Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε και νομιζα οτι την Cassie την σκοτωσε ο Κουιν ωστε να ενοχοποιησει τον Zach (γιατι ρωτησε τον Ντεξερ εαν βρηκε το DNA του Zach) αλλα μετα στο τελος αλλαξα γνωμη γιατι σκοτωσαν και τον Zach. Υπαρχει περιπτωσει η Vogel να σκοτωσε τον Zach?

• Like 1
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

dude φακιν σποιλερς!! Ειμαι στην μεση του επεισοδιου και ανοιξα το τοπικ. Καλα δεν νοιαζομαι και πολυ γιατι η σεζον ειναι καρναβαλος. Αλλα..... γιουζ δα νταμν σποιλερ

Δημοσ.

Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι να μαθω τι συμβολίζει το τραγουδάκι του Desmond

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

καποιοι τολμησαν να συγκρινουν  την σειρα με το breaking bad......τουλαχιστον στην πρωτη σεζον του μπαντ,με επιασε υπνηλια σε βαθμο θανατου.ντεξτερ  ρουλζ.......

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε και νομιζα οτι την Cassie την σκοτωσε ο Κουιν ωστε να ενοχοποιησει τον Zach (γιατι ρωτησε τον Ντεξερ εαν βρηκε το DNA του Zach) αλλα μετα στο τελος αλλαξα γνωμη γιατι σκοτωσαν και τον Zach. Υπαρχει περιπτωσει η Vogel να σκοτωσε τον Zach?

το ιδιο κι εγω

Δημοσ.

Υποθέση δική μου αλλα πιο αναλυτικη

Ο Κουιν θα μπορουσε να ειχε σκοτωσει την Cassie ωστε να ενοχοποιουσε τον Zach, καθως ειχε σκοτωσει και εναν την προηγουμενη season (εκεινο που ειχε το μπαρ) ωστε να σωσει την γκομενα του και απο οτι εχουμε δει και εχει αναφερθει  εχει δωροδοκηθεε αρκετες φορες, αρα ειναι διεφθαρμενος αστυνομικος. Με τον σκοτωσει την Cassie και να εχοποιησει τον Zach λογικα θα επαιρνε την προαγωγη που θελει αφου ελεγε οτι ηταν δολοφονος (επισης ειπε του ντεξερ εαν βρηκε στο νυχι της το αιμα του Zach).  Αλλα μετα ερχεται ο θανατος του Zach ομως δεν κολλαει να τον εκανε το Κουιν γιατι ετσι δεν θα επαιρνε την προαγωγη που θελει και λογικα δεν ειναι το χειρουργος εγκεφαλων (ή οπως αλλιως τον λενε). Η Vogel ηταν η τελευταια  που ειδε τον Zach ζωντανο απο οτι ξερουμε γιατι θα τον πηγαινε στο σπιτι του εαν υποθεσουμε οτι τον σκοτωσε θα ηταν μονο για να δει την αντιδραση του Ντεξερ και απο την αρχη αυτο κανει μη ξεχναμε οτι στο επεισοδιο οταν η Χανα την ρωτησε για ποιο λογο αρχισε να ασχολειται με την δουλεια της αυτη δεν απαντησε. Μπορει να ειναι και αυτη ψυχοπαθης και να χειραγωγει αλλους ψυχοπαθεις για να δει τις αντιδρασεις τους.

Δημοσ.

αυτο που λετε για τον κουιν, για μενα, ειναι εντελως εκτος χαρακτηρα και τραβηγμενο. Ναι ο κουιν ειναι σχετικα διεφθαρμενος, αλλα περα απο καποια φραγκα και στραβα ματια και συγκρουσεις με εγκληματιες υποχθωνιους, κατα τα αλλα ειναι ψυχουλα και εχει και τυψεις και ενοχες και προσπαθει να ειναι απλα ενας αποτελεσματικος ντετεκτιβ. Αρα δεν στεκει. 

Ααααα ξεχασα να το πω, μαπα επεισοδειο λολ! Αλλα γουσταρα ζακ, εβγαλε πολυ γελιο. 1τη φορα τον συμπαθησα.

Επισης η βογκελ πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας με τις περισοτερες προοπτικες και αρχικη εντυπωση και την χειροτερη καταληξη στην σειρα. Πλεον μου γυριζει τα σκωτια οποτε μιλαει. Οταν την πρωτοειδα ηταν επιβλιτικη, μυστηριωδες και μας χτυπησε με μια κεραμιδα (τελος 1του επεισοδειου). Απο εκει και περα ο κατηφωρος ειναι μεγαλος. Βεβαια αμα το σεναριο ειναι καρναβαλος......

• Like 3
Δημοσ.

καποιοι τολμησαν να συγκρινουν  την σειρα με το breaking bad......τουλαχιστον στην πρωτη σεζον του μπαντ,με επιασε υπνηλια σε βαθμο θανατου.ντεξτερ  ρουλζ.......

Το dexter μέχρι της τέταρτη σεζόν ήταν κορυφαίο εκτός απο κάποια ανούσια fillers στην τρίτη σεζόν.Το έχω δει 3 φορές μέχρι εκείνη τη σεζόν και απλά οι υπόλοιπες 4 είναι απαίσιες σε σύγκριση με τις πρώτες σεζόν.Βλέπεις την έφαγαν τα φράγκα και αυτή τη σειρά.Το breaking bad πρώτη σεζόν ξεκινάει μια χαρά σε βάζει στο κλίμα και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς.Τέταρτη σεζον κορυφώνεται και μέχρι στιγμής και η πέμπτη δεν πάει πίσω μιας και το πάνε όσο πιο καλά μπορούν.Αν το dexter κρατούσε και αυτό 5 σεζόν τότε θα μιλούσαμε για τοπ σειρά και εδώ όπως και στο lost που 2 τελευταίες σεζόν το κατέστρεψαν λόγω χρημάτων.

Είναι πολύ λίγες οι σειρές που δεν τις χαλάνε λόγω παραπάνω χρημάτων και κάποιες απο αυτές είναι το:

breaking bad

the wire

the shield

six feet under

sherlock

deadwood

Κάποιες σειρές που ενώ ήταν κορυφαίες τις χάλασαν λόγω χρημάτων:

supernatural

dexter

lost

sanctuary

fringe

Είναι κρίμα να χαλάνε τόσο καλές σειρές για να βγάλουν παραπάνω χρήματα με ένα υπερξεχειλωμένο story που καταντάει αιδία.

Είδη η όγδοη σεζόν του dexter την βλέπω με πολύ προσπάθεια χωρίς να με πάρει ο υπνος.Ένα απόλυτο μηδενικό οι 4 τελευταίες σεζόν ενώ του breaking bad περιμένω πως και πως να δω καινούργιο επεισόδιο και το βλέπω σίγουρα 2-3 φορές για να μην χάσω ούτε λεπτομέρεια

• Like 3
Δημοσ.

<p>αυτο που λετε για τον κουιν, για μενα, ειναι εντελως εκτος χαρακτηρα και τραβηγμενο. Ναι ο κουιν ειναι σχετικα διεφθαρμενος, αλλα περα απο καποια φραγκα και στραβα ματια και συγκρουσεις με εγκληματιες υποχθωνιους, κατα τα αλλα ειναι ψυχουλα και εχει και τυψεις και ενοχες και προσπαθει να ειναι απλα ενας αποτελεσματικος ντετεκτιβ. Αρα δεν στεκει. </p>

<p> </p>

<p>Ααααα ξεχασα να το πω, μαπα επεισοδειο λολ! Αλλα γουσταρα ζακ, εβγαλε πολυ γελιο. 1τη φορα τον συμπαθησα.</p>

<p> </p>

<p>Επισης η βογκελ πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας με τις περισοτερες προοπτικες και αρχικη εντυπωση και την χειροτερη καταληξη στην σειρα. Πλεον μου γυριζει τα σκωτια οποτε μιλαει. Οταν την πρωτοειδα ηταν επιβλιτικη, μυστηριωδες και μας χτυπησε με μια κεραμιδα (τελος 1του επεισοδειου). Απο εκει και περα ο κατηφωρος ειναι μεγαλος. Βεβαια αμα το σεναριο ειναι καρναβαλος......</p>

Η υπόθεση μου με τον Κουιν μου φάνηκε κάπως στην αρχή του επεισοδίου αλλά εάν ισχύει θα είναι τρομερό ξενέρωμα

Δημοσ.

Επισης η βογκελ πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας με τις περισοτερες προοπτικες και αρχικη εντυπωση και την χειροτερη καταληξη στην σειρα. 

Aυτο ακριβώς συζητούσα προχθές. Πλέον ξέρεις οταν θα την δεις οτι θα πει ψυχολογικοαρλούμπες επιπέδου σουπερ κατερίνας.

Χίλιες φορές να μην ήξερε για τον Ντεξτερ και να τον κυνηγούσαν (πάλι), απο αυτό που βλέπουμε τώρα.

Δημοσ.

Λοιπον, μεχρι και 2-3' πριν το τέλος αφου έχω αφησει στην ακρη καθε προσδοκία για το Ντεξτερ μπορω να πω ότι μ'αρεσε το επεισόδιο.. Βεβαια πλεον ουτε λόγος να το δω προσεκτικά και σε πλήρη οθόνη όπως παλιότερα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, μεχρι και 2-3' πριν το τέλος αφου έχω αφησει στην ακρη καθε προσδοκία για το Ντεξτερ μπορω να πω ότι μ'αρεσε το επεισόδιο.. Βεβαια πλεον ουτε λόγος να το δω προσεκτικά και σε πλήρη οθόνη όπως παλιότερα.. 

Ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνίας: τι σου άρεσε δηλαδή σ' αυτό το επεισόδιο;

Για μένα ισχύει αυτό που είπαν κάποιοι παραπάνω: λάμψη το έχουνε καταντήσει και ο Ντέξτερ έχει γίνει αγαπούλης. Μάλιστα στα previews του επόμενου επεισοδίου

ο Κουίν φίλησε την Ντεμπ στο στόμα.

Ντάξει, ό,τι να 'ναι. Τα 2 τελευταία επεισόδια κυρίως με έχουν ξενερώσει άσχημα, που το μόνο που βλέπουμε είναι τον Ντέξτερ να σκέφτεται με το κάτω κεφάλι.

Δημοσ.

Όπως είπα δεν περιμένω τίποτα απο το Ντεξτερ οποτε για καποιο λόγο μ'αρεσε. Αν πρέπει να το συγκρινω με τα παλια είναι ένας αχταρμας σκηνών που δεν στέκουν.

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσε το επεισοδιο επειδη απλα προσαρμοστηκα στην αθλια σεζον και δεν εχω πια καθολου προσδοκιες. Μια ερωτηση θα ηθελα ομως να κανω στους σεναριογραφους. Ετσι ηθελαν να τελειωσει η σειρα; Αυτα ηθελαν να δειξουν σε αυτες τις 8 σεζον;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...