Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στη συνέντευξη του Buck πιο πάνω γίνεται λόγος για πιθανό spinoff. Χωρίς λεπτομέρειες, αλλά μάλλον θέλουν να σκάψουν πιο βαθιά από τον πάτο που έπιασαν. Θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ!
liakjim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αντιο Dexter. Θα μου λείψει αυτή η σειρά. Το φινάλε καλύτερο από ότι περίμενα. Θα προτιμούσα να λείπει το τελευταίο λεπτό.Αφιερωμένο : http://youtu.be/XCboInV2pxY 2
swstost Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στη συνέντευξη του Buck πιο πάνω γίνεται λόγος για πιθανό spinoff. Χωρίς λεπτομέρειες, αλλά μάλλον θέλουν να σκάψουν πιο βαθιά από τον πάτο που έπιασαν. Πιο βαθιά θα φτάσουν στην Κίνα... Εγώ πάντως σε όσους με ρωτάνε για προτεινόμενες σειρές τους δίνω διάφορες και μέσα σε αυτές και το Dexter, πάντα με την προειδοποίηση "μην ψαρώσεις επειδή υπάρχουν 8 seasons, δες το μέχρι το τέλος της 4ης και θεώρησέ το series finale". Τώρα που το σκέφτομαι, αν με ρωτήσει κάποιος που μου τη σπάει πολύ, θα του προτείνω να τη δει ολόκληρη φτιάχνοντας ταυτόχρονα τρελό hype για την τελευταία και το season finale To cut a long story short, Dexter μέχρι τέλος τέταρτης σαιζόν πάρα πολύ καλή σειρά, 5-8 seasons κάνε τη χάρη στον εαυτό σας και αποφύγετέ το...
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιλοκωμικο το τελος Σκοτωσε τον Σαξον και αφου τον δικασαν ο Μπατιστα με τον Κουιν για 5'' του λενε αντε στο καλο αγορι μου Με επιασε τρελλο γελιο οταν αποσυνδεσε την Ντεμπ και την πηρε αγκαλια με το σεντονι και ανενοχλητος μπροστα σε 100αδες ανθρωπους βγηκε απο το νοσοκομειο και η θαλασσα και το σκαφος τον περιμεναν απεξω. Η κακομοιρα η δολοφονος Χανα τι εφταιξε να βρεθει με ενα ξενο παιδι ? Επισης στο τελος το περιμενα οτι θα ξαναεμφανιζοταν σαν τον Παπαγιαννοπουλο ναυαγο Απο οτι φαινεται θα εχουμε και συνεχεια
Sog96Ch Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω δει ακομη τα τελευταια 2 παντως ειδα στο imdb ενω εχει 9 σαν σειρα και 6.6 σαν series finale
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτω τη μετριού η σεζόν (μαζί με την 6η για μένα οι χειρότερες) και το τέλος επίσης μέτριο και πρόχειρο. Παρόλα αυτά συγκινήθηκα, ο Ντεξτεράκος ήταν καλή συντροφιά. Το πρόβλημα τη σειράς για μένα είναι ότι μετά τη 4η σεζόν (αφού δε τελείώσε εκεί) δεν εξελίχθηκε.. απλά κάθε σεζόν επαναλαμβανόταν το γνωστό μοτίβο (νέος κακός, κανένα love interest, κτλ) το οποίο κάπου κούρασε. Αφού ήθελαν να το συνεχίσουν έπρεπε να το πάνε κάπου αλλού. Anyway, namaste καλά να το θυμόμαστε. 4
veider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 η σειρα ειναι δραματικη και οχι κατι αλλο.Δεν θα μπορουσε να ειχε happy ending,απλα θα μπορουσε να ειχε καλυτερο. Εμεις απλα αγαπαμε Dexter kai μισουμε τους σεναριογραφους ,ειδικα για το φιναλε αλλα και ολη την 8 σεζον που τα σκατωσαν 3
tzinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 η ολη μαγεια του ντεξτερ ηταν ο εσωτερικος πολεμος και φαγωμος που ειχε με τον σκοτεινο επιβατη του. Η απορια που ειχε για το αν γινει ποτε ικανος να γινει αποδεκτος απο την κοινωνια, εαν μπορει να νιωσει αισθηματα περα απο την αδιαφορια που εχει για τους τρυγηρω του και την διψα για αιμα. Ηταν ολα σχεδιασμενα ωστε να συμπαθησουμε εναν δολοφονο και να μπουμε στο μυαλο του, να αναρωτηθουμε για το εαν οντως ειναι τοσο κενος, εαν μπορουμε να δικαιολογησουμε τους φονους, εαν αξιζει να περνει καποιος τον νομο στα χερια του, εαν πραγματικα αγαπαει την ντεμπ, ριτα, αστορ, κοντι..... Σιγα σιγα εβγαζε μια ποιο ανθρωπινη μορφη που καταπιεζε τον σκοτεινο επιβατη αλλα η διψα παντα γυρνουσε, θα μπορουσε ποτε ο ντεξτερ να γινει ενας απλως πολιτης με οικογενεια?? Παραδεχτηκε οτι ενιωθε πρωτογνορα αισθηαματα, οτι νοιαζοταν παντα για την ντεμπ. ΟΙ στοχασμοι οτου ηταν παντα σκοτεινοι, ενδιαφερον και σε προβληματιζαν. ΟΙ διαλογοι ηταν εξυπνοι. Το σεναριο φροντιζε να υπαρχει ενας σοβαρος εχθρος, μια απειλη. Θα μαθευτει ποτε οτι ο ντεξ ειναι σιριαλ κιλερ. Θα αφησει ποτε στοιχεια πισω, θα παραστρατησει απο τον κωδικα?? Ολα αυτα ηταν ακρως ενδιαφεροντα μεχρι τον θανατο της ριτας. Μετα ξαφνικα ο ντεξ εγινε τεντιμποις και ειχε 2-3 γκομενες ανα σεζον, ενω οι εχθροι γινοταν ολοι και ποιο χαζοι και αδιαφοροι. Σεναριο και ακτιγκ (ειδικα απο μιχαλακη) ποιασανε πατο. Ο ντεξτερ ουσιαστικα δεν βρηκε αλλον νεμεσις, δεν αποκαλυφθηκε, δεν κυνγηγηθκε απο δικους του ανθρωπους, η συγκρουση με ντεμπ οδηγησε μονο σε κλαψομουνιαση και ψυχαναληση με την βλαμενη την βογκελ, ευκαιριες χαθηκαν απειρες, οι στοχασμοι του ντεξ δεν ειχαν τιποτα ενδιαφερον, των κωδικα τον εγραψε στα @@δια του, τα σλαιντς εξαφανιστηκαν, τα πτωματα δεν βρεθηκαν ποτε, κανεις δεν τον μυριστηκε, τα αισθηματα του παιζανε τραμπαλα, εγινε ζεν πρεμιε, με την κοινωνια δεν ξανασχοληθηκε, βρηκε μαμα, νυφουλα νεα και εβαλε πλωρη για αρτζεντινα. Μπλιαχ 13
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιλοκωμικο το τελος Σκοτωσε τον Σαξον και αφου τον δικασαν ο Μπατιστα με τον Κουιν για 5'' του λενε αντε στο καλο αγορι μου Με επιασε τρελλο γελιο οταν αποσυνδεσε την Ντεμπ και την πηρε αγκαλια με το σεντονι και ανενοχλητος μπροστα σε 100αδες ανθρωπους βγηκε απο το νοσοκομειο και η θαλασσα και το σκαφος τον περιμεναν απεξω. Η κακομοιρα η δολοφονος Χανα τι εφταιξε να βρεθει με ενα ξενο παιδι ? Επισης στο τελος το περιμενα οτι θα ξαναεμφανιζοταν σαν τον Παπαγιαννοπουλο ναυαγο Απο οτι φαινεται θα εχουμε και συνεχεια και εμένα με έπιασαν νευρικά γέλια σε αυτά τα σημεία. Ειδικά εκεί που κουβαλούσε το πτώμα της Ντεμπ και το φόρτωσε στο σκάφος του Αυτός ο Σάξον όλες τις δολοφονίες μπροστά σε κόσμο και σε κάμερες τις έκανε; Πόσο γελοίος; Μετά φοβήθηκε μήπως τον σκοτώσει ο Ντεξ και γι' αυτό τον κάρφωσε με τον bic στο πιο ακίνδυνο σημείο! Έπειτα ο Ντεξ τον κάρφωσε πάνω σε αρτηρία και τον σκότωσε. Αν το δούμε νομικά ο Ντεξ δεν έχει καμία διέξοδο σε αυτή την περίπτωση. Λόγω των γνώσεών του ήξερε ακριβώς που να χτυπήσει για να σκοτώσει δεν έγινε τυχαία. Πόσο μάλλον τώρα που είχε και λόγο να εκδικηθεί. Έπειτα οι συνάδελφοι του αντί να τον συλλάβουν του είπαν... οκ θα το δικαιολογήσουμε. Σήκω φύγε για Αργεντινή... έχει ακόμη 5 μέρες άδειας. .. no prob man. Μετά έπεσε πάνω στον τυφώνα και επέζησε... και μετά έγινε ξυλοκόπος...the end Γενικά πολύ αδιάφορο επεισόδιο παρόλο που δεν είχε χαπι εντ (αναμενόμενο αυτό). 4
stavros88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κακο τελος σε μια σειρα που μας εδωσε εξαιρετικες σαιζον ομως.Εγω προτιμω να θυμαμαι τα καλα και σιγουρα θα μου λειψει η σειρα. 2
Fulgore1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω δει ακομη τα τελευταια 2 παντως ειδα στο imdb ενω εχει 9 σαν σειρα και 6.6 σαν series finale Απλα τα λεει ολα. 2
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πω, είδα τώρα το φινάλε του 4ου! Λέω να πηδήξω 5-6-7 και να δω 8ο. Δε μπορεί, θα έχει μια περιληψούλα των προηγούμενων.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει. Αλλά γιατί από τις 4 χειρότερες να δεις τη χειρότερη; Για closure; Δεν.
Mesqal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλια μαυρα, δεν βλεπω αλλο, θα την κοψω την σειρα 1
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κακό τελείωμα όπως αναμενόταν από μια άθλια για τα δεδομένα του dex season. Κρίμα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα