christs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 έρμο Ντεξτερ... μια κακογραμμένη μετριότητα κατάντησες.... σκεφτειτε να μην ειχε μεσα και τη Χανα, τι θα λεγαμε.... το δε τελος, αν ειναι αυτο που διαβασα μολις σαν leaked script, ειναι η σφραγιδα της μετριοτητας.
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το δε τελος, αν ειναι αυτο που διαβασα μολις σαν leaked script, ειναι η σφραγιδα της μετριοτητας. Στην καλύτερη μπορείς να το πεις μετριότητα, και όσο προχωράει η σεζόν τόσο φάινεται πως ισχύει το leaked
vlachaquito Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρραβωνιαρα μου άρχισε να βλέπει το Dexter. Μέχρι την Τετάρτη χρόνια θα την αφήσω να δει. Μην της καταστρέψω την εικόνα... Prison Break, Lost και τώρα Dexter. Απλά κρίμα 1
nickmanak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρραβωνιαρα μου άρχισε να βλέπει το Dexter. Κρύψε τα μαχαίρια από το σπίτι!!!
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δεν βαζει κανενας το leak σε super spoiler tags να διαβασουμε κ εμεις οι περιεργοι κ ανυπομονοι;
speedy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρραβωνιαρα μου άρχισε να βλέπει το Dexter. Μέχρι την Τετάρτη χρόνια θα την αφήσω να δει. Μην της καταστρέψω την εικόνα... Prison Break, Lost και τώρα Dexter. Απλά κρίμα Ε τουλαχιστον τα δυο τελευταια δεν χαλασαν απο την δευτερη κιολας σεζον σαν το PB. Δεν θα ξεχασω ποτε την σκηνη με τον Μαχοουν (προτελευταια ή τελευταια σεζον) που χτυπαει υποτιθεται σοβαρα το ποδι του και τον κουβαλαγαν σηκωτο οι αλλοι. Επομενη σκηνη σπρινταρει κανονικα επειδη τους παιρνουν στο κυνηγι. Prison Break in a nutshell. 1
giorgolavos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δεν βαζει κανενας το leak σε super spoiler tags να διαβασουμε κ εμεις οι περιεργοι κ ανυπομονοι; Επειδη δεν βλεπω να σου απανταει, παρε αυτο που εχω βρει εγω, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο. το διαβαζετε με δικη σας ευθυνη, μην με κραζετε μετα... www.tvspoilernews.com/dexter-8x10-8x11-8x12-more-updated-spoilers-for-the-series-finale/ 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 κι εμενα με δικη σας ευθυνη με διαβαζετε, απανταω στον απο πανω για το σουπερ ντουπερ σποιλερ πω πω, πολυ κατεβατο ρε, ξεκινησα απο την αρχη, αλλα βαρεθηκα κ πηγα στο τελος, νταξει μωρε, χαλαρα πραγματα, αυτο που λεγατε πριν 1
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρραβωνιαρα μου άρχισε να βλέπει το Dexter. Μέχρι την Τετάρτη χρόνια θα την αφήσω να δει. Μην της καταστρέψω την εικόνα... Prison Break, Lost και τώρα Dexter. Απλά κρίμα Και μένα μια φίλη μου άρχισε πρόσφατα αλλα την είπα να σταματήσει μετά το φινάλε της 4ης και το κανε.
thephotoshoped Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δε πα να λετε ο,τι θελετε ο Ντεξτερ ηταν και θα ειναι ενας Θεος 1
Fulgore1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δε πα να λετε ο,τι θελετε ο Ντεξτερ ηταν και θα ειναι ενας Θεος
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το promo με τα shots από όλα τα επεισόδια πάντως είναι καλοφτιαγμένο. Από τα ελάχιστα δείγματα ότι κάποιος εκεί στο Showtime/παραγωγή του Dexter κάνει μια προσπάθεια για το οτιδήποτε στην τελευταία season. *Είμαι (λίγο) περίεργος να διαβάσω καμιά συνέντευξη των βασικών ηθοποιών (Hall, Carpenter) ή του showrunner μετά το φινάλε, για το τι πιστεύουν αυτοί που κλείνει έτσι η σειρά/κλείνουν έτσι τη σειρά. Εκείνη η αναλαμπή στην 4η season τελικά δεν επαναλήφθηκε ποτέ (αν και η ύπαρξη της μετά την σχετικά μέτρια 3η, έδινε ελπίδες ότι θα μπορούσε να ξαναγίνει) (btw εκείνος ο γιος του "Trinity" ζει ακόμα και είναι serial killer wannabe, σωστά; ). Ειδικά φέτος όμως, και δεδομένου του κλεισίματος της σειράς, κατάφεραν και βούλιαξαν το show σε νέα ανεξερεύνητα βάθη. Σκόρπια σκηνικά και ιδέες με μηδενικό ή ελάχιστο pay-off, σε όλη τη φετινή season που ξεχάστηκαν ένα επεισόδιο μετά. Και 1-2 χαρακτήρες που πέρασαν όπως-όπως από τη σειρά και ο Dexter τους είχε χεσμένους στο 90% του χρόνου, και για κάποιο λόγο "ξέρουμε πως σήμαιναν πολλά στον Dexter". Δεν περιμένω κάτι εντυπωσιακό ή κάποιο twist στα δύο τελευταία. Βασικά 0 προσδοκίες, και 1 ελπίδα για vampire Rita από το πουθενά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα