Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γενικά ελληνική αστυνομία μου έχει θυμίσει το dexter ότι θέλει κάνει ο καθένας
η άλλη πηγαινοέρχεται στο αστυνομικό τμήμα οποτε της καυλώσει
εδώ έφυγαν όλοι από τον τόπο του εγκλήματος (το σπίτι διπλα στον dex) για να μιλήσουν τα αδέρφια μεσα
ΚΛΑΜΑ

Δημοσ.

iPhone 4/4s είναι μωρέ (4 γραμμές εφαρμογών και όχι 5 που έχει το 5ρι) και του έχουν κοτσάρει ένα LTE για μόστρα  :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου φάνηκε μέτριο... Αυτό που έγινε στο τέλος δεν ήταν έκπληξη, όλοι λίγο πολύ το περιμέναμε.

Όσο για το στόρι

που τα ξαναβρήκαν η Ντεμπ με τον Κουίν

απλά εμετός. Και μιλάμε για το 10ο, που συνήθως τότε αρχίζουν τα πολύ δυνατά επεισόδια στον Ντέξτερ.

• Moderators
Δημοσ.

^^^ Βρήκα όλο εκείνο το σκηνικό και ό,τι ακολούθησε, ενοχλητικά πρόχειρο, κακοστημένο και χωρίς να υπολογίζονται βασικά προβλήματα με τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες (που εδώ και καιρό παραβλέπονται για άγνωστους λόγους) .

Αλλά από ό,τι φαίνεται έχασα το πιο αστείο κομμάτι. :D

Και όχι. Οι trojans σίγουρα δεν λειτουργούν έτσι! Ποιος τα γράφει αυτά στο σενάριο;

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο ενα σχετικα μετριο επεισόδιο με εξαιρεση το τελος.Ισως ηταν λιγο καλυτερο απο τα προηγουμενα αλλα και παλι εμενα δεν μου αρεσε.

Και απο οτι εδειξε στο σημερινο μαζι με οτι εδειξε στο "sneak peak" του επομενου επεισοδιου ειναι πιθανο καποια spoilers που κυκλοφορουσαν για το προτελευταίο και τελευταιο επεισοδιο να ειναι αληθινα.Οποιος ειναι περιεργος μπορει με λιγο ψαξιμο να το βρει,ειναι ενα μεγαλο κατεβατο με ολο το τελευταιο επεισοδιο.

Πφφφφφφ....

Αντε λιγο υπομονη ακομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...