achillevs72 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Βρήκα αυτά εδω απο ebay Site: http://www.ebay.co.uk/itm/Lightweight-IR-3D-Glasses-for-Sony-Panasonic-Sharp-Toshiba-Samsung-Active-3D-TVs-/321017111321?pt=US_3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item4abe1c6319">3d glasses Είναι με υπέρυθρες και δεν ξέρω αν είναι συμβατά με την τηλεόραση. (Σε email μου απάντησε ότι πρέπει να έχει υπερυθρες η τηλεόραση και θα δουλεύουν). Παρελαβα την 938, και λιγο που διαβασα για τα γυαλια, πραγματι ειναι με υπερυθρες. Αλλα για το συγκεκριμενο μοντελο ζηταει Active Shutter 3D Glasses και οχι απλα Active, και εχω ενδοιασμους.
leros2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παρελαβα την 938, και λιγο που διαβασα για τα γυαλια, πραγματι ειναι με υπερυθρες. Αλλα για το συγκεκριμενο μοντελο ζηταει Active Shutter 3D Glasses και οχι απλα Active, και εχω ενδοιασμους. Μα και τα γυαλιά του λινκ αναφέρουν active shutter...
achillevs72 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ψαχνωντας και αλλα μοντελα επεσα σε καποιο που που εγραφε συμβατα και ασυμβατα μοντελα.Αν βρω κατι σιγουρο θα το χτυπισω
nikos1071 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παρελαβα την 938, και λιγο που διαβασα για τα γυαλια, πραγματι ειναι με υπερυθρες. Αλλα για το συγκεκριμενο μοντελο ζηταει Active Shutter 3D Glasses και οχι απλα Active, και εχω ενδοιασμους. (sorry για το λίγο offtopic) Εντυπώσεις μέχρι τώρα από την TV? Θεωρώ ότι μπορείς να βρεις συμβατά γυαλιά "noname" τα οποία θα είναι πολύ φθηνότερα. έχει στο ebay από περίπου 25 $. Δε γνωρίζω όμως τι αξιοπιστία θα έχουν (π.χ. από θέμα μπαταρίας) ... Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι καλά σα δεύτερο-τριτο ζευγάρι Την πήρε και ένας γνωστός μου από την προσφορά (την ψήνω και εγώ) και αν βρούμε κάτι σχετικά θα ενημερώσω.
costas90 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Του έστειλα mail στο ebay και μου απάντησε αυτό: I cannot know the model number. because there are too too many model in market. Only if your Toshiba TV is using infrared, so we can support it without problem. Or simply, if your TV bundling 3D glasses with [power-on] button, our glasses can fit it. Or you can request your local resller/shop where you purchased the 3D TV, asking them whether the original bundle 3D glasses using infrared.
achillevs72 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Toshiba 40 tl938Εντυπώσεις μέχρι τώρα από την TV? Θα ξεκινησω απο αυτα που δεν μου αρεσαν:1. Το ασημι πλαισιο της οθονης δειχνει ομορφο αλλα ειναι κακης ποιοτητας πλαστικο.2. Επειδη ετυχε τις δυο αυτες ημερες να μπαινουν η να βγαινουν καποια νεα ψηφιακα, χανει τη σειρα των καναλιων. Κανει αυτοματη σαρωση μαλλον. Διορθωθηκε τελικα. Ισως κανω μια λιστα με τα αγαπημενα να μην εχω προβλημα. Δεν υπαρχει επιλογη για λιστα αγαπημενων.3. Ο media player δεν μου παιζει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους(srt), δεν βρηκα καποια ρυθμιση στο μενου. Καπου διαβασα οτι παιζει.-Παιζει ελληνικους srt με encoding UTF-8. Δοκιμασα με ελλ. εσωτερικους σε mkv, τους παιζει μια χαρα.4.Το μενου για αρχη μου φαινεται δυσκολο,αλλα αρχη ειναι ακομα.5.Την κακη ποιοτητα εικονας στα καναλια (και το SD) την ξεβρακωνει τελειως. Σχετικα πολη καλη ποιοτητα εικονας εχουν τα mega, skai, et1, net, nickelodeon σε SD βεβαια, αλλα και σε 16:9.6. 3Δ δεν εχω αποψη λογω γυαλιων. Τα καλα: 1. Πολυ καλο το HD. Εχω δοκιμασει mkv 720p.(dts υποστηριζει δεν ειχα κατι προχειρο να δοκιμασω) Δεν εχω δοκιμασει BD. Η ΕΡΤ-HD καλη, κριτικη απο δελτιο ειδησεων, θα κριθει στο ποδοσφαιρο.2. Πολυ ευκολη και γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ ασυρματα. Βεβαια η πλοηγηση μετο τηλεχειρηστηριο δεν ειναι ανετη. Στο toshiba places πολλη μουσικη και χιλιαδες συναυλιες απ'ολους τους καλλιτεχνες.3. Πολλες πληροφοριες οταν συντονιζεσαι σε ενα καναλι, για την εικονα, τον ηχο και αλλα.4. Εχω αφησει τις αρχικες ρυθμισεις εικονας. Θα πειραματιστω σε καποιο DVD. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2013 από achillevs72
nikos1071 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Την είδα και εγώ σήμερα στο φίλο μου. Η ποιότητα των καναλιών της digea δε με ενθουσίασε ούτε και εμένα. Ο φίλος μου δε βλέπει τηλεόραση και την έχει συνδέσει στον Η/Υ (με λίγη δυσκολία μέχρι να βρει τα σωστά settings όπως είπε). Παρακολούθησα υλικό HD (mkv 1080p) από Η/Υ με πολύ ωραία απόδοση τόσο σε χρώματα όσο και σε κίνηση. Ένα avi που έβαλε χαμηλής ποιότητας δεν ήταν καθόλου καλό. Ίσως θέλει συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Όσο για γυαλιά προσανατολίζεται να πάρει ένα ζευγάρι original για αρχή και τσεκάρισμα και μετά θα δει να παραγγείλει συμβατικά. Εύχομαι καλές θεάσεις!!
papars Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γμτ. Μόλις παρέλαβα την Class 10 32Gb microSD Verbatim. Δεν περνάει το H2testw, βγάζει CRC error στα 785Mb!!! Δεν την αγόραζα καλύτερα από το ebay ... Ταχύτητα στο PC μου βγάζει max 5.39MB/s εγγραφή και 8.6 MB/s read.
iceman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γμτ. Μόλις παρέλαβα την Class 10 32Gb microSD Verbatim.<br>Δεν περνάει το H2testw, βγάζει CRC error στα 785Mb!!!<br><br>Δεν την αγόραζα καλύτερα από το ebay ...<br><br>Ταχύτητα στο PC μου βγάζει max 5.39MB/s εγγραφή και 8.6 MB/s read. Έπεσες σε χαλασμενη.ζητά άμεση αλλαγή
waterbear Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδες εγω παρελαβα τον seagate http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301968&sid=1 , εντυπωσεις αυριο.
costas90 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @achillevs72 Τελικά βρήκες γυαλιά που να είναι συμβατά με την τηλεόραση;
Djole_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παιδες εγω παρελαβα τον seagate http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301968&sid=1 , εντυπωσεις αυριο. Εγω εριξα την παραγγελια 20/01 και ακομα ειναι στην συγκεντρωση προιοντων...και τον δειχνει εξαντλημενο τον δισκο στο crazy..
achillevs72 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @achillevs72 Τελικά βρήκες γυαλιά που να είναι συμβατά με την τηλεόραση; Για τα πρωτα σκεφτομαι να παρω τα αυθεντικα, τα βρισκω γυρω στα 48-50€ σε καταστηματα στην Ελλαδα, και 40€ στη Βουλγαρια, υπαρχει ανθρωπος να μου τα φερει (γυρω στις 20 φεβρ.αν δεν βιαστω). Καπου διαβασα οτι υπαρχει προβλημα στο 3Δ οταν παιζει απο τον media player, και θα ηθελα να το δοκιμασω. Ευτυχως που εχω ενα BD-3D player και παιζει οτι εχω δικιμασει ως τωρα χωρις προβληματα.(και dts που δεν παιζει η τβ) Αν υπαρχει κανενα λινκ με βιντεακι 3Δ και dts, ας μου το δωσει καποιος να κανω δοκιμες. Ευχαριστω.
nickarmy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) τα λεντάκια πολύ καλά για το αλλο θεμα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από nickarmy
Talixx Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 γεια σας θα αναφερθώ στην τηλεόραση TL938 όσα έγραψε ο @achillevs72 ισχύουν μόνο που εδω στην κρητη δεν έχουμε ακόμα digea σήμα ώστε να γνωρίζω πόσο καλά φαίνεται αλλα ειχα παλιά nova και εχω κάποιες εμπειρίες. στα πλην παρατήρησα οτι ο Media player που έχει δεν παιζει όλα τα video δηλαδη έχει πρόβλημα στις ταινίες αν είναι σε μορφή DTS δεν παίζει ο ήχος. εγώ έκανα την πρώτη αγορα στο ebay και ναι αγόρασα 3d γυαλιά και μαλιστα ειναι συμβατά ορίστε και το Link http://www.ebay.com/itm/270957618596?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 κανένα πρόβλημα και μάλιστα υπέρ ευχαριστημενος στα Συν παιζει τελεία 3d στα πλην εδω υπάρχει θεμα με τους υποτίτλους δεν μπορείς να τους δεις 3d και εκει για να το απολαύσεις θα πρεπει να εχεις καποιο καλο media player που να υποστιριζει 3d η απλα να το συνδέσεις με το pc/laptop και να το παιξεις με τον gom player (εχει 3d subitle επιλογη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις