Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ο Michael C. Hall θα περάσει στην ιστορία ως ο ηθοποιός που συμμετείχε τόσο στο καλύτερο φινάλε όλων των εποχών με το επικό Six Feet Under όσο μακράν κ στο χειρότερο φινάλε της ανθρώπινης τηλεοπτικής ιστορίας με το Dexter. Το φινάλε του Ντέξτερ είναι η επιτομή της παπάτζας,ξεπερνάει σε τραγικότητα την τελευταία πουτάνα στη τρούμπα .Είναι σε αξία χειρότερο από το ξέραμα του πιο ξεπεσμένου σκουλικιού. Οι writers του φινάλε πρέπει να μείνουν άνεργοι εφόρου ζωής ως αντάλαγμα στην ανθρωπότητα. 5
Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Omg χαθηκε και η τελευταια ελπιδα μας για ενα τρομερο φιναλε?? Προσοχη για τα spoilers.. Θα το δω με το που γυρισω..Α ρε dexter.. 2
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το είδα ακόμα αλλά like ρε συ τοξοβολε γιατι κάπως έτσι το περίμενα.
scullyist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πω κάτι σοφό για να σας ηρεμήσω πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ χολής, αλλά όταν ακόμα και ψυχολόγος παραδίδεται έρμαιο σε υπέρμετρο συναίσθημα οργής, δυσκολεύομαι. 1
bloody_buny Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Με μια μετριοτατη σεζον (θα την θεωρουσα αξιοπρεπη αν δεν ηταν η τελευταια) το φιναλε οπως ειχε παει το στορυ ηταν αρκετα καλο για μενα.Προφανως ηταν ραντομ με βαση την εξελιξη του χαρ/ρα του ντεξτερ(δεν βρισκω πως βαζω σποιλερ για να ειμαι πιο συγκεκριμενος) αλλα ηταν αρκετα εντονο και προσωπικα μου αρεσε αρκετα. Τωρα για αυτους που λενε για ελλειψη ρεαλισμου τους αφηνω να θεωρουν ρεαλιστικο το ολο στορυ του ντεξτερ σε 4 σεζον(πρωι σκατοφλωρος βραδυ σιριαλ κιλλερ) κ επισης πολυ ρεαλιστικοτερο απο καθηγητης χημειας drug lord
Zugzwang Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Χριστέ μου, τι απαίσιο φινάλε ήταν αυτό; Αντί να συγκινηθώ για τις εξελίξεις ή για το ότι μια τέτοια σειρά τελείωσε, συγκινήθηκα για το γεγονός ότι η τελευταία μου ανάμνηση από αυτό το εκπληκτικό σίριαλ θα είναι ΑΥΤΟ το επεισόδιο!!!!!!! Δεν υπήρξε ούτε μια σκηνή που να ήταν ανεκτή σε αυτά τα 55 λεπτά. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, διάλογοι, ερμηνείες όλα αίσχος. Στο φινάλε ασχολιόμασταν με το πώς θα καταφέρει να διαφύγει η Χάνα από τη χώρα, πράγμα για το οποίο πραγματικά δε θα μπορούσα να ενδιαφέρομαι λιγότερο. Ο άλλος ο Ντέξτερ πριν λίγο έμαθε ότι η αδελφή του θα είναι φυτό, που δεν μπορούσε χωρίς αυτή σύμφωνα με τα λεγόμενα του στην αρχή της σεζόν, και έλεγε ότι θα μπορούσε να φύγει εκείνη τη στιγμή για την Αργεντινή!!! Αγωνία μηδέν, κλίμα τραγικό. Και μπορεί με όλο αυτό το κράξιμο κάποιος να νομίζει ότι είμαι "hater" ή κλασικός Έλληνας που γκρινιάζει για τα πάντα, αλλά ειλικρινά παρακαλώ κάποιον που είναι φαν της σειράς να μου πει ένα πράγμα που του άρεσε σε αυτό το συνονθύλευμα. Μόνο ένα. Εν κατακλείδι να πω ότι η 8η σεζόν για μένα ήταν μακράν η χειρότερη όλης της σειράς. Τα πρώτα επεισόδια με την αντίδραση της Ντεμπ και την έλευση της Βόγκελ με είχαν ψήσει, αλλά από την είσοδο της Χάνα και μετά όλα πήγαιναν απ' το κακό στο χειρότερο. Στα τελευταία επεισόδια η αγωνία ( ;;; ) των θεατών έπρεπε να είναι για το αν το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής θα κατάφερνε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να ζήσει ευτυχισμένα αρμέγοντας αγελάδες στην Αργεντινή. Απλά κρίμα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 η μόνη χρησιμότητα του series finale, torrent με όλη τη season (ratio free) το οποίο θα μου ανεβάσει το ratio στον tracker... 2
Konsul Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και μπορεί με όλο αυτό το κράξιμο κάποιος να νομίζει ότι είμαι "hater" ή κλασικός Έλληνας που γκρινιάζει για τα πάντα, αλλά ειλικρινά παρακαλώ κάποιον που είναι φαν της σειράς να μου πει ένα πράγμα που του άρεσε σε αυτό το συνονθύλευμα. Μόνο ένα. Μου άρεσε το ότι ο Ντεξ κατάλαβε ότι η Ντεμπ είναι (έμμεσα) ένα από τα θύματα του και την πέταξε στον ωκεανό. Ηταν αρκετά τραγικό - ποιητικό. Για 'μενα τουλάχιστον. Αλλά ναι, θα συμφωνήσω ότι το όλο θέμα με τη Χάνα κούρασε. Οπως και το sidestory με την κόρη του Μασούκα αποδείχτηκε μια πατάτα. 2
Zugzwang Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μου άρεσε το ότι ο Ντεξ κατάλαβε ότι η Ντεμπ είναι (έμμεσα) ένα από τα θύματα του και την πέταξε στον ωκεανό. Ηταν αρκετά τραγικό - ποιητικό. Για 'μενα τουλάχιστον. Αλλά ναι, θα συμφωνήσω ότι το όλο θέμα με τη Χάνα κούρασε. Οπως και το sidestory με την κόρη του Μασούκα αποδείχτηκε μια πατάτα. Θα συμφωνήσω σε αυτό (μόνο που θα ήταν περισσότερο ποιητικό αν δεν είχε αναφέρει ξεκάθαρα 20 φορές σε αυτή τη σεζόν ότι κατέστρεψε την Ντεμπ). Ο τρόπος όμως που έγινε δεν ήταν πολύ κακός; Πάει και την "κλέβει" απ' το νοσοκομείο, που τυχαίνει να είναι 20 μέτρα απ' τη θάλασσα και τη βάζει στη βάρκα ενώ είναι τόσα άτομα τριγύρω; Πολύ πρόχειρο για τα δεδομένα του Ντέξτερ...
gpgalanis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι και να πει ο καθενας για το φιναλε θα εχει δικιο. Αλλα παει τελειωσε. Εμενα θα μου λειψει οπως πχ μου λειπει το House και ας τελειωσε κι αυτο ψιλομαπα. Κατα τα αλλα με περιμενει το 6 feet under και το Breaking Bad. Α, και το Homeland. Και το Game of thrones. Και αλλα που ξεχναω.
scullyist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Διασκεδαστικό πάντως το ότι... εμμέσως πλην σαφώς, αφήνουν παράθυρο για συνέχεια. Εκεί που λες ότι τα ψάρια θα λάβουν οικογενειακό μενού, τσουπ ο κανακάρης alive and kicking... kicking το κεφάλι του στον τοίχο για την ώρα, αλλά υπάρχει πάντα η εκδοχή να του περάσει (λες και δεν το 'χει ξανακάνει) και να ρίξει κάποια στιγμή μια επισκεψούλα σε δυο ψυχές στας Αργεντίνας. Κοινώς, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν κάποια στιγμή ακουστούν νέα για δίωρη ταινιούλα 24 style... 1
tzinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει, μερικοι απο σας δεν παλευονται γαμοτο. Ολο μουρμουρα ρε πουστη μου. Μια χαρα ητανε, για πρωτη σκηνοθετικη αποπειρα του χαρισον ηταν αρκετο καλο. Αλλα αυτο που με χαλασε και το λεω ολη την σεζον, ειναι το musical score της σειρας. Ποσω πλεον να κοστιζει να αγορασουν τα δικαιωματα της μουσικουλας του μπενι χιλ??? Αφου ταιριαζει τοσο τελεια, αξιζουν τα εξοδα. Το οραμα για να καταντησουν τον ντεξτερ ενα μειγμα greys anatomy, sex and the city, barbie και μικρο λιβαδι, ολοκληρωθηκε. Εχει κανα νοημα να μπουμε σε λεπτομερειες και αναλυση επεισοδειων?? Αχταρμας, καταντια και περιγελος, δεν σηκωνει αλλη αναλυση. 7
thermo-sifounas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχως αποδεικνυεται οτι σχεδον ολοι οι σεναριογραφοι στο America θελουν να "αρμεξουν την αγελαδα". Οσο εχουν μελλοντικα κερδη και διαφημιστικα εσοδα να προσμενουν σκεφτονται και καμια ιδεα της προκοπης. Οι λοβοτομημενοι του Dexter προφανως σκεφτηκαν οτι ο,τι φαγανε φαγανε και ειδαν την τελευταια σεζον σα βαρος που επρεπε να ξεφορτωθουν οσο το δυνατο συντομοτερα, διαλογοι μηδεν, σκηνοθεσια μηδεν. Κριμα γιατι οι αρχικες σεζον της σειρας ηταν πολυ καλες και πλεον θα τη θυμουνται ολοι σαν μια χρυση μετριοτητα, η την σειρα που αρχισε καλα και κατεληξε στον πατο. Κριμα και για τον Michael C. Hall Που καταντησε απο μια σειρα οπως το Six Feet Under να παιζει σε τετοιο σκουπιδι
nickmanak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δεν γραφουμε ο καθενας μας, πως θα ηθελε να ειναι το φιναλε, απο το να γραφουμε μπινελικια συνεχεια; Ας δοκιμασουμε το σεναριακο μας ταλεντο και πιστευω οτι θα διαβασουμε ενδιαφερουσες αποψεις των μελων εδω. Ξεκινω εγω: θα ηθελα να ζησει η Ντεμπ, χωρις να παθει τπτ, αλλα επισης θα ηθελα να σκοτωθει ο Σαξον σε τραπεζι με τον κλασικο τροπο. Θα εκανα την Χανα να σκοτωσει τον Ελγουει και τον ομοσπονδιακο πρακτορα. Μαλλον θα σκοτωνα τον Κουιν μεσω Σαξον και θα εβαζα την Ντεμπ να θρηνει. Θα το εκλεινα με την αστυνομια να ανακαλυπτει ποιος πραγματικα ειναι ο Ντεξτερ και αρχιζοντας κυνηγητο για τη συλληψη Ντεξτερ, Χαννας και Χαρισον. Το φιναλε δηλ. να τους βρισκει ως φυγαδες αφηνοντας ετσι και παραθυρακι για το μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα