gavros10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Και ναι κυριες και κυριοι, πριν μια ωρα ανακοικωθηκε στην σελιδα το dexter απο την επισημη σελιδα οτι ξεκιναει η 8η σεζον στης 30 ιουνιου! Δεν χρειαζεται να περιμενουμε 1 χρονο για το τελος. We have some EXCITING NEWS… Get ready to spend your summer withDexter! Returning for an eighth season on Sunday, June 30th at 9PM ET/PT, immediately followed by the series premiere of Ray Donovan at 10PM ET/PT. Only on Showtime Networks! 2
Kasrith Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κατάλαβα, αν το τρέξουν και όλας κλάφτα... 1
timoboll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κατάλαβα, αν το τρέξουν και όλας κλάφτα...
speedy23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δε νομιζω να το τρεξουν. Παιζει και τις αλλες χρονιες που αρχιζε Σεπτεμβριο, να ειχαν τελειωσει τα γυρισματα τελη Ιουνη.
petranthe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μετά τις επικές season 1,2 και ειδικά την αριστουργηματική season 4 είναι προβλέψιμο δυστυχώς. Μακάρι να τελειώσει όπως άρχισε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μυρίζει κόντρα με Breaking Bad από μακριά... (θα έχει πλάκα να κάνει καμιά ανατροπή )
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Επίσης μυρίζει ότι μπορεί και να μην είναι η τελευταία σεζόν τελικά. Ξενέρωμα αν γίνει αυτό. 3
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν συνεχίσει και αλλες σεζόν λογικά θα περάσει και τον Χιτλερ, ήδη έχει σφάξει το μισο Μαιαμι. 15
thermo-sifounas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 επισης μυριζει ξεζουμισμα της σειρας και αμφιβαλλω ειλικρινα για το αν θα ειναι καλη η τελευταια (?) σεζον. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που σειρα που ετρεξε παραπανω απο 5 σεζον και με εμφανη πτωση ποιοτητας ανετρεψε τα παντα στην τελευταια σεζον? Η Ιστορια δειχνει οτι οταν οι σεναριογραφοι χασουν την μπαλλα δυσκολα επανερχονται
timoboll Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μυρίζει κόντρα με Breaking Bad από μακριά... (θα έχει πλάκα να κάνει καμιά ανατροπή ) ΓΕΛΑΩ
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άλλη φήμη -για την ώρα-, είναι ότι η 8η season θα έχει 16 επεισόδια. Πλάκα θα χει.
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αντε να δουμε και την 8 μετα την πολυ καλη 7 αρκει να μην το τραβηξουν πολυ και καταντησει σουπα μια σειρα που ηταν διαφορετικη απο τα συνηθισμενα. 1
deesnider Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν, όσο κι αν φανεί απίστευτο, από τη συγκεκριμένη σειρά δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο! Το κεντρικό concept το έχω υπ' όψιν μου και φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά με τόσες που κυκλοφορούν, τι να πρωτοπρολάβω ο ...έρμος; Τι λέτε; Να πω στο μπάρμπα μου να μου τη στείλει;
Kasrith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκίνα αλλα δες το φινάλε της 4ης σαν series finale και σταμάτα εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα