konnak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 [...] Το βλεπω γιατι ειναι η τελευταια σεσον και απλα θελω να τη δω πως τελειωνει (και επειδη εχει Στραχοβσκι). That. Για να προλάβουμε το ισοπεδωτικό επιχείρημα (που νομίζω το έχω διαβάσει σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες) "αν δε σας αρέσει, μην το βλέπετε".
gavros10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 That. Για να προλάβουμε το ισοπεδωτικό επιχείρημα (που νομίζω το έχω διαβάσει σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες) "αν δε σας αρέσει, μην το βλέπετε". Συμφωνω με οτι εχεις πει πιο πανω αλλα ξερεις οτι δεν γινετε να σταματησουμε να την βλεπουμε. Δεν εχω δει 8 σεζον για να μεινω χωρις τελος
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Και αυτος ειναι και ο λογος που δεν βλεπω μη ολοκληρωμενες σειρες (το X-Files και τωρα το Dexter και το Game of thrones ειναι οι μοναδικες εξαιρεσεις). Πρεπει να ξερω απο πριν οτι η σειρα ειναι καλη.
konnak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Συμφωνω με οτι εχεις πει πιο πανω αλλα ξερεις οτι δεν γινετε να σταματησουμε να την βλεπουμε. Δεν εχω δει 8 σεζον για να μεινω χωρις τελος Ναι ρε συ, αυτό λέω ("για να προλάβουμε το ισοπεδωτικό επιχείρημα"). Αν δεν ήταν οριστικό ότι είναι η τελευταία μάλλον δεν θα συνέχιζα να το βλέπω. 1
Zugzwang Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Άντε να ξεμπερδεύουμε... Μακάρι να μπορούσα να σου μιλήσω από κοντά, γιατί αν σου γράψω αυτό που σκέφτομαι θα παρεξηγηθώ για προσωπική επίθεση και παίζει να φάω κάνα ban. Σε όσα θέματα σε έχω πετύχει, την ίδια αρνητική συμπεριφορά έχεις.
Kasrith Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μακάρι να μπορούσα να σου μιλήσω από κοντά, γιατί αν σου γράψω αυτό που σκέφτομαι θα παρεξηγηθώ για προσωπική επίθεση και παίζει να φάω κάνα ban. Σε όσα θέματα σε έχω πετύχει, την ίδια αρνητική συμπεριφορά έχεις. Μάλλον με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον βασικά, γιατί γράφω συνήθως σε θέματα σειρών και ταινιών που μαρέσουν και αρα έχω θετική "συμπεριφορά" και θετικές απόψεις. Εαν θες να γράψεις κάτι παραπάνω και να κάνουμε διάλογο αλλα φοβάσαι ban, γράψε ελεύθερα σε pm.
Kasrith Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Χαχα ακριβώς. Έλα Zugzwang, κερνάω καφέ και τα λέμε με τις ώρες. Γουστάρω πολύ σειροκουβέντα φάση. 1
ask Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 hannah!respect! θα χρησει και διαδοχο ο ντεξ.. μεχρι στιμγης δεν μενθουσιασε η 8 σεζον αλλα περιμενω να δω πως το τελειωνουν
Technology fan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 πο που κατάντησε ο dexter, λες και βλέπω λάμψη είναι. Ποιος γράφει αυτό το έκτρωμα; 2
Zugzwang Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Για μένα τα δύο τελευταία επεισόδια (7 & 8) ήταν τα χειρότερα που έχω δει στο Ντέξτερ.
bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ξεχειλωσε ειναι η αληθεια το πραγμα , too much οι 8 κυκλοι.Το φλωρακι-διαδοχος , η Χανα κλπ.Λιγο δραση ρε φουστη μου .Πχ θα μπορουσε ενα απο τα θυματα του να ηταν και πρακτορας την προσωπικης φρουρας του Προεδρου , η γιος αρχιμαφοζιου και να εξαπολυσουν ενα ανθρωποκυνηγητο εναντιον του.Να σκοτωσει μερικους , να ανακαλυφθει η ταυτοτητα του ,να γλυτωσει και να καταφυγει στην Λατινικη Αμερικη οπου αλλαζοντας με πλαστικη το προσωπο του να ξεκινησει μια νεα καριερα.
thephotoshoped Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Το 8ο επεισοδιο μου αρεσε ! Εγινε ενας ψιλοχαμος με ανατροπες που εγω τις βρηκα πολυ εξυπνες..
gavros10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ηταν τοσο χαλια τα προηγουμενα επεισοδια που αυτο με ολο αυτο το mix-up που εγινε ηταν μαγεια. Στο τελος ολοι καταλαβαμε τι εγινε και δεν ηταν αναπαντεχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα