Sellers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εκει που εκανε οτι εκλαιγε... Σοβαρά τωρα? Μολις περιέγραψες 8 σεζόν ντέξτερ.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Οχι ρε, κλαιει είπα όχι μιξοκλαίει, έχει διαφορα.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Σοβαρα τι του κανουν του Κουιν και σε καθε επισοδειο ειναι λες και ρουφηξαν το μεδουλι? Τσουποτο μια χαρα ανθρωπο τον γνωρισαμε και τωρα εχει στεγνωσει σαν μπριζολα κατω απο τον ηλιο.
Zugzwang Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τι λέει ο chrisxxx και όσοι του κάνατε like, αλλά εγώ βρίσκω την Carpenter εξαιρετική ηθοποιό. Τι να κάνουμε, οι γυναίκες σε καταστάσεις απελπισίας γενικότερα, έτσι χαζά αντιδράμε. Και, απ' όσο ξέρω, ο στόχος του ηθοποιού είναι να είναι ρεαλιστικός, και όχι απαραίτητα συμπαθής. Το 3ο επ. θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι δεν ήταν τόσο καλό (όχι στο βαθμό της ξεφτίλας που ειπώθηκε), το 4ο όμως ήταν δυνατό. 1
thephotoshoped Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια γιατι τετοια αντιδραση ; Σιγουρα το 3ο δεν ηταν σαν το 4ο ... Αλλα στο 4ο η σκηνοθεσια ηταν απιστευτη . Εχτισε πολυ ομορφα ολη την αγωνια . Ειδικα στην τελευταια σκηνη μετρουσα δευτερολεπτα για να βγαλει το πιστολι και να δω μυαλα να φευγουν (δικα της ) αλλα ..... Εξυπνο μπορω να πω. Οκ , και μενα με εχει κουρασει η ιστορια της ντεμπ , αλλα καθιστε λιγο ρε παιδες . Γκομενα σιγουρα θα ειχατε και ολοι εχουμε.. Μια κλασικη ελληνιδα μυξοκλαιει συνεχως επειδη δεν της πηρατε τα παπουτσια που της αρεσαν.. Εδω η τυπισσα εχει περασει χιλια μυρια πηγε στην κολαση και ξαναγυρισε και θελετε να τη δουμε σαν τη πρωτη μερα της ανοιξης ; Απολυτα λογικη η αντιδραση σε μια τοσο πολυταραχη ζωη . 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ωραιο ΚΑΙ το 4ο... Θα σας πω κατι που ουτε καν σας περασε απο το μυαλο! ΧD Εχω feeling οτι ισως o dexter στο τελος να θυσιαστει για την αδεδφη του, εννοειται θα ειναι μπροστα αυτη, για να της αποδειξει ποσο σημαντικη ηταν γιαυτον. Λετε να γινω σεναριογράφος?? :p
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τοσο ωραια σειρα και την σκοτωνουν στο τελος. @photoshopped θα συμφωνησω οτι ηταν καλη σκηνοθεσια, ειδικα σε αυτον τον κυκλο ειναι καλη αλλα δεν ταιριαζει σειρα. Θα ταιριαζε σε μια σκανδιναβικη ταινια, με κρυο περιβαλλον. Δεν ξερω ποτε εκαναν τα γυρισματα αλλα ο καιρος στο μαιαμι ειναι χαλια. Που ειναι τα ηλιοκαμενα πρωινα με τα ντονατ που βλεπαμε τον ντεξτερ ιδρωμενο και τους ανεμιστηρες να εχουν παρει φωτια;
Muchacho Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Επιτελους μιλησε και ο λιγο ο Μασουκα,ελπιζω στα επομενα επεισοδια να δουμε και αλλα για αυτον.Τωρα στουςβασικους,πιστευω μεχρι το τελευταιο επεισοδιο καποιος απο τους χαρακτηρες θα την κανει.Επισης σαν τον ''κακο'' της 4ης σεζον δεν νομιζω να βγει αλλος,και ο καινουργιος ψιλοαπογοητευση ειναι.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ενα ειναι το συμπερασμα μετα το 4ο επεισοδειο στη jamie αρεσει να καβαλαει 1
thephotoshoped Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τοσο ωραια σειρα και την σκοτωνουν στο τελος. @photoshopped θα συμφωνησω οτι ηταν καλη σκηνοθεσια, ειδικα σε αυτον τον κυκλο ειναι καλη αλλα δεν ταιριαζει σειρα. Θα ταιριαζε σε μια σκανδιναβικη ταινια, με κρυο περιβαλλον. Δεν ξερω ποτε εκαναν τα γυρισματα αλλα ο καιρος στο μαιαμι ειναι χαλια. Που ειναι τα ηλιοκαμενα πρωινα με τα ντονατ που βλεπαμε τον ντεξτερ ιδρωμενο και τους ανεμιστηρες να εχουν παρει φωτια; Ενδιαφερον αποψη που δεν ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια.. Ομως γιατι τη θεωρεις ρε συ τοσο χαλι ; Οκ ειμαι φανατικος του ντεξτερ, τον εχω κατακρινει αλλα η 4η σαιζον πιστευω οτι ξεκινησε με καλη προοπτικη ειδικα στο θεμα σκηνοθεσια. Η Ντεμπρα μας τον επρηξε αλλα την αιτιολογησα παραπανω . Ηταν πολυ σημαντικη η ψυχοθεραπεια . Ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ενδιαφερον αποψη που δεν ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια.. Ομως γιατι τη θεωρεις ρε συ τοσο χαλι ; Οκ ειμαι φανατικος του ντεξτερ, τον εχω κατακρινει αλλα η 4η σαιζον πιστευω οτι ξεκινησε με καλη προοπτικη ειδικα στο θεμα σκηνοθεσια. Η Ντεμπρα μας τον επρηξε αλλα την αιτιολογησα παραπανω . Ηταν πολυ σημαντικη η ψυχοθεραπεια . Ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε Μου χτυπαει καπως η ψυχοθεραπεια στην σειρα οταν γινεται εκτος του ντεξτερ. Οικογενειακες ιστοριες εχουμε καταντησει να βλεπουμε. Το θεμα ειναι οτι ειμαστε στο 4ο επεισοδιο, ο ντεξ δεν εχει αναγκη να σκοτωσει οπως στις αλλες σεζον που αμα δεν σκοτωνε εναν καθε 2 μερες θα πεθαινε, δεν εχουμε δει αιμα, εχει σκοτωσει μια φορα και αυτη στο τελευταιο λεπτο του επεισοδιου και χωρις να το δειξουν. Μεχρι τωρα ειναι σαν να βλεπω αλλη σειρα 1
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ότι ναναι η σεζόν έτσι? Ακόμα μια φορά μας γέμισαν με ανούσια και άγευστα side plots. Όχι ποιος θα ναι sergeant (μόνο κ μόνο για να δώσουν και στον Mathews απο καμια σκηνή?), όχι είναι ξαφνικά μπαμπάς ο Masouka, και διαφορετικός serial killer κάθε επεισόδιο χωρίς νόημα.
nikosBruin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ακόμη δεν είδα κανένα επεισόδιο της 8, διάβασα όμως όλα τα ποστ εδώ, και τα σπόιλερς. Τραγικό το ότι ζει ακόμη η Ντεμπ και συνεχίζει να μυξοκλαίει και να βρίζει. Έπρεπε να την είχαν ξεφορτωθεί 4 σεζόν πριν (αντί για τη Ρίτα).... 1
Darky Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ξεκινησε σχετικα καλα η σεζον αλλα δεν το συνεχισε,πολυ φοβαμαι πως θα ξενερωσουμε με το τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα