στην κοσμαρα τους
nikosBruin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 The only way Dexter could have ended Καλό. Αυτό μου φαίνεται ακόμη χειρότερο!!! Προτιμώ το Brokeback Mountain!
thephotoshoped Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τελειωσε η αγαπημενη μου σειρα.. Θα μου λειψει πραγματικα και ας με ξενερωσε. Μακαρι να βγει καποιτε κατι αντιστοιχο σε υποθεση να μας πορωσει! 3
adi32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι χρησιμο που μαθαμε ειναι οτι στο Μαιαμι βρισκεις πολυ ευκολα δουλεια Του Σαξωνα δεν του περασε καθολου απο το μυαλο να πει στην αστυνομια ολη την ιστορια του Dexter? Εκεινη η κορη του Κινεζου μαλλον απο κανα ρουσφετι μπηκε στην υποθεση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα