Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι χωρίς spoiler, με την αρμύρα...
sheik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Xμμμ για καποιο λογο που ειλικρινα δε θυμαμαι τωρα σταματησα την σειρα στο φιναλε του 4ου κυκλου και εκτοτε δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο. Εμαθα πως ηταν το φιναλε χτες-προχτες και λεω τι να κανει μωρε αυτη η ψυχη, μηπως να συνεχισω απο κει που σταματησα. Ε, ανοιξα το thread και βλεπω ενα κραξιμο ανευ προηγουμενο, μια απογοητευση καθολικη απ'ολους, χωρις αντιπαλα στρατοπεδα(χμμμ...), οποτε δεν παιζει να κατσω να δω. Κανονικα μετα απο ενα τετοιο αριστουργημα οπως το φιναλε της 4ης θα επρεπε να ειχα συνεχισει, αρα αδυνατο να το κανω τωρα που ξερω οτι η σειρα επιασε πατο.
scullyist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ημαρτον δηλαδή, βάλε σπόιλερ. ETA: wow... (spoiler alert) ...και εγκεφαλικά alert.
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Xμμμ για καποιο λογο που ειλικρινα δε θυμαμαι τωρα σταματησα την σειρα στο φιναλε του 4ου κυκλου και εκτοτε δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο. Εμαθα πως ηταν το φιναλε χτες-προχτες και λεω τι να κανει μωρε αυτη η ψυχη, μηπως να συνεχισω απο κει που σταματησα.</p> <p> </p> <p>Ε, ανοιξα το thread και βλεπω ενα κραξιμο ανευ προηγουμενο, μια απογοητευση καθολικη απ'ολους, χωρις αντιπαλα στρατοπεδα(χμμμ...), οποτε δεν παιζει να κατσω να δω. Κανονικα μετα απο ενα τετοιο αριστουργημα οπως το φιναλε της 4ης θα επρεπε να ειχα συνεχισει, αρα αδυνατο να το κανω τωρα που ξερω οτι η σειρα επιασε πατο.</p> Τελειώνω τον 4ο. Σταματάω;
Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να πει επιτελους τους ΚΥΡΙΟΥΣ λογους που "πατωσε"¨το dexter οπως λετε?? Γιατι σκουπιδι το ανεβαζετε,σκουπιδι το κατεβαζετε ε νταξει ρε παιδες νομιζω ειμαστε λιγο υπερβολικοι... Ηταν πολυ γαματο μεχρι το 4 season,μετα αρχισε να κανει κοιλια και ακουληθησε πτοτητικη πορεια,χαιρω πολυ.. Αυριο που θα δω το επεισοδιο θα παρει και την αναλογη βαθμολογια στο Imdb οχι για το ποσο ελουσε στα τελευταια season αλλα για τις συνολικες στιγμες που μας χαρισε,καλες και κακες.
Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μου άρεσε το ότι ο Ντεξ κατάλαβε ότι η Ντεμπ είναι (έμμεσα) ένα από τα θύματα του και την πέταξε στον ωκεανό. Ηταν αρκετά τραγικό - ποιητικό. Χαχαχα έγινε τέτοιο πράγμα??
giorgolavos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα που το τελειωσα τι εχετε να μου προτεινετε να δω? Λαμψη? Καλημερα Ζωη? ή ισως καποιο τουρκικο?
diplo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 τραγικός ο τελευταίος κύκλος.... τουλάχιστον είχαμε Hanna και dead Deb
gsisr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα που το τελειωσα τι εχετε να μου προτεινετε να δω? Λαμψη? Καλημερα Ζωη? ή ισως καποιο τουρκικο? Ψάλτη
Zugzwang Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να πει επιτελους τους ΚΥΡΙΟΥΣ λογους που "πατωσε"¨το dexter οπως λετε?? Γιατι σκουπιδι το ανεβαζετε,σκουπιδι το κατεβαζετε ε νταξει ρε παιδες νομιζω ειμαστε λιγο υπερβολικοι... Ηταν πολυ γαματο μεχρι το 4 season,μετα αρχισε να κανει κοιλια και ακουληθησε πτοτητικη πορεια,χαιρω πολυ.. Αυριο που θα δω το επεισοδιο θα παρει και την αναλογη βαθμολογια στο Imdb οχι για το ποσο ελουσε στα τελευταια season αλλα για τις συνολικες στιγμες που μας χαρισε,καλες και κακες. Συμφωνώ ότι το "σκουπίδι" του θερμοσίφουνα ήταν μεγάλη υπερβολή.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 wow... (spoiler alert) ...και εγκεφαλικά alert. Ρε, τι λέει αυτός ο Buck; Χαμένα τα έχει; Btw, το φινάλε του Clyde Phillips (που τέλος πάντων ισχυρίζεται ότι έτσι θα ήθελε να το τελειώσει), είναι επίσης κάπως μέτριο, και δε θα έσωζε τη season. Αλλά μάλλον καλύτερο από το πραγματικό φινάλε. (Full disclosure: Δεν έχω δει τα 2 ή 3(?) τελευταία επεισόδια, αλλά έχω διαβάσει review/recap τους πλέον)
Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Btw, το φινάλε του Clyde Phillips (που τέλος πάντων ισχυρίζεται ότι έτσι θα ήθελε να το τελειώσει), είναι επίσης κάπως μέτριο, και δε θα έσωζε τη season. Αλλά μάλλον καλύτερο από το πραγματικό φινάλε. (Full disclosure: Δεν έχω δει τα 2 ή 3(?) τελευταία επεισόδια, αλλά έχω διαβάσει review/recap τους πλέον) Το τέλος του Phillps μαρέσει. Η μάλλον, θα μάρεσε γιατί πιστεύω πως η σειρά θα χε πάρει τελείως διαφορετική τροπή εαν ήταν ακόμα εκεί. Δεν θα είχαμε αυτά τα σεζόν τα ξέμπαρκα. Όλα θα οδηγούσαν κάπου. Πχ θα εκμεταλλευόταν σωστά τον θάνατο της Rita και πιθανόν να είχαμε έναν Dexter όπου κυριαρχούσε ο Dark Passenger. Μετά απο καμια σεζόν με rage filled Dex να σκοτώνει αβέρτα, έρχεται η τελευταία σεζόν (6, όχι 8..) όπου το Miami Metro και το FBI τον κυνηγάνε ξερωγω. Εαν το τελευταίο επ σεκείνο το υποθετικό σενάριο ήταν ο Dex σε μια γωνία με τους αστυνομικούς να πλησιάζουν -> fade to black δεν ξέρουμε τι έγινε -> "Dexter wakes up..." κτλ One can dream 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι. Από μόνη της θα ήταν δυνατή σκηνή. Δυστυχώς το μόνο context που έχω όμως είναι αυτό που κατάντησε η σειρά. Φυσικά θα μπορούσαν να έχουν πάρει πιο σοβαρά το show μετά την 4η season (και να κολλούσε καλύτερα/ιδανικότερα το finale του Phillips). Το aftermath της Rita (και το δίδαγμα του Dexter ότι δεν μπορεί να κουμαντάρει μια φυσιολογική ζωή και ας ονειρεύεται/δουλεύει τον εαυτό του) έπρεπε να έχει σοβαρό αντίκτυπο στη σειρά. Αντίθετα πήραμε ένα "Rita is dead! Hello Lumen!" season, ένα "Hello Whore" season, και μια φρενοβλαβή ψυχολόγο που του έδωσε τις ευλογίες για μια φυσιολογική ζωή . Και ξεχνάω μια ενδιάμεση season γιατί fuck this show forever. 1
konnak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Xμμμ για καποιο λογο που ειλικρινα δε θυμαμαι τωρα σταματησα την σειρα στο φιναλε του 4ου κυκλου και εκτοτε δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο. Εμαθα πως ηταν το φιναλε χτες-προχτες και λεω τι να κανει μωρε αυτη η ψυχη, μηπως να συνεχισω απο κει που σταματησα. Ε, ανοιξα το thread και βλεπω ενα κραξιμο ανευ προηγουμενο, μια απογοητευση καθολικη απ'ολους, χωρις αντιπαλα στρατοπεδα(χμμμ...), οποτε δεν παιζει να κατσω να δω. Κανονικα μετα απο ενα τετοιο αριστουργημα οπως το φιναλε της 4ης θα επρεπε να ειχα συνεχισει, αρα αδυνατο να το κανω τωρα που ξερω οτι η σειρα επιασε πατο. Τελειώνω τον 4ο. Σταματάω; Παιδιά, δεν ξέρω που το ακούσατε, αλλά δεν υπάρχει άλλη σεζόν μετά την 4η, τότε τελείωσε. Επίσης, ήταν που ήταν τραγικό, έπρεπε στο τέλος να βάλουν και αυτή τη σκηνή; Ας το να ψοφήσει! Σε αυτή τη σειρά η κατάντια είναι τέτοια που δε νομίζω να υπάρξει καν θέμα fans vs. haters... 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στη συνέντευξη του Buck πιο πάνω γίνεται λόγος για πιθανό spinoff. Χωρίς λεπτομέρειες, αλλά μάλλον θέλουν να σκάψουν πιο βαθιά από τον πάτο που έπιασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα