Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 13/1/2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Eξαντλημενο" πλεον η SX230! Πώς εξαντληθηκε αφου "ανεμενοταν παραλαβη στις 15/1".... περιεργο... ακομα πιο περιεργο οτι πηγα να παραγγειλω ενω ηταν διαθεσιμη και ηρθε επιβεβαιωση παραγγελιας που γραφει 0 προϊοντα με 0 ευρω... τι να πεις.. (δυστυχως ταξιδευα και αργησα να το δω)

ηταν παντως θεωρω η καλυτερη προσφορα που εχω δει απο το eshop εδω και τουλαχιστον 3 χρονια (ΑΝ φυσικα παραλαβει κανεις... μιλαμε για μοντελο του 2011 που εχει εξαφανιστει απο το 90% της αγορας, πού βρηκαν -προσοχη οχι δικο τους στοκ, αλλα προμηθευτή που να την εχει ωστε να περιμενουν παραλαβη- αυτοι, περιεργο..)

Όντως ήταν πολύ καλή η τιμή της! Εγώ την είχα πάρει από America 160€ όταν εδώ έκανε 250€.

Πάντως καλή εναλλακτική είναι η Sony H90 με 179€.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθολου καλη τιμη για την Η90 φιλε, στη Γερμανια πχ παιζει με ~125 ευρω!!! Με 180 μπορει και να πετυχεις μεχρι την ΗΧ10 (!) τωρα που ξεστοκαρεται (υπηρχε απο 3ους πωλητες στο αμαζον μεχρι προσφατα). Η Η90 ειναι θεωρω κατωτερη της SX230.

Δημοσ.

Μπορεί να έκανα εγώ λάθος, θυμάμαι όταν έψαχνα για φωτογραφική ήμουν ανάμεσα στην sx230 την S95 και μια Sony, τώρα αν δεν ήταν η H90 ίσως ήταν η HX9v (ή η ΗΧ7v)

Συγνώμη για την παραπληροφόρηση

Δημοσ.

Έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα και "ψήνομαι" επειδή βρίσκομαι σε φάση αναζήτησης και αγοράς τηλεόρασης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να συνυπολογίσουν ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται γυαλιά 3D (~50 ευρώ το ζευγάρι), ενώ υπάρχει και το θέμα της εγγύησης, θα παρέχεται από το eshop ή από την επίσημη αντιπροσωπεία (χλωμό)?

(Γινεται λογος για την Τοσιμπα 938.)

50€ το ζευγαρι ειναι σιγουρο αυτο? Ψαχνω σε διαφορα σαιτ, και δεν αναφερει πουθενα για ζευγαρι. (ουσιαστικα 2 ζευγη)

Δημοσ.

για αυτο τι λετε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305837&sid=1

και θα ηθελα να ρωτησω ... στις προδιαγραφες δεν αναφερει οτι ειναι συμβατο με windows 8. ειναι απλα μια

παραληψη η θα εχω θεμα?

Με win8 θεμα δεν θα εχεις, προσεχε μονον δεν εχει on/off κουμπι, εμενα με ενοχλει να ειναι συνεχως συνδεδεμενος, αλλους οχι. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

(Γινεται λογος για την Τοσιμπα 938.)

50€ το ζευγαρι ειναι σιγουρο αυτο? Ψαχνω σε διαφορα σαιτ, και δεν αναφερει πουθενα για ζευγαρι. (ουσιαστικα 2 ζευγη)

μαλλον μπερδέψαμε τη χρήση της δημοτικής με την καθαρεύουσα... 1 ζεύγος = 1 ζευγάρι :-)

σωστά βλέπεις ότι 1 ζεύγος γυαλιών κοστίζει ~50 ευρω  --------> https://www.skroutz.gr/s/2156692/Toshiba-FPT-AG02G.html

και είναι από τα λίγα πράγματα που βρίσκεις εδώ φθηνότερα από ότι έξω... (amazon)

Δημοσ.

μαλλον μπερδέψαμε τη χρήση της δημοτικής με την καθαρεύουσα... 1 ζεύγος = 1 ζευγάρι :-)

σωστά βλέπεις ότι 1 ζεύγος γυαλιών κοστίζει ~50 ευρω  --------> https://www.skroutz.gr/s/2156692/Toshiba-FPT-AG02G.html

και είναι από τα λίγα πράγματα που βρίσκεις εδώ φθηνότερα από ότι έξω... (amazon)

Βρήκα αυτά εδω απο ebay Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/Lightweight-IR-3D-Glasses-for-Sony-Panasonic-Sharp-Toshiba-Samsung-Active-3D-TVs-/321017111321?pt=US_3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item4abe1c6319">3d glasses

Είναι με υπέρυθρες και δεν ξέρω αν είναι συμβατά με την τηλεόραση. (Σε email μου απάντησε ότι πρέπει να έχει υπερυθρες η τηλεόραση και θα δουλεύουν).

Δημοσ.

Αυτή η μπουρδιτσα θέλει και τα 2 καλώδια για να λειτουργήσει η το ξεχωριστό power το έχει για κανένα front asrock ? :P

To έχει κανείς δοκιμάσει ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802174&sid=1

Πραγματικά το dc καλώδιο γιατί το έχει ενώ είναι 2.5"??

Αν είναι για να λειτουργήσει τότε είναι μεγάλο FAIL...

Δημοσ.

Μήπως για να έχεις ως επιλογή να δουλεύει και με εξωτερικό ρεύμα..?

Αν είναι ετσί, αυτό για μενα δεν είναι fail, γιατί πολλές φορές έχουμε δει σε τέτοιου είδους θήκες αποσυνδέσεις και γενικότερη αστάθεια..

Δημοσ.

Μήπως για να έχεις ως επιλογή να δουλεύει και με εξωτερικό ρεύμα..?

Αν είναι ετσί, αυτό για μενα δεν είναι fail, γιατί πολλές φορές έχουμε δει σε τέτοιου είδους θήκες αποσυνδέσεις και γενικότερη αστάθεια..

Μα τον 2.5άρη τον αγοράζεις για τη φορητότητά του. Αν είναι να κουβαλάς και μετασχηματιστές τότε δεν αξίζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι βρε δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία σίγουρα, το θέμα είναι μην έχει διαχωρίσει το power και θέλει 2 USB ports με το φτωχό μου το μυαλό δίνω πιο πολλές πιθανότητες να το έχουν βάλει η για μερικά asrock που δεν φτάνει η ένταση των front usb για εξωτερικούς δίσκους η γενικότερα επειδή είναι ενεργοβορο.

UpDate > το πήρα σήμερα και τελικά όπως το περιγράφω είναι δηλαδή την ξεχωριστή παροχή την έχει για συμπλήρωμα έντασης ρεύματος  αν και όπου χρειαστεί .. σε γενικές γραμμές είναι καλό κουτάκι αν εξαιρέσεις ότι για να βιδώσεις τις 4 πλαϊνές βίδες που έχει πρέπει να είσαι Ωρολογοποιός ούτε καν οπτικός δεν μπορεί.. :blink:

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...