Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Θυμάται κανείς γιατί δεν έχω πρόχειρο το υλικό. Στην 7η season, η Hannah δηλητηριάζει την Deb με σκοπό να την σκοτώσει ή να απλά να την ταράξει; Γιατί κάτι δεν πάει καλά. (ας πούμε κάτι, για να μην πιάσουμε το σύμπαν). 1
scullyist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 α) Είχε σκοπό να της τινάξει τα πέταλα κανονικά και με το νόμο. β) τι δεν πάει καλά? Όλα είναι υπέροχα, αμέτρητες στιγμές γέλιου όταν αποφασίζουνε να μείνει η Han στης Deb και εξισου όταν πήγανε στο σπίτι. Στη δε φάση που κάθονται να φάνε μαζί μ'έπιασε νευρικό. 2
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Επειδή ούτε εγώ το έχω τώρα νομίζω ότι δεν τη είχε δηλητηριάσει. Το είχε κάνει η ντεμπ μόνη της Sent from my LG-E900
scullyist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ^ Όχι, έχεις σβήσει επεισόδια από τη μνήμη σου =P Aυτή ηταν η μεγάλη κωλοτούμπα που είχαν κάνει τα τζιμάνια οι σεναριογράφοι και είχα αφρίσει. Σε όλο το ep υπονοούσαν εμμέσως πλην σαφώς ότι το έκανε η Deb, και η Han το αρνείται κατηγορηματικά όταν την ρώτησε ο Dex. Αλλά μετά στο φινάλε στο διάλογο Han-Dex στις φυλακές, το παραδέχεται. Άλλωστε η απορία του Praetorian δεν ήταν αν όντως το έκανε η Han, αλλά αν πήγαινε all in για φόνο ή απλά για εκφοβισμό...
Darky Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αντι να κυνηγανε τον dexter ξερω γω σε ολη την σεζον να φτασει η ενταση στο maximum σαν τελευταια σεζον που ειναι εχουμε ενα καρο ιστοριουλες και love stories,fan service με την επιστροφη της hannah και αν θυμαμαι καλα τον χειροτερο και πιο αδιαφορο εχθρο του dexter απο ολες τις σεζον προσπαθοντας και καλα να μας εκπληξουν για το ποιος ειναι. 3 επεισοδια ακομα και δεν νομιζω να το σωσουν,πολυ μετρια σεζον.Μπορει να μην ειναι τοσο χαλια αλλα για εμενα ειναι μαλλον η χειροτερη σεζον. Ειναι σιγουρα τελευταια σεζον?Κατι δεν παει καλα.
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εχεις απολυτο δικιο Κριμα γιατι χαλασανε τη σειρα στους τελευταιους κυκλους και ειδικα στον τελευταιο Εχουμε δει τα κουφα Ολος ο κοσμος ξερει πια οτι ο Dexter ειναι δολοφονος κανεις δε λεει τιποτα Εκει που τον κυνηγαγανε και τον υποψιαζοντουσαν τωρα δεν τρεχει μια Ο Ντεμπ οποτε θελει παει κι ερχεται στην αστυνομια Ο Μπατιστα παιρνει συνταξη ανοιγει ταβερνα και ξαναρχεται κλπ κλπ Ο Κινεζος βρισκει κορη και πολλα αλλα ακυρα να γεμισουμε τον κυκλο Στον δευτερο και καλυτεροτερο ολων κυκλο επρεπε να ληξει η σειρα 1
gpgalanis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια μην γκρινιάζετε. Ολοι εχουν παραδεχτει οτι μετά την 4η σεζον οι υπολοιπες είναι πολύ υποδεεστερες. Επισης αλλα περιμεναμε και αλλα βλεπουμε. Υπομονη, 3 επισοδεια εμειναν ακομα και μετα τελος. Παντως καπoιες σειρες και ας μην ειχαν την εξελιξη και το τέλος που τους αρμοζε θα μου λειψουν ετσι κι αλλιως πχ ο House. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ίσως είναι λίγο γκρίνια, και αρκετό πείραγμα. Τι να κάνουμε, ναι, έχουν μείνει 3 επεισόδια, αλλά εκεί που την έχουν φτάσει, το σηκώνει το καλαμπούρι της. 2
mad-proffessor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται έχει χαλάσει η σειρά, αν εξαιρέσεις τις σεζόν εως κ τον trinity μόνο αυτη που έπαιζε η Hannah μου άρεσε λίγο με αποκορύφωμα τον τελευταίο που ενω ξεκίνησε καλά με τη Voguel χάλασε τελείως με το Dexter να γίνεται πνευματικός πατέρας και χαζομάρες. Διαφωνώ με τέτοιες πλοκές γιατι τέτοιες σειρές τις βλέπουν κ ανήλικοι κ αν περνάνε μηνύματα οτι ένας ψυχοπαθής εκπαιδεύει νεαρους να γίνονται serial killers τότε τι γίνεται. Βέβαια δε ξέρω αν αντιγράφουν πιστά το μυθιστόρημα οπότε. Anyway show business.
gpgalanis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νομιζω οτι ειχαν δυο δρομους. Ή να αποκαλυφθει ο Dexter και να κυνηγηθει αλα Prison Break ή να πανε σε μια εσωτερική αναζήτηση και αναλυση της διαδρομής του μέχρι εδω. Οποια και να ήταν η απόφαση καποιοι θα εμεναν απογοητευμενοι.
mad-proffessor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νομιζω οτι ειχαν δυο δρομους. Ή να αποκαλυφθει ο Dexter και να κυνηγηθει αλα Prison Break ή να πανε σε μια εσωτερική αναζήτηση και αναλυση της διαδρομής του μέχρι εδω. Οποια και να ήταν η απόφαση καποιοι θα εμεναν απογοητευμενοι. Εγω πίστευα οτι θα το σκάσουν κυνηγημένοι με τη Deb αλλά το σενάριο ηταν διαφορετικό, τώρα απορίες θα μας λύσει μόνο κάποιος που έχει διαβάσει το novel. Δηλαδή αν κανανε βαλλιστική στη σφαίρα που σκότωσε τη Λαγκουέρτα δε θα βρίσκαν ότι ήταν απο αστυνομικό όπλο κ δη της Deb.
Technology fan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Απογοητεύομαι κάθε φορά που το βλέπω. Ένα σενάριο που θα μου άρεσε για να το σώσουνε όπως μπορούνε θα ταν ο dexter να είναι στο νοσοκομείο σε κώμα μετά το ατύχημα με την deb και όλα αυτά να τα σκέφτεται αλλά άφησαν πολλά επεισόδια να παίξουν ...
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τι βλέπουν τα ματάκια μου θεε της τηλεόρασης, αν είναι δυνατόν. Και την έβαλα την παπαριά μετά απο Breaking Bad και Newsroom τα οποία είχαν και τα 2 επεισοδιάρες.... Α ρε Showtime κλείστε το το μαγαζί πια
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βέβαια δε ξέρω αν αντιγράφουν πιστά το μυθιστόρημα οπότε. Στην δεύτερη season και έπειτα είχα ξενερώσει λίγο που δεν ακολουθούσαν τα βιβλία. Θεώρησα, όμως, ότι ήταν λίγο τραβηγμένα μερικά πράγματα που το τηλεοπτικό κοινό δεν θα απορροφούσε εύκολα. Για παράδειγμα στο τρίτο βίβλιο αποκαλύπτεται ότι ο Dark Passenger είναι ένα αρχαίο κακό πνεύμα που έχει μπει μέσα στον Dexter και είναι η αιτία που ο Dexter σκοτώνει. Προφανώς κάτι τέτοιο θα ήταν δύσπεπτο για το τηλεοπτικό κοινό. Τώρα, έτσι όπως την έχουν καταντήσει τη σειρά, θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να έχουν ακολουθήσει το δρόμο των βιβλίων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα