Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσο αλλαξες ρε ντεχτερ......ποσο??????????????? Να ναι ενα επισοδειο πριν το τελος και να το βλεπω σε fast mode....αυτο τα λεει ολα. Δεν το έχω δει ακόμα το χθεσινό, αλλα το προηγούμενο - επειδή δεν είχα χρόνο όλη την εβδομάδα να ασχοληθώ - όταν έκατσα να το δω το έβλεπα και εγώ x2... Πρώτη φορά σε σειρά.
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει να κάναμε όλοι το ίδιο? Εγώ το προχωρούσα κομμάτι κομμάτι και αν έβλεπα πως έγινε κάτι που άξιζε το πήγαινα λίγο πίσω και έβλεπα
alexgi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει να κάναμε όλοι το ίδιο? Εγώ το προχωρούσα κομμάτι κομμάτι και αν έβλεπα πως έγινε κάτι που άξιζε το πήγαινα λίγο πίσω και έβλεπα χαχαχα αυτο ακριβως.! Η σειρα επρεπε να χε τελέιωσει στην 4η σεζον.....απο κει και επειτα αν εξαιρεσεις καποιες αναλαμπες σε ορισμενα επεισοδια....αναρωτιοσουν αν αυτο που βλεπεις ειναι ο ντεχτερ..Τεσπα τι να λεμε τωρα η τελευταια σεζον ειναι μια απογοητευση...και τα τελευταια επεισοδια....επιεικως απαραδεχτα.Οχι τιποτα αλλο αλλα οταν παραλληλα με την δικη σου σειρα κυριε ντεχτερ....προβαλεται το breaking bad εεεεεε.................. 1
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) How Dexter should end (Breaking Bad Season 2 Spoiler) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από Kasrith 8
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ήρωες ήρωες. Εγώ μετά το φινάλε, ίσως και να επιχειρήσω να τα δω τα τελευταία δυο.
alexgi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αντι για την αργεντινη θα μπορουσαν να πανε και στο μεξικο.....θα ανταγωνιζονταν κα σειρες οπως η μαρια της γειτονιας και η εσμαραλντα. Ουφ τα πατα ολα και ησυχασα
aekoriginal21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομίζω πως τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφουν μερικοί, αλλά είναι γεγονός πως έχει αρχίσει να κουράζει. Τουλάχιστον εφτιάξαν ένα υπόβαθρο το οποίο να στηρίζει το τέλος μιας σειράς. Το να έχεις δεί να περνάει τόσα και τόσα ο Dexter δεν σε κάνει σε καμία περίπτωση να αγωνιάς όπως στις προηγούμενες σεζόν... 1
gavros10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Θα φτασουμε στο σημειο να συγκινηθουμε κιολας... Καλο επεισοδιο ηταν
aekoriginal21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 τελειωσε η σειρά?? Μένει ένα επεισόδιο.
timoboll Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχει ένα πράγμα κυρίως ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ οποτε βαριέσαι
Zugzwang Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ώστε ο αστυνομικός, ή ό,τι είναι τέλος πάντων, δεν ήξερε καν τον Σάξον -για τον οποίο είχε βουίξει ο τόπος στις ειδήσεις- και τον ελευθέρωσε; Δε δέχομαι αυτό το επεισόδιο για προτελευταίο επεισόδιο Ντέξτερ... 8
Pa0ki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε που θυμάμαι σε πιο επεισόδιο σταμάτησα να ασχολούμαι....εκεί που έγινε η επανασύνδεση μητέρας-γιου νομίζω Σάχλα τελείως έχει καταντήσει, κρίμα.....έχει και την ατυχία να βγαίνει την ίδια μέρα με την πιο αρχιδάτη σειρά των τελευταίων χρόνων οπότε φαίνεται ακόμη πιο lame 1
nickmanak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις ειδα και εγω το προ-φιναλε. Περιμενα να εχει λιγο αγωνια, τρεχαλητο και κυνηγητο σαν το 24, αλλα ενιωσα οτι βλεπω ενα απλο επεισοδιο στη μεση της σεζον. Οι σκηνες στο τελος πηγαν να σωσουν λιγο τα πραγματα αλλα οχι αποτελεσματικα. Ελπιζω το φιναλε να ειναι ανατρεπτικο και μή προβλεψιμο ωστε να μεινει στις μνημες ολων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα