Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καλύτερο επεισόδιο για μένα μέχρι στιγμής ελπίζω να συνεχίσει έτσι η σειρά.

έχω κάνει 2-3 σενάρια για το τέλος της σειράς ελπίζω μην δω κάνα ξενέρωτο love story για τέλος 

• Moderators
Δημοσ.

Μπα. Απελπισία και αυτό το επεισόδιο.

Εντάξει την Yvonne χαίρεσαι να τη βλέπεις, και το story του Masuka αποκάλυψε επιτέλους το στόχο του (πώς θα δούμε βυζάκια να πάλλονται ανέμελα φέτος στο Dexter; ), που είναι γενικά ο στόχος των περισσοτέρων subplots στο Dexter που δεν οδηγούν πουθενά αλλού. Μετά από αυτό, το τίποτα.

Επανάληψη παλιών ιδεών ("κάποιος σαν εμένα, κάποιος να διδάξω των κώδικα" - που όπως σωστά λέει ο tzinos, τον κώδικα ξοδέψαν seasons για να τον απαξιώσει ο Dexter - και που και πάλι ουσιαστικά χεσμένο τον έχει ο Dexter, και τον κώδικα, και τον μικρό), με παραλλαγή (χωρίς να δικαιολογείται η παραλλαγή - η ψυχίατρος πλέον έχει χάσει κάθε βαρύτητα που είχε σαν χαρακτήρας ή επαγγελματίας), ηλίθιοι διάλογοι (η Χανα στη συζήτηση στο θερμοκήπιο δείχνει να ξέρει ακριβώς πώς ξεφορτώνεται ο Dex τα θύματά του, και αργότερα, μετά το τσάτρα-πάτρα-edited ξεκαθάρισμα με τον σύζυγο, του λέει "ώστε έτσι τους ξεφορτώνεσαι" -wtf?). 

Για την Deb και το μίσος προς Hannah (γύρος Β) κανένα ενδιαφέρον. Για την Deb και το αφεντικό που στράβωσε, επίσης 0.

Φάγανε και την γειτόνισσα -που κι αυτό το story με τον Dexter πουθενά δεν πήγαινε. 

Μηδέν αγωνία, και φαινομενικά τουλάχιστον μηδέν υπόθεση -ειδικά δεδομένου ότι είναι η τελευταία season και απομένουν 5(?) επεισόδια μόνο.

Καμιά τύψη προφανώς που είδα BrBa άμεσα, και το άφησα αυτό για αργότερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ειδα το 5,6,7 σχεδον μαζεμενα. Τι να λεμε τωρα... Πιο πανω τα εχετε πει ηδη.

Κοιτα να δεις που η χανα τελικα δεν ειναι μια κακιασμενη Bitch οπως περιμεναμε

Το προβλημα που εχω ειναι οτι μενουν μονο 5 επεισοδια και μας χαλανε το κλεισιμο της σειρας με βλακειες επεισοδια. Κανε ενα κυνηγητο εκει περα να τρελαθουμε. Μην το κανεις σαν ενα απλο season finale. Στο breaking bad χαζοι ειναι;

Δημοσ.

Το 7ο δυστυχώς δε μου άρεσε, το στόρι με τον άντρα της Χάνα πολύ ανιαρό, κι ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε δε με έπεισε καθόλου. Όσοι λέτε ότι σας άρεσε το επεισόδιο, μάλλον το λέτε λόγω παρουσίας -και μόνο παρουσίας- της Χάνα (αν και εμένα εμφανισιακά μ' άρεσε περισσότερο η Κάσι). Θα συμφωνήσω με Praetorian από πάνω, αγωνία μηδέν.

Πάντως, έτυχε να δω ξανά την πρώτη σεζόν πριν λίγες μέρες και η διαφορά είναι χαοτική. Τα είπαμε και στις προηγούμενες σελίδες ότι δε γίνεται να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και πρέπει να υπάρχει εξέλιξη, αλλά η σκηνοθεσία, η ατμόσφαιρα, οι διάλογοι -που συχνά πυκνά γελούσα με τις σκέψεις του Ντεξ- είναι κλάσεις ανώτερα. Συνεχίζω να το βλέπω ευχάριστα πάντως και περιμένω να έρθει η Δευτέρα για να δω το καινούριο επεισόδιο, και σίγουρα όταν θα τελειώσει η σειρά θα μου λείψει.

Δημοσ.

Το Dexter για μένα πλέον παραπαίει και δεν είναι καν μια καλή σειρά. Είναι βαρετή, προβλέψιμη, και κυρίως πολύ κακογραμμένη, τόσο ως προς τους διαλόγους όσο και προς την ιστορία. Καμία λογική, κανένα σχέδιο, ένας αχταρμάς ηλιθιοτήτων. Και εφόσον μιλάμε για μια σειρά με έτσι κι αλλιώς far fetched σενάριο, η σοβαρότητα της γραφής και η προσεγμένη ατμόσφαιρα είναι must. Πλέον δεν υπάρχει υποψία σοβαρότητας, δεν υπάρχει ίχνος ατμόσφαιρας, οι διάλογοι είναι απαράδεκτοι, οι ενέργειες των πρωταγωνιστών θυμίζουν ζόμπι χωρίς κίνητρα και χωρίς προβληματισμούς και το σενάριο δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε όλο στο πόδι ένα απόγευμα. Πραγματικά, που πήγαν οι συγγραφείς των πρώτων τεσσάρων σεζόν; Τους έδιωξαν όλους;! Είναι τραγική η πτώση στην ποιότητα, η οποία παρασύρει και τους πρωταγωνιστές (ο Hall δεν μπορεί να διασωθεί με αυτά που του γράφουν) και το χειρότερο είναι ότι ενώ πρόκειται για τα τελευταία επεισόδια, η σεζόν μου βγάζει μια αίσθηση filler! Έχει και την ατυχία να βγαίνει παράλληλα με τον δυναμίτη που λέγεται Breaking Bad (αλλά και το εξαιρετικό Newsoom) οπότε κρίνεται πιο αυστηρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η σειρά που βλέπουμε τις τελευταίες 2-3 σεζόν δεν έχει καμία σχέση με το Dexter που αγαπήσαμε, ενώ αν ξεκίναγε έτσι μάλλον θα κοβόταν στον 1ο κύκλο. Κρίμα.

• Like 8
Δημοσ.

Συμφωνω και εγω δυστυχως, καμια σχεση μετα την τεταρτη. Οταν ειδα τα πρωτα επισοδεια στο dexter με κρατησε γερα και ηθελα να βλεπω συνεχεια. Πλεον πραγματικα το γραψιμο και η ατμοσφαιρα ειναι οτι να 'ναι. Δεν υπαρχει καμια αισθηση του χρονου επισης, ολα γινονται οπου να 'ναι και οπως να 'ναι. Οι χαρακτηρες βρισκονται τη μια στιγμη εδω και την αλλη εκει. Δεν υπαρχει καμια προσοχη στη λεπτομερεια. Το βλεπω γιατι ειναι η τελευταια σεσον και απλα θελω να τη δω πως τελειωνει (και επειδη εχει Στραχοβσκι).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...