tr3quart1sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Season 1 Dexter: Brian is the only person who understands the real meSeason 2 Dexter: Lila is the only person who understands the real meSeason 3 Dexter: Miguel Prado is the only person who understands the real meSeason 4 Dexter: Trinity is the only person who understands the real meSeason 5 Dexter: Lumen is the only person who understands the real meSeason 6 Dexter: Brother Sam is the only person who understands the real meSeason 7 Dexter: Hannah is the only person who understands the real meSeason 8 Dexter: Dr. Vogel is the only person who understands the real me 18
Technology fan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Season 1 Dexter: Brian is the only person who understands the real meSeason 2 Dexter: Lila is the only person who understands the real meSeason 3 Dexter: Miguel Prado is the only person who understands the real meSeason 4 Dexter: Trinity is the only person who understands the real meSeason 5 Dexter: Lumen is the only person who understands the real meSeason 6 Dexter: Brother Sam is the only person who understands the real meSeason 7 Dexter: Hannah is the only person who understands the real meSeason 8 Dexter: Dr. Vogel is the only person who understands the real me χαχα τέλειο, και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου όταν το έλεγε σε κάθε καινούργια season. Και τώρα που το είπες μόνο η lumen λείπει...
The_Judas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εδώ και πολύ καιρό στο Ντέξτερ δεν υπάρχει αντίπαλο δέος. Οι εχθροί του είναι μεγάλοι στόκοι. Ο serial killer με τις κάμερες όταν είδε τον Ντέξτερ έτρεχε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι! WFT?? Ο υποτιθέμενος διάδοχός του ήταν πανηλίθιος. Ατάκες του στυλ "ωχ μάγκα μου ξέχασα να βάλω γάντια", "τον σκότωσα και τώρα ψάχνω μέρος για να τον θάψω", "μάγκα μου τι μανάρια είναι οι φίλες σου Ντέξτερ" πιο πολύ γέλιο προκαλούν. 2
Kasrith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Επιτέλους μια επεισοδιάρα Dexter. Δώσε Yvonne στον λαο. Τι? Τι εννοείς δεν ήταν 1:30 λεπτό σεξάκι το επεισόδιο?
Chrisxxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Επιτέλους μια επεισοδιάρα Dexter. Δώσε Yvonne στον λαο. Τι? Τι εννοείς δεν ήταν 1:30 λεπτό σεξάκι το επεισόδιο? Petition μολις τελειώσει το Dexter να αρχίσει σειρα Hannah! 6
Zugzwang Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 MEGA spoiler - ποιος λένε όλοι στο ίντερνετ ότι είναι ο brain surgeon. ο Όλιβερ Σάξον, αυτός που έβγαινε η Κάσι. Λένε ότι είναι γιος της Βόγκελ ή κάτι τέτοιο. Σε ένα σάιτ με σπόιλερ, στο 11ο επεισόδιο νομίζω, στην περίληψη του επεισοδίου έλεγε κάτι τέτοιο μες στις άκρες: "ο Ντέξτερ αποφασίζει να βγάλει απ' τη μέση τον Σάξον μια για πάντα".
timoboll Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 MEGA spoiler - ποιος λένε όλοι στο ίντερνετ ότι είναι ο brain surgeon. ο Όλιβερ Σάξον, αυτός που έβγαινε η Κάσι. Λένε ότι είναι γιος της Βόγκελ ή κάτι τέτοιο. Σε ένα σάιτ με σπόιλερ, στο 11ο επεισόδιο νομίζω, στην περίληψη του επεισοδίου έλεγε κάτι τέτοιο μες στις άκρες: "ο Ντέξτερ αποφασίζει να βγάλει απ' τη μέση τον Σάξον μια για πάντα". αυτος ειναι λογικα πφφφφ μαλακια που το ειδα
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 MEGA spoiler - ποιος λένε όλοι στο ίντερνετ ότι είναι ο brain surgeon. ο Όλιβερ Σάξον, αυτός που έβγαινε η Κάσι. Λένε ότι είναι γιος της Βόγκελ ή κάτι τέτοιο. Σε ένα σάιτ με σπόιλερ, στο 11ο επεισόδιο νομίζω, στην περίληψη του επεισοδίου έλεγε κάτι τέτοιο μες στις άκρες: "ο Ντέξτερ αποφασίζει να βγάλει απ' τη μέση τον Σάξον μια για πάντα". 2
Sog96Ch Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 MEGA spoiler - ποιος λένε όλοι στο ίντερνετ ότι είναι ο brain surgeon. ο Όλιβερ Σάξον, αυτός που έβγαινε η Κάσι. Λένε ότι είναι γιος της Βόγκελ ή κάτι τέτοιο. Σε ένα σάιτ με σπόιλερ, στο 11ο επεισόδιο νομίζω, στην περίληψη του επεισοδίου έλεγε κάτι τέτοιο μες στις άκρες: "ο Ντέξτερ αποφασίζει να βγάλει απ' τη μέση τον Σάξον μια για πάντα". Θα ειναι τρομετη βλακεια, ακυρο και κριμα για την σειρα "Dexter" μεχρι της 4 πρωτες season Αλλαξανε σεναριογραφοι? Edit: Πιστευω οποιοδηποτε και να ειναι ο brain surgeon ειναι βλακεια season γιατι δεν υπαρχει ιστορια ειναι απλα πολλα γεγονοτα μαζι και πιστευω οτι ο brain surgeon ειναι η Vogel
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πολύ θαθελα να ναι ο Doakes. Ή ο Harry ξερωγω
timoboll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πολύ θαθελα να ναι ο Doakes. Ή ο Harry ξερωγω η ο dexter 1
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Γιατί όχι, αφου θα γελάσουμε που θα γελάσουμε.. 1
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ναι δεν γ@μιεται. Ή η ντεμπρα. Ή ο μπατιστα, ή ο βινς!
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Η κορη του Μασουκα. Και μετα λετε οτι δεν κολλαει στην ιστορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα