Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το γεγονος οτι τοσες σελιδες μετα και μιλαμε ακομα για το ποσο μας εχει απογοητευσει η σειρα ειναι δειγμα του ποσο μεγαλη θα μπορουσε να ηταν

Δημοσ.

Μια ερώτηση...επειδη το έχω αφήσει στο 6ο επεισόδιο...η σειρά τελείωσε ή περιμένουμε κάποιο ακόμα?

Εχει αλλα 2 επεισοδια ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Εχει αλλα 2 επεισοδια ακομα

Εξαιρετικά. Αρα δε τελείωσε. Περίεργο γιατι βλέπω μια τάση απογοήτευσης, απο μια σειρά που γενικά δε μας απογοητεύει ποτέ στο τέλος της :-)

Θα δούμε!!

Δημοσ.

Εξαιρετικά. Αρα δε τελείωσε. Περίεργο γιατι βλέπω μια τάση απογοήτευσης, απο μια σειρά που γενικά δε μας απογοητεύει ποτέ στο τέλος της :-)

Θα δούμε!!

Το μαθαμε το τελος, you come late :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να δω το 10ο, να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτό το μαρτύριο που λέγεται τελευταία σεζόν του Ντέξτερ. Νιώθω ξαφνικά σαν να έχω ένα βιβλίο 40 σελίδες πριν το τέλος το οποίο είναι λες και το έχουν γράψει δύο διαφορετικοί άνθρωποι, μέχρι τη μέση ο Τόμας Μαν και από τη μέση και μετά ο Κοέλιο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια σειρά 8 χρόνων που έχει κρατήσει πολλούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές με τους οποίους ξεκίνησε κατάφερε να με κάνει να μη μου καίγεται καρφί για το τι θα πάθουν. ΟΚ, το γράψιμο είναι εξωφρενικά απαράδεκτο, οι ηθοποιοί σέρνουν τους χαρακτήρες-ζόμπι δεξιά και αριστερά, λένε Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, η ιστορία δεν είναι απλά κακή, είναι αδιάφορη, αλλά θα περίμενε κανείς τουλάχιστον να υπάρχει μια βαρύτητα που θα χε να κάνει με το δέσιμο με τους χαρακτήρες. Όταν το House τελείωσε μέσα στη μετριότητα (και όχι, το Dexter δεν τελειώνει καν στη μετριότητα, αυτό που βλέπω εγώ είναι μια αδιάφορη κακόγουστη φάρσα) τουλάχιστον ένιωσα μια νοσταλγία, ένα farewell για κάποιους χαρακτήρες που έβλεπα, ακόμα και αν δεν είχαν κάποια τρελή εξέλιξη τελικά, για 8 χρόνια.

Ξεκίνησα να γράψω για κάποια από τα πιο πρόσφατα σεναριακά αλαλούμ αλλά δεν έχω ούτε όρεξη ούτε χρόνο. Δυστυχώς βλέπω τη σειρά μόνο και μόνο για να δω το τέλος. Σε αυτή την τελευταία σεζόν ουσιαστικά αναγκάζω τον εαυτό μου να τη δει, αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά βλέπω ένα μάτσο πολύ κακούς σεναριογράφους να γελοιοποιούν κάτι που κάποτε ήταν σπουδαίο και να γελούν πάνω από το νεκρό του κουφάρι. Η αλήθεια είναι ότι το Dexter τελείωσε με το φινάλε της 4ης σεζόν, καθώς πιθανολογώ ότι τότε έγινε αλλαγή φρουράς στους σεναριογράφους. Αυτοί που πήραν το τιμόνι έκτοτε έχουν καταστρέψει - μαζί με το κανάλι που θέλησε να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι - το Dexter. Οπότε, υπό μία άποψη δεν έχει κανένα νόημα το "τέλος"  που θα δώσουν οι συγκεκριμένοι, καθώς η σειρά αγκομαχά να βγάλει 12 επεισόδια. Πραγματικά δε νομίζω ότι έχει οποιοδήποτε νόημα να δω το τέλος που αποφάσισαν για τη σειρά κάποιοι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που δημιούργησαν το μύθο των πρώτων 4 σεζόν. Πλέον απλά περιμένω να τελειώσει αυτό το μαρτύριο και να σταματήσει να γελοιοποιείται ο Michael C. Hall.

ΥΓ: Θυμήθηκα ότι όταν έβλεπα το 1ο επεισόδιο της 5ης σεζόν, υπήρξε μια στιγμή που ένιωσα ότι ήταν η ιδανική, το απόλυτο peak αυτής της σειράς και αντάξιο τέλος, αν το κομμάτι εκείνου του επεισοδίου μέχρι την εν λόγω στιγμή προβαλλόταν στο καπάκι της σοκαριστικής σκηνής του φινάλε της 4ης και συνιστούσε ενιαίο επεισόδιο και series finale. Και μάλιστα το είχα γράψει και τότε. Παραθέτω το δικό μου ποστ, 3 χρόνια πριν:

Άιντε, το δα και εγώ, επιστροφή μιας εκ των πιο λατρεμένων σειρών. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο, αν και

μου μαύρισε η ψυχή, με παρόμοιο τρόπο που μας είχε μαυρίσει την ψυχή και μας είχε αφήσει σοκαρισμένους το φινάλε. Αυτό το επεισόδιο είναι σαν τους μετασεισμούς μετά τον κυρίως σεισμό. Δεν θα μπορούσε η σειρά απλά να συνεχίσει ή να αρχίσει σε παρόμοιο κλίμα με προηγούμενες σεζόν. Το ξέσπασμα και η δολοφονία στην τουαλέτα μου άρεσαν, φάνηκε ξεκάθαρα ότι όσο και να μην το καταλάβαινε, η Ρίτα ήταν η σταθερά του, ήταν το φράγμα του, ήταν κάτι που τον κράταγε και τον τράβαγε στο ημιανθρώπινο, μαζί με τα παιδιά βεβαίως. Με το θάνατός της ήταν σαν να κόπηκε το λουρί από έναν θυμωμένο σκύλο, lol. Όσο και αν θεωρεί ότι είναι απαθής, όσα όντως ένιωθε συσσωρεύονται και εκτονώνονται. Όσο συγκροτημένος ήταν τόσο ασταθής είναι.

[...]

Πάντως δε μπορούσα να μην σκεφτώ πόσο γαμωτέλεια θα ήταν να τελείωνε όλη η σειρά με τη εικόνα του Dexter στη βάρκα του να χάνεται στον ωκεανό, υπό τους ήχους του Conoci la Paz. Αναρωτιέμαι πώς θα τελειώσει όταν τελειώσει, και ελπίζω αυτό να μην είναι πάνω από την 6η σεζόν.

Πόσο δίκιο είχα...

Επεξ/σία από konnak
  • Like 11
Δημοσ.

Μεχρι τον θανατο της Ριτας η σειρα τα εσπαγε.Ειχε ενα ψιλοενδιαφερον μετα αλλα πολλοι οι 8 κυκλοι, στο τελος ξεχειλωσε μεχρι αηδιας.

Δημοσ.

Eισαι υπερβολικός. Μεχρι και τον τρίνιτυ η σειρά ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οπα, διάβασα "Μετά τον θάνατο της Rita...". Συμφωνώ με το "Μέχρι"

Δημοσ.

Αντε να δουμε και την 8 μετα την πολυ καλη 7 αρκει να μην το τραβηξουν πολυ και καταντησει σουπα μια σειρα που ηταν διαφορετικη απο τα συνηθισμενα.

τρελανε μας με τα dexter σου με τα ολα σου

Δημοσ.

Ό,τι να'ναι....

Αν έχετε πρόβλημα και πέφτουν τα μαλλιά σας, αποφύγετε το τέλος της σειράς. Θα σας πέσουν όσες τρίχες σας έχουν απομείνει. Η μια κοτσάνα πίσω από την άλλη..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο αλλαξες ρε ντεχτερ......ποσο???????????????

Να ναι ενα επεισοδιο πριν το τελος και να το βλεπω σε fast mode....αυτο τα λεει ολα.

Επεξ/σία από alexgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...