Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ένα αρχαίο κακό πνεύμα που έχει μπει μέσα στον Dexter και είναι η αιτία που ο Dexter σκοτώνει.

Προφανώς κάτι τέτοιο θα ήταν δύσπεπτο για το τηλεοπτικό κοινό.

Μου φαίνεται δύσπεπτο για οποιοδήποτε κοινό!!!

Δέκα φορές καλύτερα να τελειώσει η σειρά με τον Ντέξτερ και την Χάνα με μπικίνι σε μια παραλία στην Αργεντινή! :-D

• Like 6
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους ψιλογκρινιαζουν για την εξελιξη του Dexter, την παραλληλη ιστορία του Ματσουκα κτλ προφανως οι σεναριογραφοι θελουν η τελευταία σεζόν να επιστρεψει καπως στις ρίζες του Dexter. Πιο συγκεκριμένα βλεπουμε ολα να περιστρεφονται γυρω απο την οικογενεια. Ντεξτερ, Χαρισον, Ντεμπρα και φυσικα ο Χαρι που "βοηθησε" τον γιο του, η Βογκελ με τον τρελογιο, Ο Ματσουκα και η Ματσουκα κτλ ολα εχουν να κάνουν με την οικογενεια και με τα πράγματα που κάνουμε για αυτή.

Σιγουρα ειναι λιγοτερο συναρπαστική εξελιξη σε σχεση με ενα ανθρωποκυνηγητο κτλ αλλα νομίζω οτι παντα ο Dexter εψαχνε την θεση του στην κοινωνια, τις σχεσεις του με τους αλλους ανθρωπους κτλ οποτε ισως έτσι δουμε πως θα μεταλλαχθει τελικα στο τελος της σειράς, αν συμβει τελικα κάτι τετοιο.

Ουτε εγώ τρελαίνομαι αλλα ας δουμε πως θα καταληξει και βλεπουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Το επόμενο επεισόδιο πάντως θα προβληθεί την άλλη Κυριακή, στις 08/09. Το ξέρω ότι πολλοί από 'δω είστε συντετριμμένοι με τα νέα, καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Μάλλον το πάνε για χάπι εντ σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις σχέσεις.

Ντεξ , Χάνα και Χαρισον στην Αργεντινη.
Ντεμπρα γυρίζει πίσω στην αστυνομία.
Κουίν και γκομενίτσα τα βρίσκουν και ολα μια χαρά.
Μασούκα και μασουκάκι, μια χαρά. Ο Μασούκα σοβαρεύει και αφήνει τις ανωμαλίες.
Η Βογκελ σκοτώνεται από το γιο, ο οποίος στη συνέχεια σκοτώνεται από το Ντεξτερ.
Τελευταίος φόνος του Ντέξτερ, αφού το ενδιαφέρον του πια επικεντρώνεται στην οικογένειά του (Χανα, Χαρισον).

Προσωπικά, δε με χαλάει, αν και θα προτιμούσα πιο δραματικό τέλος .

Δημοσ.

Εξαιρετικά δύσκολο να έχει happy end. Απ' ό,τι έχω διαβάσει

spoiler για συνέχεια

ο Ντέξτερ δε θα πάει στην Αργεντινή γιατί λίγο πριν φύγει ο Σάξον θα πιάσει την Ντέμπ.

Δημοσ.

Αντί να το τελειώσουν γρήγορα και ανώδυνα το καθυστερούν κιόλας... Κοιτα να δεις που ο σαδισμός δεν έχει ορια

Sent from my LG-E900

Δημοσ.

Ναι, με τη διαφορά ότι τον είχε πάρει χαμπάρι πριν κάτσει στο μαγαζί γιατί του έσκασε τα λάστιχα πολύ πιο πριν (άσχετα που δεν μας το έδειξαν).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

χαχαχαχ!

Είναι βέβαια μεγάλο άλμα

από το να παραμονεύει τα θύματά του νυχτερινές ώρες από το αυτοκίνητό του, ή κρυμμένος σε σκοτεινά μέρη, στο να κοιτάει επίμονα ντάλα μεσημέρι και σε κοινή θέα (όλου του bar) το υποψήφιο θύμα του, το οποίο ήδη γνωρίζει και τη φάτσα και τις προθέσεις του.

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ,εκει που τρως στο εστιατοριο,βλεπεις εναν πισω απο την τζαμαρια σαν την κουκουβαγια να κοιτα επιμονα.Που ειναι δηλαδη το παραξενο?

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ,εκει που τρως στο εστιατοριο,βλεπεις εναν πισω απο την τζαμαρια σαν την κουκουβαγια να κοιτα επιμονα.Που ειναι δηλαδη το παραξενο?

και ξέρεις ότι είναι και serial killer που σε κυνηγάει... :wacko:

Δημοσ.

Και μάλιστα στο Μαιαμι που εχουν εμφανιστει 7-8 σηριαλ κιλερς σε διαστημα λίγων ετών καθως και μερικες δεκάδες δολοφονιες - εξαφανισεις το χρόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...