Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καινούργιοι ηθοποιοί που ειναι ζωντανοι στη σειρα ειναι 4: Vogel, Κορη του Μασσουκα και ο Oliver. Ενας απο αυτους θα ειναι ή ο Κουιν

• Moderators
Δημοσ.

Χεχ, από ό,τι φαίνεται σε περίπτωση που κάποιος ακόμα ενδιαφέρεται για το μυστήριο και δεν θέλει να φάει spoiler πριν το τέλος, έπρεπε να σταματήσει να παρακολουθεί forums/facebook και internet από το 4ο περίπου επεισόδιο της season, οπότε και διέρρευσαν αρκετές λεπτομέρειες για τα επεισόδια μέχρι και το τέλος.

Δεν λέω ψάξτε να τις βρείτε. Λέω ότι πολλές "θεωρίες" μπορεί και να είναι... informed.

Δημοσ.

Τι σημασια εχει ποιος ειναι ο χειρουργος. Δεν με ενδιαφερει καθολου ποια. Δεν το περιμενα να εξελιχθει ετσι η γνωμη μου για την σειρα αλλα τι να κανουμε, δεν φταιω εγω

Δημοσ.

Σιγά σιγά θα πούμε ότι είναι ο Άδωνις που το παίζει γιατρός!

Ή η Νατάσα η δόκτορ που κάνει πρακτική. (Αλήθεια, σε ποιο νοσοκομείο εργάζεται αυτή η κοπέλα;; ;)  )

Δημοσ.

μολις ξεκίνησα το τελευταιο. Στο σημειο στην αρχη που ειναι στον διαλογο ντεξ με βογκελ, για καποιον λογο ηθελα η σκηνη να εχει λιγο μουσικουλα μπενι χιλ. Πισυευω οτι ταιριαζει απολυτα με το σεναριο/ακτιγκ/μορφασμους

• Like 1
Δημοσ.

Παρασυρόμενος από το GoT, νόμιζα ότι αυτό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο.

Στο τέλος όμως είδα "3 last episodes"

OH GOD WHY?

Βασικά νομίζω πως το όλο νόημα της σειράς είναι το εξής απλό: Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την μουνοδουλίαση, ούτε καν οι ψυχοπαθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Παρασυρόμενος από το GoT, νόμιζα ότι αυτό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο.

Στο τέλος όμως είδα "3 last episodes"

OH GOD WHY?

Μη δεις τα υπόλοιπα αν είναι τόσο βάσανο, και έλα σε 3 βδομάδες να σου πω την περίληψη.

Δημοσ.

Κριτικη για επεισοδιο 9: Ολο απροβλεπτα και πρωτοτυπα πραγματα συμβαινουν σε αυτον τον κυκλο! Συγχαρητηρια στους σεναριογραφους. Ετσι ειπε καποιος και μετα πεθανε... παλι καλα που το γραφω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...