Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ελπιζω το φιναλε να ειναι ανατρεπτικο και μή προβλεψιμο ωστε να μεινει στις μνημες ολων. Don't hold your breath, my friend... Ontopic, αυτό εδώ το βάλαμε? Δεν το βάλαμε, ε... Embedded disabled, δείτε στο YouTube 1
giorgolavos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ontopic, αυτό εδώ το βάλαμε? Δεν το βάλαμε, ε... Embedded disabled, δείτε στο YouTube Το πρωτο σε like σχολιο ειναι μια μεγαλη αληθεια. It is so sad that this 7 min Video was a better Season 8, then the actual Season 8. 2
thephotoshoped Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Να πως ξεκιναει καλα η μερα! Fresh blood arrived!
patrickdrd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 κλασσικα πραγματα... ρε μλκ ντεξτερ 8η σεζον εφτασες κ μυαλο δεν εβαλες... διαφορετικα, τα ιδια κ τα ιδια μας πρηξατε τα @@, καθε φορα δλδ να βλεπουμε τον ντεξτερ να λεει νταξει μωρε ας μην το σκοτωσω το σουπερ ντουπερ villain της σεζον, να μου γ@μησει την οικογενεια, αφου ειμαι μλκας; 2
speedy23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Dexter meets Prison Break. Δυστυχως στην ηλιθιοτητα καποιων σκηνων εκει εχει φτασει.
vlachaquito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οι τελευταιες σκηνες του επεισοδιου ηταν σε επιπεδο σεφερλη. Με ρωτησε μια φιλη μου τι σειρες βλεπω, και καποια στιγμη συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει το Dexter. Τοσο χαμηλα.
Zugzwang Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά σε όλες τις σκηνές που έμπαινε η Ντεμπ στο σπίτι και πετύχαινε τον Ντέξτερ, τη Χάνα και το Χάρισον σε στιγμές "ευτυχισμένης οικογένειας" μούτζωνα την οθόνη.
gpgalanis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα και εγώ που συνηστουσα υπομονη απογοητευτηκα απο το προτελευταίο επισοδειο. Οχι ότι ειχα τρελαθει με την τροπη του τελευταιου κυκλου αλλα περιμενα να κλιμακωθει διαφορετικά καθως πλησιαζαμε προς το τελος. Παντως αν με ρωτήσει καποιος τι εγινε στους τελευταίους 4 κυκλους λιγα πραγματα θυμαμαι σε σχεση με τους 4 πρωτους. Τελοσπαντων. Τουλάχιστον ακομα και αυτοι οι πρωτοι 4 κυκλοι ειναι καλύτερα απο το τιποτα οπως αλλωστε σε πολλες σειρες (Lost, SN) που μετα πηραν την κατηφορα.
king2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τη καταντια ειναι αυτη ρε παιδια με το dexter.Ειχα να δω απο το 7 επεισοδιο και προχθες το εβαλα και δεν θυμομουν καν σε πιο ειμαι.Εκανα ενα zapping να πετυχω απο πιο δεν εχω δει.Εβαλα το 8 να δω και μονο που δεν με πηρε ο υπνος.Ντιπ βαρεμαρα και με το ζορι το αντεξα.Λες και το επεισοδιο κραταει κανα μηνα και δεν εχει πατο η κατρακυλα.Βλεπεις μια το breaking bad για να τσιτωθεις για τα καλα και επειτα βλεπεις dexter για να σε παρει ο υπνος απο τη βαρεμαρα.Ενα μηδενικο η τελευταια σεζον οπως και η προηγουμενες 4. Το καλυτερο ειναι στο τελευταιο επεισοδιο να μας πουν παιδια ο dexter αυτοκτονησε μολις ειδε την ρητα νεκρη και απλα οι τελευταιες 4 σεζον ειναι το καθαρτηριο του στυλ lost το παραληρημα των writers πειτο το και ετσι.Κριμα πολυ κριμα.Μονο η xana αξιζει που και αυτη χιλιες φορες να την δεις στο chuck.
Sellers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε ρε παιδιά, δεν κρατιέμαι για το τελευταίο. 7
Konsul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το τελευταίο επεισόδιο, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί: Πώς γίνεται ο marshal να μην ξέρει ποιος είναι ο Saxon και πάει να τον ελευθερώσει ? Αφού είχε μαθευτεί ότι είναι ύποπτος - serial killer ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα