Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 13/1/2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με την σειρα μου τσιμπησα το ρολογακι android... απο οτι βλεπω κανει παπαδες ... https://play.google.com/store/search?q=LIVEVIEW&c=apps&start=0&num=24

Επαιζε και στα 19 ευρω πριν μηνες στα μουλτιραμα - το πηρα αλλη μια φορα (το ειχα χρυσοπληρωσει και 90 ευρω οταν ειχε πρωτοβγει), αλλα δεν αξιζει τον κοπο ουτε για αυτα τα χρηματα.

Συνεχεις αποσυνδεσεις, πρεπει να το βγαλεις απο τη "βαση" του για να το φορτισεις κλπ κλπ

Εγω χτυπησα μια 32αρα που ηθελα για spare, καθως ημουν ετοιμος για αγορα απο amazon...

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει το ολοκαίνουριο τσιπ ALI M3801 και είναι από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς, όπως είναι συνήθως άλλωστε οι δέκτες της Lifeview.

Ξεχωρίζει για την κορυφαία λήψη.

Μια φίλη της μητέρας μου, μου ζήτησε δέκτη για τηλεόραση με εσωτερική κεραία και η προσφορά για τον Α1 ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

γνωριζεις φιλε η καποιος αλλος εδω στο φορουμ αν παιζει αρκετα αρχεια ο player και επισης αν διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους?

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι καλυτερη? toshiba της προσφορας ή samsung 6030 μοντελο? Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+40eh6030">samsung 40eh6030

Παιδιά ενημερωτικά,

εγώ την έχω δει την τηλεόραση από κοντά σε κωτσόβωλο,είχε το τελευταίο κομμάτι..

Η ποιότητα της εικόνας δεν περιγράφεται..δεν έχω ξαναδεί πιο ομαλή και ζωντανή εικόνα..ήταν δίπλα από sony samsung lg και η διαφορά έκανε μπαμ...

Αλλά για μένα το ότι είναι active και δεν περιλαμβάνει κανένα γυαλί είναι τεράστιο μειονέκτημα...

Πάντως αν αυτά δεν σας κολώνουν,η τηλεόραση τα σπάει.!!

Δημοσ.

"Eξαντλημενο" πλεον η SX230! Πώς εξαντληθηκε αφου "ανεμενοταν παραλαβη στις 15/1".... περιεργο... ακομα πιο περιεργο οτι πηγα να παραγγειλω ενω ηταν διαθεσιμη και ηρθε επιβεβαιωση παραγγελιας που γραφει 0 προϊοντα με 0 ευρω... τι να πεις.. (δυστυχως ταξιδευα και αργησα να το δω)

ηταν παντως θεωρω η καλυτερη προσφορα που εχω δει απο το eshop εδω και τουλαχιστον 3 χρονια (ΑΝ φυσικα παραλαβει κανεις... μιλαμε για μοντελο του 2011 που εχει εξαφανιστει απο το 90% της αγορας, πού βρηκαν -προσοχη οχι δικο τους στοκ, αλλα προμηθευτή που να την εχει ωστε να περιμενουν παραλαβη- αυτοι, περιεργο..)

Δημοσ.

γνωριζεις φιλε η καποιος αλλος εδω στο φορουμ αν παιζει αρκετα αρχεια ο player και επισης αν διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους?

Απλα κανει παπάδες...παιζει όλα τα αρχεία διαβάζει σκληρούς και χωρίς τροφοδοσία,απλα πολύ καλός.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη τσιμπησα μια sd στα 22€.Αναμένεται παραλαβη 17 γενάρη.Αν ποτέ έρθει θα ειδοποιήσω :fear:

Δημοσ.

"Eξαντλημενο" πλεον η SX230! Πώς εξαντληθηκε αφου "ανεμενοταν παραλαβη στις 15/1".... περιεργο... ακομα πιο περιεργο οτι πηγα να παραγγειλω ενω ηταν διαθεσιμη και ηρθε επιβεβαιωση παραγγελιας που γραφει 0 προϊοντα με 0 ευρω... τι να πεις.. (δυστυχως ταξιδευα και αργησα να το δω)

ηταν παντως θεωρω η καλυτερη προσφορα που εχω δει απο το eshop εδω και τουλαχιστον 3 χρονια (ΑΝ φυσικα παραλαβει κανεις... μιλαμε για μοντελο του 2011 που εχει εξαφανιστει απο το 90% της αγορας, πού βρηκαν -προσοχη οχι δικο τους στοκ, αλλα προμηθευτή που να την εχει ωστε να περιμενουν παραλαβη- αυτοι, περιεργο..)

Έφυγε και από το PC1

Δημοσ.

Nαι εφυγε γιατι εριξα παραγγελια χθες, δεν εγραψα κατι φυσικα γιατι ημουν 99% σιγουρος οτι θα ηταν ακυρο και οντως τους πηρα πριν καμια ωρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με καλουσαν να μου πουν οτι δεν θα την ξαναφερει ο προμηθευτης και θα την κατεβαζαν απο το site... oποτε ακυρο απο το pc1 ακυρο εφαγα και απο το eshop (δεν προλαβα και καλα ας δουμε απο πού θα τις βρουν παντως...).

Δημοσ.

Πολύ καλή η Toshiba. Από τα καλύτερα panels που έχω δει σε LCD...

Καθησα κ τσεκαρα για την toshiba γιατι ψαχνω εδω κ καιρο να παρω μια tv,κ σε αλλα site κ παρατηρισα οτι οι διαστασεις που δινουν στο eshop ειναι για την 46αρα....!!! κ δευτερον γραφει οτι εχει pvr ενω σε ολα τα υπολοιπα site ακριβως το αντιθετο.....τωρα τους ξεχεζεις ή οχι....???γιατι υποτιμανε τοσο τον κοσμο κ προσπαθουν να το ξεγελάσουν.....??

Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ έναν αποκωδικοποιητή και θα πάω σε λίγο να παραλάβω.

Είχα παραγγείλει στο παρελθόν το προηγούμενο μοντέλο για έναν φίλο και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλός, με εύκολο μενού και γρήγορο ζάπινγκ - συγκριτικά με άλλους!!

Σαν media player δεν τον έχω χρησιμοποιήσει για να πω εντυπώσεις..

Δημοσ.

Ενώ τη μηχανή την Canon την παρήγγειλα την κυριακή το πρωί , κάτι έγινε και δεν πέρασε η παραγγελία μου....

Αν κάποιος την παρήγγειλε και το μετάνιωσε την αγοράζω εγώ +10 ευρώ.(χέρι με χέρι στην Αθήνα)

Αλιώς πάω για το παραπάνω μοντέλο την 260.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...