liakjim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλουτσικο το 5. Επιτελους φαινεται εφτασε το τελος για την κλαψα της Debra...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το επεισόδιο ήταν ένα άκυρο στο σκάι.Και τους σκοτώνει σαν εκδίκηση ή γιατί έτσι του ήρθε; Εχει τα θεματακια του, είναι σηριαλ κιλλερ. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Κάτι δεν κατάλαβα (μάλλον). Αυτοί πλέον θεωρούν ότι ο ψυχοπαθής που βασάνιζε την Vogel είναι αυτός που σκότωσε ο Dexter με το κουρτινόξυλο; Και αν ναι, είναι τόσο ηλίθιοι και οι δύο τους (τρεις αν βάλεις και την Deb που οριακά ασχολείται) ;
Zugzwang Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Κάτι δεν κατάλαβα (μάλλον). Αυτοί πλέον θεωρούν ότι ο ψυχοπαθής που βασάνιζε την Vogel είναι αυτός που σκότωσε ο Dexter με το κουρτινόξυλο; Και αν ναι, είναι τόσο ηλίθιοι και οι δύο τους (τρεις αν βάλεις και την Deb που οριακά ασχολείται) ; Γιατί λες ότι είναι ηλίθιοι;
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Γιατί ήταν προφανές (δεν ήταν; ) πως δρούσε εντελώς διαφορετικά (με τις γυναίκες που σκότωνε), και ότι δεν ασχολούνταν με να παίρνει κομμάτια από τον εγκέφαλό τους, ότι ήταν κάπως χλωμό να κάνει και τα δύο (τη "ρουτίνα" του με τις γυναίκες που σκότωνε και τα παιχνίδια με τη Vogel με τα πακετάκια). Και στη συζήτηση με τη Vogel της λέει να τον αφήσει ήσυχο (ή κάτι σε αυτα τα πλαίσια). Είναι ηλίθιοι" γιατί και οι δύο είναι σε επάγγελμα που δεν επιτρέπει να τους ξεφεύγουν τόσα χοντρά clues. 2
Zugzwang Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Γιατί ήταν προφανές (δεν ήταν; ) πως δρούσε εντελώς διαφορετικά (με τις γυναίκες που σκότωνε), και ότι δεν ασχολούνταν με να παίρνει κομμάτια από τον εγκέφαλό τους, ότι ήταν κάπως χλωμό να κάνει και τα δύο (τη "ρουτίνα" του με τις γυναίκες που σκότωνε και τα παιχνίδια με τη Vogel με τα πακετάκια). Και στη συζήτηση με τη Vogel της λέει να τον αφήσει ήσυχο (ή κάτι σε αυτα τα πλαίσια). Είναι ηλίθιοι" γιατί και οι δύο είναι σε επάγγελμα που δεν επιτρέπει να τους ξεφεύγουν τόσα χοντρά clues. Όντως ο Yates ήταν μια χαζή προσθήκη, δε με έπεισε καθόλου. Ο μικρός που ασχολείται τώρα ο Ντεξ κάνει πιο πολύ psycho, ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθεί καλά. Tr3quart1sta, φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 6ο επεισόδιο και στην επιστροφή της Χάνα. Με τίποτα δεν ήθελα να επιστρέψει (αν και είχα διαβάσει γι' αυτό σε άρθρα σχετικά με την 8η σεζόν). Απ' όλα τα πιθανά φινάλε που έχω διαβάσει, αυτό του να φύγει ο Ντέξτερ με τη Χάνα στην Αργεντινή ή ξέρω γω πού αλλού (ή οτιδήποτε σε happy ending για Ντέξτερ-Χάνα) μου φαίνεται μακράν το χειρότερο απ' όλα. Ποτέ δε μου άρεσε ως ζευγάρι, αν και ξέρω ότι οι περισσότεροι άντρες διαφωνείτε. Παρόλα αυτά, από ό,τι είδα στα previews μάλλον θα έχουμε ένα ενδιαφέρον story μ' εκείνη. Άκυρο αλλά (φήμες για τη συνέχεια) κάπου διάβασα ότι ο αριθμός 301, που ήταν ο αριθμός στην πόρτα του στούντιο του Ζακ, και εμείς το βλέπαμε μόνο από μέσα ως 103, ίσως σχετίζεται με την ημερομηνία που "γεννήθηκε" ο δολοφόνος Ντέξτερ (10/03), τότε δηλαδή που σκότωσαν τη μητέρα του. Ίσως είναι ένα easter egg απ' τους δημιουργούς για την εξέλιξη του Ζακ και το τέλος της σειράς -ότι δηλαδή ο μικρός θα συνεχίσει το "έργο" του Ντέξτερ. Φαίνεται ακραίο αλλά το να υπάρχει ένας τριψήφιος αριθμός στην πόρτα δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο, απ' όσο ξέρω. 1
giorgolavos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το εβδομο επεισοδιο ειναι το πρωτο μετα απο παρα πολυ καιρο, στο οποιο δεν πατησα καθολου το FastForward 1
moukoublen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλά... Λόγω στρατού δεν είχα πάρει χαμπάρι. Τώρα η σειρά κυλάει και εγώ θα τη δω μαζεμένη στο τέλος. Απ ότι βλέπω δεν έχει και τόσο καλά σχόλια η τελευταία σεζόν. Αλήθεια γιατί την ξεκινήσανε από καλοκαίρι ξέρει κανείς;
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Πάντως η Στραχοβσκι θα έκανε στρέητ ακόμα κ μένα. 6
Neo4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
tzinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 μπα το ιδιο φωλα μου φανηκε με τα προηγουμενα. Εντωμεταξυ δεν μου βγαζει κανενα ενδιαφερον η τροπη στον τινειτζερ εκολαπτομενο ντεξτερ (μεσα σε ολα τα αλλα......ψυχιατρο, υπαρξιακα ντεμπ, χανα και οι ορχιδεες της....). Ενοειται οτι δεν θα κρατησει και πολυ, αλλα σαν στορυ για τελευταια σεζον ειναι πολυ αδυναμο. Ειναι σαν ενα reboot του ντεξ με μια φλωρατζα τινειτζερ που απλα εχει λιγο psycho ματια, χωιρς ιδιαιτερο υποβαθρο, χωρις το χρονο να αναπτυχθει ως χαρακτηρας και να βγαλει τους στοχασμους που μας ΕΙΧΕ συνηθισει ο ντεξ. Ερωτησης, το οτι καθεσε στο πισω εξωτερικο μερος ενος αστυνομικου βαν σε παρκινγ της αστυνομιας, σημενει οτι εισα καλυμενος απο υποπτα ματια???....κτλπ...... ο ντεξ παει να μαθει ενα κωδικα στον νεαρο, που οι σεναριογραφοι του τον εχουν αφαιρεσει με τις βλακιες που τον εχουνε βαλει να κανει εδω και 3 σεζον περιπου. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα