Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο αλλαξες ρε ντεχτερ......ποσο???????????????

Να ναι ενα επισοδειο πριν το τελος και να το βλεπω σε fast mode....αυτο τα λεει ολα.

Δεν το έχω δει ακόμα το χθεσινό, αλλα το προηγούμενο - επειδή δεν είχα χρόνο όλη την εβδομάδα να ασχοληθώ - όταν έκατσα να το δω το έβλεπα και εγώ x2... Πρώτη φορά σε σειρά.

Δημοσ.

Παίζει να κάναμε όλοι το ίδιο? Εγώ το προχωρούσα κομμάτι κομμάτι και αν έβλεπα πως έγινε κάτι που άξιζε το πήγαινα λίγο πίσω και έβλεπα :P 

Δημοσ.

Παίζει να κάναμε όλοι το ίδιο? Εγώ το προχωρούσα κομμάτι κομμάτι και αν έβλεπα πως έγινε κάτι που άξιζε το πήγαινα λίγο πίσω και έβλεπα :P

χαχαχα αυτο ακριβως.!

Η σειρα επρεπε να χε τελέιωσει στην 4η σεζον.....απο κει και επειτα αν εξαιρεσεις καποιες αναλαμπες σε ορισμενα επεισοδια....αναρωτιοσουν αν αυτο που βλεπεις ειναι ο ντεχτερ..Τεσπα τι να λεμε τωρα η τελευταια σεζον ειναι μια απογοητευση...και τα τελευταια επεισοδια....επιεικως απαραδεχτα.Οχι τιποτα αλλο αλλα οταν παραλληλα με την δικη σου σειρα κυριε ντεχτερ....προβαλεται το breaking bad εεεεεε..................

• Like 1
Δημοσ.

Αντι για την αργεντινη θα μπορουσαν να πανε και στο μεξικο.....θα ανταγωνιζονταν κα σειρες οπως η μαρια της γειτονιας και η εσμαραλντα.

Ουφ τα πατα ολα και ησυχασα

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφουν μερικοί, αλλά είναι γεγονός πως έχει αρχίσει να κουράζει.

Τουλάχιστον εφτιάξαν ένα υπόβαθρο το οποίο να στηρίζει το τέλος μιας σειράς. Το να έχεις δεί να περνάει τόσα και τόσα ο Dexter δεν σε κάνει σε καμία περίπτωση να αγωνιάς όπως στις προηγούμενες σεζόν...

• Like 1
Δημοσ.

Ώστε ο αστυνομικός, ή ό,τι είναι τέλος πάντων, δεν ήξερε καν τον Σάξον -για τον οποίο είχε βουίξει ο τόπος στις ειδήσεις- και τον ελευθέρωσε; :shock:

Δε δέχομαι αυτό το επεισόδιο για προτελευταίο επεισόδιο Ντέξτερ...

• Like 8
Δημοσ.

Ούτε που θυμάμαι σε πιο επεισόδιο σταμάτησα να ασχολούμαι....εκεί που έγινε η επανασύνδεση μητέρας-γιου νομίζω

Σάχλα τελείως έχει καταντήσει, κρίμα.....έχει και την ατυχία να βγαίνει την ίδια μέρα με την πιο αρχιδάτη σειρά των τελευταίων χρόνων οπότε φαίνεται ακόμη πιο lame

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα και εγω το προ-φιναλε. Περιμενα να εχει λιγο αγωνια, τρεχαλητο και κυνηγητο σαν το 24, αλλα ενιωσα οτι βλεπω ενα απλο επεισοδιο στη μεση της σεζον. Οι σκηνες στο τελος πηγαν να σωσουν λιγο τα πραγματα αλλα οχι αποτελεσματικα.

Ελπιζω το φιναλε να ειναι ανατρεπτικο και μή προβλεψιμο ωστε να μεινει στις μνημες ολων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...